Jump to content

Stef 1e ICSI in Dusseldorf


stef1978

Recommended Posts

Hallo allemal,

 

 

 

Wij zijn sinds april 2008 in de mm, hebben 5 iui behandelingen gehad en sinds vorige maand hebben we met de gyn besloten om ICSI te proberen en dat in Düsseldorf, naar menig spuit in de buik zijn wij woensdag 11 febr.jl. naar D'dorf vertrokken voor de punctie en vrijdag 13 febr. hebben we de TP gehad van 2 mooie emmy's. In totaal had ik 7 bevruchte eitjes en zit de rest in de vriezer. Woensdag 25e kreeg ik de bloed uitslag maar wist al dat deze ronde game over was, had de maandag ervoor al een lichte rose veeg en sinds woensdag licht bruine afscheiding en dat is bij mij altijd een teken dat mijn menstruatie eraan komt!!!

 

 

 

Hebben op vrijdag 13 maart twee cryo's terug geplaatst gekregen en zitten nu dus op de wachtbank! 25e krijgen we de uitslag !

 

 

 

Sinds gisteren dag 5 heb ik zo nu en dan bij het afvegen licht rose en ben dus bang dat het weer mis is! Hoop stiekem wel dat ik het gewoon mis heb en dat het innesteling is maar toch ook weer niet! Vorige maand begon het op dag 10 naar TP en twee dagen later was het dus mis!!!

 

 

 

Wat is dit elke keer toch vreselijk die onzekerheid!!! Om gek van te worden!

 

 

 

Sorry dames voor het ego even, moest het even van me af schrijven.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Stef,

 

 

 

Het forum is er om je verhaal te delen met de anderen. Het is juist heel goed om het van je af te schrijven. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar ik heb in het begin veel moeite gehad om het met anderen erover te praten. Leek wel of niemand je echt begrijpt, ook al proberen ze het wel. Hier weet iedereen waar het overgaat en wat je doormaakt. Dat scheelt heel erg en ik kan op deze manier ook mn verhaal kwijt en zoek hier dan ook veel steun (en die krijg je genoeg hoor).

 

 

 

Positief blijven denken, dat doe ik ook al de afgelopen 2 weken. Nadat een aantal meiden allemaal achterelkaar negetief hadden getest, zakt het lood in mn schoenen. Nu hebben er een aantal weer positief getest en nu ben ik weer bang dat het bij mij negatief is juist. Het is een heel onzeker traject met veel ups en downs.

 

Hoop dat je hier toch wat steun kan vinden en blijf positief denken, kop op.

 

 

 

Kuzzz

Link to comment
Share on other sites

Het is zoals Tammy al zei; dit forum is er juist om lekker van je af te kunnen schrijven want juist dat kan af en toe even vreselijk opluchten. Het is een hele onzekere periode die gepaard gaat met veel emoties en hier herkennen mensen dat en geven de nodige steun waar ze kunnen. Voel je dus vooral vrij om mee te schrijven en te praten.

Link to comment
Share on other sites

Schrijf lekker van je af en lees lekker mee hier, geneer je niet: niks wat je denkt, zegt, of voelt is stom en alles kun je plaatsen en delen hier.

 

We zitten/zaten (helaas) allemaal in hetzelfde schuitje, dus voldoende begrip!

Link to comment
Share on other sites

Afgelopen woensdag en donderdag had ik licht rose bij het afvegen en vrijdag ochtend licht bruin!!! Werd zo pissig omdat het weer niet raak is, ben vervolgens de middag in de tuine geweest om te maaien en te snoeien!!! Eeven de kop op wat anders.....!!! Later de middag naar de wc geweest en sinds dien niks meer te verkennen op het papier???? Heb wel erg veel last van afschijding maar die is erg licht beige en gelig....(sorry voor de detail) snap niet echt wat ik ervan moet denken en ben dus erg bang om te hopen of het mss wel gelukt kan zijn!!! Daarvoor zijn we te vaak voor onderruit gegaan!!!!

 

 

 

Wie o wie heeft ervaaring en heeft mss dergelijk mee gemaakt???

Link to comment
Share on other sites

Het broekloeren is hier voor de meesten heel bekend en zenuwslopend. Zeker als het zo twijfelachtig verloopt als bij jou. Nog zo'n anekdote hier is 'Geen bloed is goed' en zonder krampen kom je al helemaal een heel eind.

 

Het blijft gewoon spannend en afleiding zoeken doet goed zoals je hebt gemerkt.

 

 

 

liefs,Stéphanie

Link to comment
Share on other sites

Hallo, heb zo net gebeld en er is verhooging van het zwangerschaps hormoon!!!! Heb afgelopen zaterdag bloed geprikt en dat was dag 9 naar TP in eigen cyclus. Heb mijn eisprong de 2 dagen ervoor gehad! Het HCG was zaterdag dus 6 en zou nu dus ongeveer 24 moeten zijn!!! Omdat de zwangerschaps test het pas vanaf 40 op pikt mag ik vrijdag pas één test er achteraan gooien en als die ook positief is dan maandag terug voor nog een keer bloedprikken en een afspraak maken!!!

 

 

 

Ben al verder dan de andere keren en er is tot nu toe geen rose, bruin of rood te ontdekken, wel ben ik heel erg voorzichtig met blij zijn het kan nog alle kante uit gaan!!!! Eerst vrijdag nog maar even!!!

 

 

 

Het blijft spannend!!!

Link to comment
Share on other sites

Dat klinkt inderdaad wel veel belovend hoor stef! Nog twee nachtjes slapen meissie en dan weet je het zeker, spannend hoor! Mijn duimpjes draaien nog even een paar daagjes door voor jou.

Link to comment
Share on other sites

HJey meiden,

 

 

 

Vanochtend een test (clare blue, gewoone niet digi) gedaan en die was nog voor dat de minuut om was, Positief!

 

 

 

Maandag weer bloedprikken om te zien hoe de waarden zijn gestegen! Blijf nog wel met beide benen op de grond, want ja het is al drie keer mis gegaan rond week 5 en 6!

 

Het blijft spannend......! Maar we zijn een stap verder en die hebben we maar!

 

 

 

Kan het bijna nog niet geloven, als ik van bed kom ben ik bang om naar de wc te gaan! Zou het dan deze keer mogen?

Link to comment
Share on other sites

Ik wil je bij deze dan toch feliciteren met de positieve test! Je wordt deze keer goed in de gaten gehouden dus dat is al een prettig idee in deze voor jullie spannende tijd. Probeer positief te blijven meissie ondanks het feit dat eerder fout ging, (ja klinkt zo lekker makkelijk) deze keer komt het goed!

 

 

 

Liefs Dani.

Link to comment
Share on other sites

Hey Claudia,

 

 

 

Ja er is Assistend Hatching toeggepast op de emmy's!!! Dat doen ze idd in Düsseldorf!!!

 

 

 

Was de tweede keer dat we een tp op vrijdag de 13e hadden, vorige maand viel de 13e ook op een vrijdag maar toen ging het mis!!! Dus ik ben nog even voorzichtig!

 

 

 

Liefs Stef

Link to comment
Share on other sites

Hoi stef

 

 

 

Je zou dan kunnen zeggen dat de innestelling zelf dan idd wel beter gaat met assistend hatching!?

 

 

 

Hopelijk blijven de emmy(s) deze keer wel lekker zitten, 9 mnd lang!!

 

 

 

Ik vind vrijdag de 13de wel leuk

 

Ben geboren op die dag en 2 weken geleden ook jarig op die dag, hihi!

 

 

 

Liefs Claudia

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use