Jump to content

Ozan!


Guest Amanda

Recommended Posts

Guest Amanda

Onze zoon Ozan is geboren op 09-03-09 om 14.43 met een gewicht van slechts 710 gram. Na 2,5 dag is hij zelfs van de ondersteunende beademing af... Hij heeft wel nog veel draadjes en infuusjes aan dat kleine lijfje maar alles gaat beter dan verwacht. Echter moeten we wel rekening houden met een terugslag. Hij ligt op een speciale afdeling en aanraken is voorlopig het enige recht wat wij hebben omwille van zijn welzijn. Alles wordt gedesinfecteerd en ontsmet eer we bij hem mogen. Het grootste gevaar dat er nu schuilt is het oplopen van een infectie of een hersenbloeding doordat alles nog onderontwikkeld is.

 

 

 

Dit stond op de hyves van Michelle.

 

Er staat ook een fotootje, prachtig kereltje.

 

 

 

 

 

Michelle, en Hubbie, hartelijk gefeliciteerd met jullie prachtige zoon!! Succes de komende tijd.

Link to comment
Share on other sites

ohhh... net meteen gekeken... wat een kleintje! En wat een vechtertje moet het zijn.

 

Michelle, gefeliciteerd, meid!! Hoop dat het kleintje snel een flinke jongen wordt! Heel veel sterkte en gezondheid toegewenst.

 

 

 

liefs,

 

Mariek

Link to comment
Share on other sites

Guest Vonnie

Oh Michelle,

 

 

 

Zo klein en toch zo'n vechtertje... Van harte proficiat met de geboorte van jullie zoon. Heel veel sterkte gewenst de komende tijd!!!

Link to comment
Share on other sites

Succes en sterkte én GEFELICITEERD!!!

 

Kan me voorstellen dat er nog spanning en zorgen zullen zijn omdat Ozan zó klein en kwetsbaar is nog... Aan de andere kant is het idd een vechtertje!

 

 

 

Ik hoop er het allerbeste van voor jullie zoontje én voor jullie. Dat hij maar snel aan mag sterken en mag groeien en dat jullie hem dan lekker mee naar huis mogen nemen om een gezinnetje te zijn!!!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Vanmorgen eindelijk het verlossende woord...

 

 

 

Ozan is vanmorgen van de monitor afgehaald en ze willen hem nog minimaal 24 uur ter observatie houden. Dan zal een van ons gedurende 24 uur voor hem in het ziekenhuis zorgen en dan mag hij donderdagochtend mee naar huis!!!!

 

 

 

Pffffff deze dag leek nooit te komen!!!

 

 

 

Kom maar op met die roze (eigenlijk blauwe) wolk nu!!!

 

 

 

 

 

Dit staat vandaag op de hyve van Michelle.. Heb de vooruitgang steeds gevolgd, mede omdat het kleine mannetje in dezelfde week als Morris is geboren.. Mooi nieuws he..

 

 

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hoi Meiden...

 

 

 

Wat super super super leuk dat jullie nog aan ons gedacht hebben en de boel in de gaten houden!!

 

 

 

Inderdaad... een hele drukke, bange, enge, mooie, gelukkige tijd is het geweest. Afgelopen woensdag hebben we hem lekker mee naar huis mogen nemen met 2020 gram..

 

Zooo klein en in onze ogen ook alweer ZOOO groot hihi.

 

Het gaat echt super goed met hem. Enige minpuntje is dat hij een liebreukje heeft opgelopen en daar nog aan geoprereerd zal moeten worden. Maar om dat veilig te doen moet hij nog even wat groeien. Met persen heeft hij hier wel wat last van maar gelukkig valt het over het algemeen mee.

 

 

 

Het is zo een lekker rustig makkelijk lief kereltje. Moppert alleen een beetje tegen etenstijd en ligt verder heerlijk veel te knorren maar daar groeit hij alleen maar van.

 

 

 

Ondanks alles... miskraam, operaties, ivf, opname, keizersnede....

 

Ik zou het zo nog een keer doen!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Michelle,

 

 

 

Fantastisch dat Ozan nu thuis is en het zo goed doet. Nu lekker gaan genieten van het gewone gezinsleven. Laat je af en toe nog eens horen hoe het met de kleine man gaat?

 

 

 

Heel veel geluk en gezondheid voor julie!!

 

 

 

Greetzzz,

 

Elena

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use