Jump to content

Stef 1e ICSI in Dusseldorf


stef1978
 Share

Recommended Posts

Hallo allemal,

 

 

 

Wij zijn sinds april 2008 in de mm, hebben 5 iui behandelingen gehad en sinds vorige maand hebben we met de gyn besloten om ICSI te proberen en dat in Düsseldorf, naar menig spuit in de buik zijn wij woensdag 11 febr.jl. naar D'dorf vertrokken voor de punctie en vrijdag 13 febr. hebben we de TP gehad van 2 mooie emmy's. In totaal had ik 7 bevruchte eitjes en zit de rest in de vriezer. Woensdag 25e kreeg ik de bloed uitslag maar wist al dat deze ronde game over was, had de maandag ervoor al een lichte rose veeg en sinds woensdag licht bruine afscheiding en dat is bij mij altijd een teken dat mijn menstruatie eraan komt!!!

 

 

 

Hebben op vrijdag 13 maart twee cryo's terug geplaatst gekregen en zitten nu dus op de wachtbank! 25e krijgen we de uitslag !

 

 

 

Sinds gisteren dag 5 heb ik zo nu en dan bij het afvegen licht rose en ben dus bang dat het weer mis is! Hoop stiekem wel dat ik het gewoon mis heb en dat het innesteling is maar toch ook weer niet! Vorige maand begon het op dag 10 naar TP en twee dagen later was het dus mis!!!

 

 

 

Wat is dit elke keer toch vreselijk die onzekerheid!!! Om gek van te worden!

 

 

 

Sorry dames voor het ego even, moest het even van me af schrijven.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Stef,

 

 

 

Het forum is er om je verhaal te delen met de anderen. Het is juist heel goed om het van je af te schrijven. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar ik heb in het begin veel moeite gehad om het met anderen erover te praten. Leek wel of niemand je echt begrijpt, ook al proberen ze het wel. Hier weet iedereen waar het overgaat en wat je doormaakt. Dat scheelt heel erg en ik kan op deze manier ook mn verhaal kwijt en zoek hier dan ook veel steun (en die krijg je genoeg hoor).

 

 

 

Positief blijven denken, dat doe ik ook al de afgelopen 2 weken. Nadat een aantal meiden allemaal achterelkaar negetief hadden getest, zakt het lood in mn schoenen. Nu hebben er een aantal weer positief getest en nu ben ik weer bang dat het bij mij negatief is juist. Het is een heel onzeker traject met veel ups en downs.

 

Hoop dat je hier toch wat steun kan vinden en blijf positief denken, kop op.

 

 

 

Kuzzz

Link to comment
Share on other sites

Het is zoals Tammy al zei; dit forum is er juist om lekker van je af te kunnen schrijven want juist dat kan af en toe even vreselijk opluchten. Het is een hele onzekere periode die gepaard gaat met veel emoties en hier herkennen mensen dat en geven de nodige steun waar ze kunnen. Voel je dus vooral vrij om mee te schrijven en te praten.

Link to comment
Share on other sites

Schrijf lekker van je af en lees lekker mee hier, geneer je niet: niks wat je denkt, zegt, of voelt is stom en alles kun je plaatsen en delen hier.

 

We zitten/zaten (helaas) allemaal in hetzelfde schuitje, dus voldoende begrip!

Link to comment
Share on other sites

Afgelopen woensdag en donderdag had ik licht rose bij het afvegen en vrijdag ochtend licht bruin!!! Werd zo pissig omdat het weer niet raak is, ben vervolgens de middag in de tuine geweest om te maaien en te snoeien!!! Eeven de kop op wat anders.....!!! Later de middag naar de wc geweest en sinds dien niks meer te verkennen op het papier???? Heb wel erg veel last van afschijding maar die is erg licht beige en gelig....(sorry voor de detail) snap niet echt wat ik ervan moet denken en ben dus erg bang om te hopen of het mss wel gelukt kan zijn!!! Daarvoor zijn we te vaak voor onderruit gegaan!!!!

 

 

 

Wie o wie heeft ervaaring en heeft mss dergelijk mee gemaakt???

