Jump to content

IVF in Leiderdorp


suusje

Recommended Posts

Goedemorgen,

 

 

 

Ik heb een vraagje.

 

Aankomende donderdag heb ik mijn eerste intake in de kliniek in Leiderdorp.

 

Dit omdat hier geen wachtlijsten zijn en in het OLVG in Amsterdam helaas wel, zelfs van bijna een jaar momenteel.

 

 

 

Ik vroeg mij af of iemand ervaring heeft met dit ziekenhuis, hoe het daar gaat (snel, langzaam) en of er prettige artsen zijn.

 

 

 

Ik heb zoveel vragen over IVF aangezien ik er amper wat van weet, nou ja nu door deze site gelukkig een stuk meer :yeswink-1:

 

Al mijn vragen heb ik uiteraard opgeschreven voor de arts maar ja misschien dat jullie nog advies hebben??

 

Mijn kijkoperatie heb ik al gehad en alle onderzoeken ook dus hoop dat ik gewoon zsm kan beginnen.

 

 

 

Wat ik me wel afvraag is hoe snel je meestal kan beginnen...

 

Bij je eerste menstruatie?

 

Of moet je eerst de pil slikken?

 

Ik zie namelijk ook verschillen daarin.

 

 

 

Het geeft me echt veel moed nu ik zie hoe jullie er mee om gaan en ook hoeveel vrouwen er toch wel zwanger worden.

 

Nou ik wens jullie allemaal veel succes!!

 

 

 

Liefs Suusje:icon_colors:

Link to comment
Share on other sites

Guest pamela

Hoi Suusje,

 

Ik "loop" al ruim een jaar bij leiderdorp. Ik heb er over het algemeen goede ervaring mee. Ik ben er niet voor IVF maar wel voor andere behandelingen. Over het algemeen gaat het best snel hoewel zij natuurlijk ook, net als elk ander ziekenhuis, te maken hebben met protocollen en huisregels. Uitslagen van testen etc, dat maakt vaak dat het lang duurt. Hou ook je eigen cyclys in de gaten bij het maken van afspraken.

 

De artsen zijn over het algemeen heel prettig. Het zijn veelal vrouwen, ook de verpleegkundigen. Heel veel succes. Hoop dat het voorspoedig gaat bij je!

 

 

 

groetjes

 

Pamela

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

hoi Suusje,

 

ik loop ook al een tijdje rond in leiderdorp (1,5 jaar) en inmiddels 3 IUI- en 3 IVF pogingen gehad. Ik kon erg snel starten maar volgens mij is dit ook afhankelijk van de resultaten van de onderzoeken en dus wat er aan de hand is.

 

Ik ben het eens met de mening hierboven: alleen met 1 arts heb ik wat problemen over de manier van communiceren.

 

 

 

succes,

 

groet, Diane

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use