Jump to content
Sign in to follow this  
Chablis

Eiwitdieet

Recommended Posts

Aan de 'vooravond' van het weer melden van mijn 1e menstruatiedag he ik nu twijfels gekregen of ik dat nu deze maand wel moet doen aangezien ik eigenlijk liever 10-20 kg zou willen afvallen om op die manier mijn kansen te vergroten.

 

 

 

Gisteravond ben ik naar een voorlichtingsavond over een eiwitdieet geweest en het klonk mij positief in de oren *zucht*.

 

 

 

Vandaag maar even contact met de arts opnemen of dit ook samen kan gaan met de ICSI-behandeling.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Chablis,

 

 

 

Ikzelf ben nu 3 weken bezig met een eiwitdieet (Prodimed), gewoon omdat ik wat extra kilo's kwijt wil voordat ik een terugplaatsing zou kunnen krijgen van mijn donor.

 

 

 

Moet zeggen, 1e week was afzien. Niet zozeer honger, maar wel lekkerre trek naar gewoon eten. Ik 'eet' nu 3 zakjes per dag en 'savonds alleen groenten (onbeperkt) maar wel zonder een sausje oid.

 

 

 

Ben ondertussen 3 kilo's VET kwijt en da's lekker, want ik merk het al aan de broeken. Geen tijd voor een sportschool of extra bewegen overigens, dus puur via het dieet dit resultaat bereikt. Mijn hub is al bijna 7 kwijt (tja, bij mannen gaat het nou eenmaal wat makkelijker :moon2:). Maar op zich ben ik best blij...... deze week nog fase 1 en dan door naar fase 2, da's 1 zakje minder maar wel met een stukkie vlees of vis erbij. Lijkt me goddelijk!!

 

 

 

Overigens is Erica Terpstra er 45 kilo mee kwijtgeraakt in 8 maanden tijd. Dit ter info!!

 

 

 

Succes!!

 

 

 

Greetzzz,

 

Elena

 

 

 

P.s. dit dieet moet wel via een diëtiste, je staat dus onder controle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OJEE dieeten!

 

Ikheb hier een hele trits aan dieetboekenenmethoden staan maar niets hield ik lang vol.

 

Ik loop nu bij de dieetiste van t ziekenhuis.\

 

 

 

dus: Dus zou geen enkel dieet gaan doen, maar mbt de dieetiste van het ziekenhuis een gezond voedingspatroon ontwikkelen waarbij je afvalt op een verantwoorde manier.

 

 

 

Eiwitdieet is bv erg goed voor sporters.. maar zoals ik hierboven schrijf :

 

niet " dieeten " ( jezelf dingen ontzeggen of juist extra van t 1 of ander gaan nemen ) is toch (levens)lang vol te houden hoor!

 

 

 

Dus ja: gewoon alles blijven eten, alleen minder en wellicht net wat magerder en wat meer gaan bewegen.

 

 

 

Afvallen is op zich wel goed: want anders moet t alsnog tijdens je zwangerschap: toen ik zwanger bleek van een tweeling toen mocht ik ineens ' niets' aankomen, dwz zo min mogenlijk..10-12 kg .

 

 

 

Terwijl ze hebben tijdens het hele IVF traject nooit tegen mij gezegd dat ik moest afvallen. Ik woog 90 kg, ben 172. De laatse IVF woog ik bijna 97 ( 9 maanden hormomen )!

 

Terwijl ik zowat elke dag een uur wedstrijdslag zwom tijdens de 3e poging. . Na de punctie was ik er wel gelijk 2 kwijt hoor.

 

 

 

Goed, Ik ben nu 32 weken zwanger,nog ca 5 te gaan en ben nog geen 2,5 kg aangekomen sinds ik zwanger ben. Ik moet dus wel op mijn eten letten, al snoepik elke dag wel iets ( kleins ) en eet ik gewoon alles. heb meer leren balansen zeg maar .

 

 

 

Hopelijk heb je wat aan mijn verhaal.

 

Enne: veel succes met je ICSI!

 

 

 

 

 

liefs lentezon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this   • Posts

  • Lectori salutem! We hebben ingevroren bevruchte eicellen en nu staan we voor de keuze om te doneren of te vernietigen. Het betreft een Chinees-Nederlands paar, dus mocht u daar in zijn geinteresseerd, stuur dan een persoonlijk bericht.
  • Dank je wel! 😘
  • @Vrouwke77 inderdaad spannend die wachtweken. Maar gelukkig zit de helft er al op. Ik duim voor je! Bij onze eerste ICSI poging brak helaas nog 8 dagen mijn menstruatie door.  Als het goed is krijg ik morgen de medicatie zodat ik hopelijk met pasen kan starten. Deze  keer deca als platlegger vanaf dag 1. En vanaf dag 2 starten met de stimulatie met 225 EH gonal F 's ochtends en 225 EH meriofert 's avonds. En dan op dag 8 de eerste FM.
  • Dat klinkt heel erg positief!!  Fijn dat je zo dicht bij DD woont en hopelijk met snel een mooi resultaat! Wij zitten nu voor het eerst in een ICSI traject en vorige week een terugplaatsing gehad van 2 embryo's. Vlg week mag ik testen! Super spannend en ook weer erg bang om (weer) teleurgesteld te worden...  
  • Hoi Vrouwke   Hebben voor Duitsland gekozen omdat we daar veel positieve ervaringen over lazen van oudere vrouwen met een laag AMH (0,8) en iets verhoogd FSH (12,6).  Met name omdat ze daar meer combinaties van medicijnen inzetten en hogere doseringen. Daarnaast is het team kleinschalig en de aanpak persoonlijk. Zo hebben we na de mislukte poging gisteren in overleg een nieuw schema opgesteld. Nu afwachten tot we kunnen starten. Afstand is voor ons gelukkig geen probleem. Wonen direct aan de grens en zijn er binnen 45 minuten.    Hoe loopt jouw traject?
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use