Jump to content

Hallo allemaal ... !!!


MissBabyMiracle
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Hier is nog iemand met een kinderwens. Mijn man en ik hebben nu ongeveer 2 jaar een kinderwens. In oktober 2008 heeft mijn man een herstel-operatie gehad. Na onderzoek is gebleken dat er wel 'levend' zaad aanwezig is, maar het zwemt niet vanzelf mijn kant op. Afgelopen weekend hebben wij de formulieren voor IVF ontvangen en uiteraard gelijk ingevuld en maandag 16 maart op de post gedaan ... ... nu is het wachten op de volgende stap: de intake!

 

 

 

Ik ben er dus misschien een beetje vroeg bij, maar via dit forum was ik me stiekem al een beetje aan het voorbereiden op alles wat nog komen gaat.

 

 

 

Dames, ik wens jullie allemaal sterkte!:good1:

Link to comment
Share on other sites

Welkom hier op dit op superforum. Er staat jullie dus een spannende periode te wachten. Hier vind je heel veel lieve meiden die in het zelfde schuitje zitten of hebben gezeten dus heb je vragen of wil je gewoon even een luisterend oor dan vind je hier altijd wel iemand. Heel veel succes met alles wat er nu gaat volgen.

 

 

 

Groetjes Dani.

Link to comment
Share on other sites

Guest Butterfly

Hoi hoi,

 

 

 

Goed dat je er bent om inderdaad vast 'in te lezen'.

 

Vind je niet te vroeg hoor, wij gaan zelf 25 maart op intake maar ik lees hier ook al drie maanden mee. Kan je je idd gewoon een beetje voorbereiden op wat gaat komen. Best prettig.

 

 

 

Heel veel succes met alles wat jullie gaan doen ! Je weet dus nog niet wanneer je intake plaatsvindt als ik het goed begrijp ?

 

 

 

Groetjes !

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

Waarom te vroeg? Ik weet dat ik ook, meteen toen we wisten dat het icsi werd, alles wilde weten erover!

 

 

 

Heel veel succes met alles wat komen gaat..

Link to comment
Share on other sites

Hoi Miss, welkom hier.

 

Niks te vroeg hoor, je kan je niet vroeg genoeg/niet goed genoeg voorbereiden op wat komen gaat. 't Is niet niks, tenslotte. We vinden hier volop steun bij elkaar en natuurlijk steunen we jou ook. Succes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

 

 

 

Goed dat je er bent om inderdaad vast 'in te lezen'.

 

Vind je niet te vroeg hoor, wij gaan zelf 25 maart op intake maar ik lees hier ook al drie maanden mee. Kan je je idd gewoon een beetje voorbereiden op wat gaat komen. Best prettig.

 

 

 

Heel veel succes met alles wat jullie gaan doen ! Je weet dus nog niet wanneer je intake plaatsvindt als ik het goed begrijp ?

 

 

 

Groetjes !

 

 

 

Nu al bedankt allemaal voor jullie steun!

 

 

 

En Butterfly, wow spannend hoor de intake komt steeds dichterbij voor jullie. Hebben jullie lang moeten wachten vanaf het moment dat de formulieren opgestuurd waren tot wanneer jullie bericht kregen over de intake?

 

 

 

Een fijne dag allemaal!!

 

 

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Guest Butterfly

Hoi Miss,

 

 

 

Uhm, wij hoefden hier geen formulieren in te vullen, ik kon meteen bellen en een afspraak maken. We hebben begin Januari gebeld en konden (pas) 25 maart voor de intake. Er zat ongeveer iets van 10 weken tussen.

 

Ik had me daar al een beetje op voorbereid maar mijn man vond het allemaal nog al lang duren. Dus we hebben heeeeeel veel leuke dingen gepland in de tussentijd, met vrienden, weekendje weg, klussen in huis. Op die manier hadden we bijna elke week iets om naar uit te kijken en duurde het wachten niet zo lang, haha.

 

 

 

Ik ben zelf nu weer heel erg benieuwd hoe lang er tussen gaat zitten dat we ook echt kunnen beginnen. Een kennis van mij die ook in hetzelfde zkh was, kon meteen de volgende maand beginnen. Maar ik lees op de website van het zkh dat er 3 of 4 maanden tussen kan zitten. Dus ik ga maar uit van die 4 maanden, dan wordt het Juli. Pff, klinkt nog zo ver weg. Maar gaan we gewoon weer heel veel leuke dingen plannen ! :angel3:

 

 

 

Ik ben heel benieuwd voor jullie wanneer je op intake kan ! Tis allemaal zo spannend hé .. wachten duurt lang als je iets heel graag wil !!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Butterfly,

 

 

 

Dat formulier invullen zal wel aan de situatie liggen ofzo. Ik hoop zo dat wij een beetje snel op intake kunnen komen. Als je weet dat alles in gang wordt gezet word je toch automatisch een beetje ongeduldig. En net wat je zegt, veel leuke dingen doen is dan misschien wel de oplossing.

 

 

 

Tussen de intake en het beginnen, zit daar 4 maanden tussen? Dus eigenlijk vanaf de intake tot het starten zo'n 7 maanden zozo. Dan zitten wij straks al in 2010 voor we kunnen beginnen. Hoop dat het allemaal wat sneller kan. En dat hoop ik voor jullie natuurlijk ook.

 

 

 

Ben alleen benieuwd wanneer wij echt meer weten. Zo ja, dan wordt het ook tijd om het met mijn werk te bespreken. Want ik neem aan dat er dan wel vaak ziekenhuis bezocht moet worden. Maar goed, dat zien we dan wel weer.

 

 

 

Succes ....................!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use