Jump to content

mag ik eindelijk beginnen......


Cath

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

 

 

Heb ik eindelijk groen licht gekregen dat ik me mag aanmelden als ik ongesteld word...wordt ik niet ongesteld.

 

Tjonge jonge, zwanger kan ik echt niet wezen, mijn man heeft slecht zaad dus die kans is echt te verwaarlozen.

 

Heeft iemand hier ervaringen mee?

 

Ik kan ook niet echt zeggen dat ik er heel erg mee bezig ben en dat ik constant denk, waar blijft die menstruatie, maar nu ben ik al een week te laat en ik snap er niks van.

 

 

 

Groetjes cath

Link to comment
Share on other sites

Heej Cath,

 

 

 

Fijn dat je groen licht hebt gekregen.

 

 

 

Ene, je weet nooit of het nu al raak is. Er is er namelijk maar eentje nodig en je zal echt niet de eerste of laatste zijn bij wie dit het geval zou zijn.

 

Toch maar een testje tegenaan gooien? Wanneer had je ongi moeten worden?

 

 

 

Succes!

 

 

 

Groetjes Elke

Link to comment
Share on other sites

Cath

 

 

 

Ik lees hier regelmatig dat als er op ongi gewacht word om te kunnen beginnen, dat het dan niet op tijd komt en het op zich laat wachten :twisted:

 

uiteindelijk komt het dan toch.

 

 

 

Maar je zou natuurlijk ook testje kunnen doen, wonderen bestaan echt!!!!!!

 

Ook vaak genoeg gelezen hier!

 

 

 

Succes

 

 

 

Liefs Claudia

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cath,

 

 

 

Ik had afgelopen poging hetzelfde als jij. Mijn man heeft ook slecht (bijna geen) zaad dus zwanger kon ik echt nooit zijn.

 

Toch ging iedereen steeds zeggen "wonderen bestaan hoor".

 

En dan kon ik iedere keer weer opnieuw uitleggen dat dat voor ons niet geldt. Onze arts heeft ons heel nadrukkelijk gezegd dat we er echt nooit op de natuurlijke wijze zwanger konden raken. Echt niet.

 

 

 

Het wachten op de ongi duurde zo vreselijk lang!!!!! En waar het aan lag weten we nog niet, maar uiteindelijk werd ik 2,5 week later dan verwacht toch ongi.

 

 

 

Succes met wachten............denk aan je

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cath,

 

 

 

Wij hadden de afspraak met de arts al staan en toen heeft het bij mij 42 dagen gesuurd...normaal tussen de 28-32 dagen. Wij hadden ook gehoopt op een klein wonder, na ongeveer 6 testen allemaal negatief.

 

Zou toch maar even testen voor de zekerheid.

 

 

 

Succes, Greetz Tam

Link to comment
Share on other sites

Hoi meiden,

 

 

 

Bedankt voor jullie reacties hoor!

 

Ik ben nog steeds niet ongesteld.

 

En idd hoor ik overal testen en de wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar ja, na onderhand 2.5 jaar ben ik radicaal van dat idee afgestapt.

 

Mijn man heeft zulk slecht zaad, ik kan het bijna niet geloven dat het nu wel zou kunnen lukken. Volgens mij speelt mijn lichaam gewoon een spelletje met me.

 

De kwaaltjes die ik normaal heb als ik ongesteld moet worden zijn er al wel een week, maar het zet niet door.

 

 

 

Lastig hoor, dat afwachten! Maar lief dat jullie reageren. Thanks!

 

 

 

Groetjes Cath

Link to comment
Share on other sites

ja lastig

 

geduldig wachten is zo moeilijk

 

ik heb het ook gehad maar ja was lang wachten wel gewend ( heb PCOS ) en mijn ongie bleef ook wel gewoon een jaar weg..........pff nou dan hou je ook wel op met testen ;-)

 

 

 

maar ja ehm wat ik zou doen

 

eerst nog even een weekje ofzo wachten denk ik en dan voor de zekerheid toch een testje

 

en ehm ff contact met ziekenhuis???

 

ik heb ook een keer dus pillen gehad om de ongi op te wekken ( weet ff niet meer wat ) en toen kon ik daarna dus beginnen met de pil en het hele prik verhaal.

 

 

 

en ja je lichaam kan je flink voor de gek houden juist als je in de startblokken staat!!!

 

 

 

 

 

suc6 ermee

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use