Jump to content

Hallo allemaal ... !!!


MissBabyMiracle

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Hier is nog iemand met een kinderwens. Mijn man en ik hebben nu ongeveer 2 jaar een kinderwens. In oktober 2008 heeft mijn man een herstel-operatie gehad. Na onderzoek is gebleken dat er wel 'levend' zaad aanwezig is, maar het zwemt niet vanzelf mijn kant op. Afgelopen weekend hebben wij de formulieren voor IVF ontvangen en uiteraard gelijk ingevuld en maandag 16 maart op de post gedaan ... ... nu is het wachten op de volgende stap: de intake!

 

 

 

Ik ben er dus misschien een beetje vroeg bij, maar via dit forum was ik me stiekem al een beetje aan het voorbereiden op alles wat nog komen gaat.

 

 

 

Dames, ik wens jullie allemaal sterkte!:good1:

Link to comment
Share on other sites

Welkom hier op dit op superforum. Er staat jullie dus een spannende periode te wachten. Hier vind je heel veel lieve meiden die in het zelfde schuitje zitten of hebben gezeten dus heb je vragen of wil je gewoon even een luisterend oor dan vind je hier altijd wel iemand. Heel veel succes met alles wat er nu gaat volgen.

 

 

 

Groetjes Dani.

Link to comment
Share on other sites

Guest Butterfly

Hoi hoi,

 

 

 

Goed dat je er bent om inderdaad vast 'in te lezen'.

 

Vind je niet te vroeg hoor, wij gaan zelf 25 maart op intake maar ik lees hier ook al drie maanden mee. Kan je je idd gewoon een beetje voorbereiden op wat gaat komen. Best prettig.

 

 

 

Heel veel succes met alles wat jullie gaan doen ! Je weet dus nog niet wanneer je intake plaatsvindt als ik het goed begrijp ?

 

 

 

Groetjes !

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

Waarom te vroeg? Ik weet dat ik ook, meteen toen we wisten dat het icsi werd, alles wilde weten erover!

 

 

 

Heel veel succes met alles wat komen gaat..

Link to comment
Share on other sites

Hoi Miss, welkom hier.

 

Niks te vroeg hoor, je kan je niet vroeg genoeg/niet goed genoeg voorbereiden op wat komen gaat. 't Is niet niks, tenslotte. We vinden hier volop steun bij elkaar en natuurlijk steunen we jou ook. Succes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

 

 

 

Goed dat je er bent om inderdaad vast 'in te lezen'.

 

Vind je niet te vroeg hoor, wij gaan zelf 25 maart op intake maar ik lees hier ook al drie maanden mee. Kan je je idd gewoon een beetje voorbereiden op wat gaat komen. Best prettig.

 

 

 

Heel veel succes met alles wat jullie gaan doen ! Je weet dus nog niet wanneer je intake plaatsvindt als ik het goed begrijp ?

 

 

 

Groetjes !

 

 

 

Nu al bedankt allemaal voor jullie steun!

 

 

 

En Butterfly, wow spannend hoor de intake komt steeds dichterbij voor jullie. Hebben jullie lang moeten wachten vanaf het moment dat de formulieren opgestuurd waren tot wanneer jullie bericht kregen over de intake?

 

 

 

Een fijne dag allemaal!!

 

 

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Guest Butterfly

Hoi Miss,

 

 

 

Uhm, wij hoefden hier geen formulieren in te vullen, ik kon meteen bellen en een afspraak maken. We hebben begin Januari gebeld en konden (pas) 25 maart voor de intake. Er zat ongeveer iets van 10 weken tussen.

 

Ik had me daar al een beetje op voorbereid maar mijn man vond het allemaal nog al lang duren. Dus we hebben heeeeeel veel leuke dingen gepland in de tussentijd, met vrienden, weekendje weg, klussen in huis. Op die manier hadden we bijna elke week iets om naar uit te kijken en duurde het wachten niet zo lang, haha.

 

 

 

Ik ben zelf nu weer heel erg benieuwd hoe lang er tussen gaat zitten dat we ook echt kunnen beginnen. Een kennis van mij die ook in hetzelfde zkh was, kon meteen de volgende maand beginnen. Maar ik lees op de website van het zkh dat er 3 of 4 maanden tussen kan zitten. Dus ik ga maar uit van die 4 maanden, dan wordt het Juli. Pff, klinkt nog zo ver weg. Maar gaan we gewoon weer heel veel leuke dingen plannen ! :angel3:

 

 

 

Ik ben heel benieuwd voor jullie wanneer je op intake kan ! Tis allemaal zo spannend hé .. wachten duurt lang als je iets heel graag wil !!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Butterfly,

 

 

 

Dat formulier invullen zal wel aan de situatie liggen ofzo. Ik hoop zo dat wij een beetje snel op intake kunnen komen. Als je weet dat alles in gang wordt gezet word je toch automatisch een beetje ongeduldig. En net wat je zegt, veel leuke dingen doen is dan misschien wel de oplossing.

 

 

 

Tussen de intake en het beginnen, zit daar 4 maanden tussen? Dus eigenlijk vanaf de intake tot het starten zo'n 7 maanden zozo. Dan zitten wij straks al in 2010 voor we kunnen beginnen. Hoop dat het allemaal wat sneller kan. En dat hoop ik voor jullie natuurlijk ook.

 

 

 

Ben alleen benieuwd wanneer wij echt meer weten. Zo ja, dan wordt het ook tijd om het met mijn werk te bespreken. Want ik neem aan dat er dan wel vaak ziekenhuis bezocht moet worden. Maar goed, dat zien we dan wel weer.

 

 

 

Succes ....................!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use