Jump to content

Opgezette eierstok


sloppyslayer

Recommended Posts

Na mijn punctie is mijn linker eierstok opgezwollen gebleven. Hij is wel 3keer zo groot als rechts.

 

Ze hebben het steeds wel goed in de gaten gehouden en opgemeten, maar sinds vorige week heb ik er echt last van.

 

 

 

Ik ben nu 11wkn zwanger en ik maak me best een beetje zorgen.

 

 

 

Gelukkig kan ik morgen al terecht voor een echo, maar ik ben even nieuwschierig of er hier misschien meer vrouwen zijn die dit hebben gehad en wat er dan gedaan kon worden.

Link to comment
Share on other sites

Hey Sloppyslayer,

 

 

 

Ik had hier na mijn eerste hormoonbehandeling ook last van, ik moest om de twee dagen een echo laten maken en verder rust houden.

 

ze vertelde me dat zwangere vrouwen hier idd ook last van hadden, het is niet iets waar je je zorgen over moet maken. het komt door de bom hormonen die door je lijf heen gieren. Eigenlijk moest je het als postief zien zeg maar vertelde ze me.

 

Verder omdat je kindje in de baarmoeder goed veilig is kan het het geen schade aanbrengen of daardoor misgaan.

 

 

 

Ik hoop dat ik je een beetje gerust heb kunnen stellen.

 

 

 

geniet van je kleine wondertje, je hebt al genoeg door moeten maken.

 

 

 

gr. Bianca

Link to comment
Share on other sites

Ik reageer een beetje laat maar alles was goed in het ziekenhuis.

 

Ik zal nog wel af en toe de pijn houden maar dat is niet erg.

 

wat er aan de hand is, mijn baarmoeder groeit harder als dat mn eierstok afneemt en dan komt hij klem te liggen en dat doet pijn.

 

Niet ernstig voor mij en niet voor mn beebje maar wel heel vervelend!

Link to comment
Share on other sites

Hey,

 

 

 

toch fijn dat je nu gerustgesteld bent he? Er gebeurt nu zoveel in je lijf he.

 

Ik had er ook veel pijn van idd, maar dat komt door het klemliggen zoals ze zeggen.

 

maar goed dat ze er even naar kijken.

 

het heeft al zoveel moeite gekost dus dan kan ik me voorstellen dat je je sneller zorgen maakt, zou ik ook zijn.

 

hebben ze nog adviezen gegeven wat je kunt doen, bijvoorbeeld bedrust zodat die eierstokken kunnen verkleinen?

 

 

 

gr. Bianca

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use