Jump to content

Even wat kwijt......


Seetje

Recommended Posts

Ik had vorige week een zilver muziekdoosje en een zilver tandendoosje van nijntje naar de juwelier gebracht om het te laten graveren.

 

anne-meya 05-04-2007 moest erin komen!

 

Ze had deze van mijn broertje gekregen met de geboorte!

 

 

 

 

 

En weet je wat ik vandaag moest afrekenen.

 

 

 

42 euro.....is toch niet normaal meer?????????????????

 

Of ben ik zo`n doos.

Link to comment
Share on other sites

hahahaha, ja sorry hoor, maar heel eerlijk? ja een beetje dozig is het wel hahaha. Heb je dan niet gevraagd wat het kost??? Nee blijkbaar niet duh haha.

 

Ik zou dat wel vragen vantevoren hahahaha. Maar ja het is wel een hoop geld ja...duurder dan het hele kado waarschijnlijk hahahaa

Link to comment
Share on other sites

Guest Connie67

Jeetje zeg, 42 euro:ohmy: dat is schrikken als je dat hoort. Ik weet dat ze per letter rekenen maar dat je dan op zo'n bedrag uitkomt poe hee. Had trouwens wel netjes geweest van de juwelier als die zelf al een kostenplaatje aan je had verteld maar ja die dacht natuurlijk binnen is binnen.

Link to comment
Share on other sites

ja inderdaad......maar ik ga toch onze eigen juwelier eens even bellen en vragen wat hun er voor rekenen....ik bedoel geld krijg ik niet meer terug maar wil wel weten of ik opgelicht ben!

 

Normaal gaan wij dus altijd naar een andere juwelier en ik heb wel eens wat laten graveren......jheroen 28-10-2005 en toen koste het maar 5 euro of zo....en dat was nog in een ring ook...dus moeilijker volgens mij!

 

Dit was gewoon een gladde opervlakte!

Link to comment
Share on other sites

Nou het was misschien slim om het van tevoren even te vragen maar aan de andere kant vind ik ook dat als het om zo'n bedrag gaat ze dat je moeten melden!

 

 

 

Ik ben benieuwd wat jouw eigen juwelier hiervan zegt.

Link to comment
Share on other sites

Een beetje klantvriendelijke juwelier had je er op gewezen dat dit een kostbare zaak zou worden, immers 42 euri is toch bijna 100 gulden (ik reken alles nog steeds om!).

 

 

 

Ik heb indertijd van mijn schoonouders een bedelarmbandje gekregen met drie kinderkopjes eraan. Omdat ze me zo'n doorzetter vonden. Op de bedeltjes staan de namen van de kids met geboortedata. Het graveren was bij de prijs inbegrepen...zo kan het dus ook!

Link to comment
Share on other sites

jeetje wat veel!!!

 

Heeft je broer het daar gekocht? Lijkt me dan service..

 

 

 

Len heeft een armband gekregen (ja echt............. :icon_monkey:) en die kon ik daarna gratis laten graveren.

 

Len heeft dat dus nooit om, ik vind het voor meisjes......

 

 

 

Heb je er niks van gezegd?

 

 

 

amanda

Link to comment
Share on other sites

mooie klote juwelier dan!!

 

heb je dat ook meteen verteld?

 

hahahha

 

 

 

Je haalt de woorden uit mijn mond!! Daar ga je dus nooit meer naar toe!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


 • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use