Link to comment
Share on other sites

Het broekloeren is hier voor de meesten heel bekend en zenuwslopend. Zeker als het zo twijfelachtig verloopt als bij jou. Nog zo'n anekdote hier is 'Geen bloed is goed' en zonder krampen kom je al helemaal een heel eind.

 

Het blijft gewoon spannend en afleiding zoeken doet goed zoals je hebt gemerkt.

 

 

 

liefs,Stéphanie

Link to comment
Share on other sites

Hallo, heb zo net gebeld en er is verhooging van het zwangerschaps hormoon!!!! Heb afgelopen zaterdag bloed geprikt en dat was dag 9 naar TP in eigen cyclus. Heb mijn eisprong de 2 dagen ervoor gehad! Het HCG was zaterdag dus 6 en zou nu dus ongeveer 24 moeten zijn!!! Omdat de zwangerschaps test het pas vanaf 40 op pikt mag ik vrijdag pas één test er achteraan gooien en als die ook positief is dan maandag terug voor nog een keer bloedprikken en een afspraak maken!!!

 

 

 

Ben al verder dan de andere keren en er is tot nu toe geen rose, bruin of rood te ontdekken, wel ben ik heel erg voorzichtig met blij zijn het kan nog alle kante uit gaan!!!! Eerst vrijdag nog maar even!!!

 

 

 

Het blijft spannend!!!

Link to comment
Share on other sites

Dat klinkt inderdaad wel veel belovend hoor stef! Nog twee nachtjes slapen meissie en dan weet je het zeker, spannend hoor! Mijn duimpjes draaien nog even een paar daagjes door voor jou.

Link to comment
Share on other sites

Poeh zeg, wat spannend!! Het ziet er wel heel positief uit, en ik heb er ook wel een goed gevoel over. Hopelijk ben je gewoon zwanger meid! Dit worden 2 hele spannende dagen, ik blijf voor je duimen!

Link to comment
Share on other sites

Nog 1 dag, heb gisteren een test van madcare ultra sense gedaan en die werd positief. Morgen de test van clareblue en als die ook positief is dan maandag weer bloedprikken, ben dan benieuwd hoe hoog de waarden dan zijn!

Link to comment
Share on other sites

HJey meiden,

 

 

 

Vanochtend een test (clare blue, gewoone niet digi) gedaan en die was nog voor dat de minuut om was, Positief!

 

 

 

Maandag weer bloedprikken om te zien hoe de waarden zijn gestegen! Blijf nog wel met beide benen op de grond, want ja het is al drie keer mis gegaan rond week 5 en 6!

 

Het blijft spannend......! Maar we zijn een stap verder en die hebben we maar!

 

 

 

Kan het bijna nog niet geloven, als ik van bed kom ben ik bang om naar de wc te gaan! Zou het dan deze keer mogen?

Link to comment
Share on other sites

Ik wil je bij deze dan toch feliciteren met de positieve test! Je wordt deze keer goed in de gaten gehouden dus dat is al een prettig idee in deze voor jullie spannende tijd. Probeer positief te blijven meissie ondanks het feit dat eerder fout ging, (ja klinkt zo lekker makkelijk) deze keer komt het goed!

 

 

 

Liefs Dani.

Link to comment
Share on other sites

Hey Claudia,

 

 

 

Ja er is Assistend Hatching toeggepast op de emmy's!!! Dat doen ze idd in Düsseldorf!!!

 

 

 

Was de tweede keer dat we een tp op vrijdag de 13e hadden, vorige maand viel de 13e ook op een vrijdag maar toen ging het mis!!! Dus ik ben nog even voorzichtig!

 

 

 

Liefs Stef

Link to comment
Share on other sites

Hoi stef

 

 

 

Je zou dan kunnen zeggen dat de innestelling zelf dan idd wel beter gaat met assistend hatching!?

 

 

 

Hopelijk blijven de emmy(s) deze keer wel lekker zitten, 9 mnd lang!!

 

 

 

Ik vind vrijdag de 13de wel leuk

 

Ben geboren op die dag en 2 weken geleden ook jarig op die dag, hihi!

 

 

 

Liefs Claudia

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use