Jump to content

hoi iedereen


Roosje

Recommended Posts

hallo allemaal, kwam de site tegen via google en dacht schrijf me in... ik ben dus Rose (24) en heb woensdag 10 oktober mijn intake gesprek voor ivf...vind het heel erg spannend allemaal en kan dan ook niet wachten. ik ben heel blij dat ik nu de ervaringen van anderen kan lezen en de mijne kan delen.

 

 

 

nou dat was het dan voor nu...groetjes Rose

Link to comment
Share on other sites

hey roosje,,

 

 

 

wat fijn dat je het hier gevonden hebt!!

 

we hebben hier echt een heel leuk clubje..:sunny:

 

 

 

en wat spannend dat je aan ivf gaat beginnen

 

heel veel succes en lees je snel een keer terug!!

 

 

 

groetjes rosalie

Link to comment
Share on other sites

hoi roos,

 

inderdaad welkom en heel veel succes de eerste poging!!

 

en inderdaad als je vragen hebt stel ze gerust

 

rara vragen kennen we hier niet dus schaam je nergens voor als je iets wilt vragen

 

groetjes hanny

Link to comment
Share on other sites

Hoi Roosje,

 

 

 

ook namens mij van harte welkom natuurlijk.

 

Onwijs spannend dat jullie bijna gaan beginnen, hou ons op de hoogte zodat we met je mee kunnen leven.

 

Succes en veel plezier hier!

 

 

 

Groetjes Sab

Link to comment
Share on other sites

Guest Connie67

Welkom Rose, ben ook net lid maar door het warme welkom voel ik me al helemaal op zijn plekje ik hoop dat jij dat ook hebt. Spannend he de Ivf. Heel veel succes met het intake gesprek en 1 kleine tip, schrijf alle vragen die je nu te binnen schiet allemaal op want als je er eenmaal zit vergeet je de helft is mijn ervaring.

 

 

 

Liefs Connie

Link to comment
Share on other sites

Guest Vonnie

Hoi Rose,

 

 

 

Ook ik heet je van harte welkom hier! Spannend zo aan de vooravond van je eerst ivf. Connie had overigens een hele goeie tip straks voor je eerste gesprek. Schrijf alle vragen op die je nu te binnen schieten want straks krijg je veel info en dan wil je nog wel eens iets vergeten (althans, dat had ik...).

 

 

 

Verder, hou ons op de hoogte dan zullen we je proberen van alle kanten te steunen enne.... domme vragen bestaan niet, dus als je iets wilt weten, vraag maar raak, er is allicht hier iemand die het antwoord weet!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use