Jump to content

Leuke cadeau-tips gevraagd voor 2e verjaardag!


beau
 Share

Recommended Posts

Nog even en dan worden mijn meiden al 2.

 

Ik wel wat leuke cadeautjes bedacht maar ben benieuwd of jullie nog leuke tips of ideeën hebben.

 

Ik hoor het graag, alvast bedankt!

Link to comment
Share on other sites

*serviesje

 

*zelf beker, laarsjes, textiel oid laten schilderen.

 

 

 

Zijn wel echte meidendingen. Laarsjes schilderen misschien iets meer voor stoere meiden. Wel een hele leuke leeftijd, 2.

 

 

 

Veel succes en plezier met iets leuks uitzoeken. Laat je het nog even weten wat het uiteindelijk is geworden?

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

Len heeft een fietsje gekregen, met zij-wieltjes, als je hem ziet racen hou je je hart vast, hij vind het super!

 

 

 

Verder heeft hij van sint een keukentje, serviesje, en dat vind hij ook geweldig.

 

Eigenlijk alles wel, wat wij ook doen, koken, koffie zetten en drinken, poetsen. Zijn stofzuiger en poetskarretje maken overuren.

 

 

 

En klei, vind ie ook super!

 

 

 

Voor meiden lijkt me een poppenhuis ook erg leuk! Wanneer worden je meiden 2?

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie reacties!

 

 

 

De meiden worden in maart 2.

 

 

 

Ze krijgen al:

 

- fietsjes

 

- keukentje

 

- little people

 

 

 

Die klei is een goeie, dat vinden ze vast leuk! En van het serviesje ook!

 

Ik zal het onthouden en hoop op nog meer goede tips! Bedankt alvast.

Link to comment
Share on other sites

Donderdag is het hier zover, dan wordt Marissa twee jaar...

 

 

 

Ze krijgt van ons een rugzak met lunch-trommeltje voor de peuterspeelzaal.

 

We hebben gekeken naar een fietsje, maar helaas, ze past er nog niet op (klein meisje), dus dat vinden we jammer, dan heeft ze er nog niets aan.

 

We geven haar een klein kadootje voor haar verjaardag, de rest van het geld besteden we aan haar kamertje. Daar zijn we druk mee bezig. En ze wordt op haar verjaardag al zo overladen met kado's van opa's, oma's en verdere familie en vrienden. We moeten zelfs haar verjaardag donderdag en zaterdag vieren, er komen zoveel mensen en dat kunnen we niet bergen op 1 dag...

 

 

 

Bianca

Link to comment
Share on other sites

Guest Vonnie

De dames hier hebben van ons ook nieuwe bedden met kast gekregen. We hebben ze daarnaast wel nog een kadootje gegeven dat ze zelf uit konden pakken :shifty: Allebei een eigen teletubbiepop (ja, je kunt er hier niet omheen, helaas...) Van hun grote broer kregen ze allebei een muziekdoosje. En van de peetouders dekbedovertrekken, pyama's, bestek om zelf te leren/kunnen eten. De grootouders kwamen met een keukentje en verder kregen ze nog wat kleine dingen zoals puzzeltjes, viltstiften en zo.

Link to comment
Share on other sites

Hier hebben ze beiden (toevallig dubbel kado) een Teletubbies laptop gekregen; erg leuk.

 

Ook 1 roze stofzuigertje. Die maakt ook overuren en is regelmatig onderwerp van ruzie.

 

 

 

Verder heb ik kleding gekregen, puzzels en voorleesboekjes van Dikkie Dik.

 

 

 

Maar inderdaad erg moeilijk!

 

 

 

Succes en alvast een mooie dag gewenst!

Link to comment
Share on other sites

Guest Vonnie

He Roos,

 

 

 

Ja hoor ze doen het prima in hun nieuwe bedden. Kijk maar es ff onder je topic "wanneer over naar een grote jongens/meisjes bed".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use