Jump to content

hoi ook nieuw dus ik stel me even voor


b-engeltje

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

 

 

wat fijn om dit te kunnen delen met iedereen op dit forum...het doet je goed om alle berichten te lezen sommige positief en sommige helaas negatief..ik zal me even voorstellen..ik ben 35 jaar en heb een ontzettend lieve vriend, we willen erg graag kinderen en gaan binnenkort beginnen met onze 1ste IVF behandeling...Erg spannend dus!! We hebben er ontzettend veel zin in...ik hoop dat ik alle belevingen met jullie mag delen en zal ook graag al jullie belevingen lezen...Alvast bedankt...liefs

Link to comment
Share on other sites

Hoi B-engel, walkom op dit gezellig forum! WAt spannend dat jullie bijna mogen beginnen, ok voor ons want dan hebben wij weer iemand om mee mee te leven!!

 

Zitten allemaal "experts" hier dus als je wat wilt weten, vraag maar raak!

 

Succes en veel geluk.

 

 

 

Groetjes Sab

Link to comment
Share on other sites

Hoi wat leuk al zo snel reactie..ik denk dat het lekker verslavend wordt hier op dit forum haha maar eerlijk gezegd heb ik zoveel vragen want ik vind het best verwarrend allemaal, er komt ineens zoveel op je af pfff...maar ik denk dat we het maar over ons heen laten komen, dan zal het vanzelf wel gaan denk ik..

Link to comment
Share on other sites

Hoi allemaal

 

 

 

Ik ben ook nieuw, wij gaan ook beginnen met onze eerste poging ICSI. Ik heb 17 oktober prikles in het ziekenhuis in Ede. Ik vind het ook echt heel spannend allemaal. Onze grootste wens is om een kindje te mogen krijgen en we hopen dat het lukt, dat hoop ik voor iedereen trouwens !

Link to comment
Share on other sites

Dank je wel, lief van je. Ik denk dat ik dit ook wel fijn vind om gewoon even je verhaal kwijt te kunnen en zeker zoals je zegt bij ervaringsdeeskundigen. Want het is toch niet makelijk. Het valt voor mij nu nog wel mee, ik vind het allemaal nog spannend. Maar heb geen idee hoe ik mezelf straks voel als ik vanaf zondag die hormonen moet gaan spuiten. Kan jij mij daar wat over vertellen Laura?

 

 

 

Groetjes Petra

Link to comment
Share on other sites

Hallo b-engel en petra,

 

Welkom op dit forum.

 

 

 

Bengel je mag zeker al je belevingen met ons delen hoor......en als je vragen heb...kom maar op!

 

 

 

Petra, ik weet nog dat ik het heel warm had tijdens de eerste spuit zetten!

 

Maar het went heel snel...bij mij dan....en ik was vaak duizelig vooral bij het spuiten van de decapeptyl!

 

 

 

Welke hormonen ga je gebruiken?

Link to comment
Share on other sites

Hoi Petra en B-engeltje,

 

 

 

Welkom op dit gezellige forum, en allebei heel veel succes met jullie eerste poging!

 

 

 

Het is niet niks, dus als jullie vragen hebben, laat maar komen!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Petra,

 

 

 

Ik het geen last gehad van de hormonen.

 

In totaal 12 dagen hormonen gespoten, de pregnylinjectie is in het ziekenhuis gezet.

 

 

 

Eigenlijk vanaf de eerste spuit, totaan de bevalling is alles vlekkeloos verlopen. Heb ook een pijnloze punctie gehad, dus het is niet allemaal kommer en kwel hoor!

 

Neem iedere dag zoals ie komt, en dan gaat al een hoop vanzelf.

 

 

 

Heel veel succes en kom maar op hoor, bij vragen, leuke buien of vervelende momenten!

 

 

 

Groetjes Laura

Link to comment
Share on other sites

Hoi Petra en Bengeltje,

 

 

 

welkom hier op dit forum. Zelf heb ik ook weinig last gehad van de hormonen. Ik spoot Deca en Puregon. Werd er alleen enorm emo van. Ik kon om alles huilen, dus veel zakdoeken in huis halen....De punctie was ook pijnloos in Gent, omdat ze daar goed verdoven. Ik was alleen enorm gevoelig voor de Pregnyl, dus had veel pijn na de punctie. Maar daar kan je dan weer met Paracetamol een einde aan maken. Al met al is het enorm meegevallen. En als je eenmaal je kindje in je armen sluit, ben je het allemaal vergeten.

 

 

 

Ik wens jullie heel veel succes en hoop dat het snel raak zal zijn!

 

 

 

Liefs Corine

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use