Jump to content
Sign in to follow this  
Chablis

Eiwitdieet

Recommended Posts

Aan de 'vooravond' van het weer melden van mijn 1e menstruatiedag he ik nu twijfels gekregen of ik dat nu deze maand wel moet doen aangezien ik eigenlijk liever 10-20 kg zou willen afvallen om op die manier mijn kansen te vergroten.

 

 

 

Gisteravond ben ik naar een voorlichtingsavond over een eiwitdieet geweest en het klonk mij positief in de oren *zucht*.

 

 

 

Vandaag maar even contact met de arts opnemen of dit ook samen kan gaan met de ICSI-behandeling.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Chablis,

 

 

 

Ikzelf ben nu 3 weken bezig met een eiwitdieet (Prodimed), gewoon omdat ik wat extra kilo's kwijt wil voordat ik een terugplaatsing zou kunnen krijgen van mijn donor.

 

 

 

Moet zeggen, 1e week was afzien. Niet zozeer honger, maar wel lekkerre trek naar gewoon eten. Ik 'eet' nu 3 zakjes per dag en 'savonds alleen groenten (onbeperkt) maar wel zonder een sausje oid.

 

 

 

Ben ondertussen 3 kilo's VET kwijt en da's lekker, want ik merk het al aan de broeken. Geen tijd voor een sportschool of extra bewegen overigens, dus puur via het dieet dit resultaat bereikt. Mijn hub is al bijna 7 kwijt (tja, bij mannen gaat het nou eenmaal wat makkelijker :moon2:). Maar op zich ben ik best blij...... deze week nog fase 1 en dan door naar fase 2, da's 1 zakje minder maar wel met een stukkie vlees of vis erbij. Lijkt me goddelijk!!

 

 

 

Overigens is Erica Terpstra er 45 kilo mee kwijtgeraakt in 8 maanden tijd. Dit ter info!!

 

 

 

Succes!!

 

 

 

Greetzzz,

 

Elena

 

 

 

P.s. dit dieet moet wel via een diëtiste, je staat dus onder controle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OJEE dieeten!

 

Ikheb hier een hele trits aan dieetboekenenmethoden staan maar niets hield ik lang vol.

 

Ik loop nu bij de dieetiste van t ziekenhuis.\

 

 

 

dus: Dus zou geen enkel dieet gaan doen, maar mbt de dieetiste van het ziekenhuis een gezond voedingspatroon ontwikkelen waarbij je afvalt op een verantwoorde manier.

 

 

 

Eiwitdieet is bv erg goed voor sporters.. maar zoals ik hierboven schrijf :

 

niet " dieeten " ( jezelf dingen ontzeggen of juist extra van t 1 of ander gaan nemen ) is toch (levens)lang vol te houden hoor!

 

 

 

Dus ja: gewoon alles blijven eten, alleen minder en wellicht net wat magerder en wat meer gaan bewegen.

 

 

 

Afvallen is op zich wel goed: want anders moet t alsnog tijdens je zwangerschap: toen ik zwanger bleek van een tweeling toen mocht ik ineens ' niets' aankomen, dwz zo min mogenlijk..10-12 kg .

 

 

 

Terwijl ze hebben tijdens het hele IVF traject nooit tegen mij gezegd dat ik moest afvallen. Ik woog 90 kg, ben 172. De laatse IVF woog ik bijna 97 ( 9 maanden hormomen )!

 

Terwijl ik zowat elke dag een uur wedstrijdslag zwom tijdens de 3e poging. . Na de punctie was ik er wel gelijk 2 kwijt hoor.

 

 

 

Goed, Ik ben nu 32 weken zwanger,nog ca 5 te gaan en ben nog geen 2,5 kg aangekomen sinds ik zwanger ben. Ik moet dus wel op mijn eten letten, al snoepik elke dag wel iets ( kleins ) en eet ik gewoon alles. heb meer leren balansen zeg maar .

 

 

 

Hopelijk heb je wat aan mijn verhaal.

 

Enne: veel succes met je ICSI!

 

 

 

 

 

liefs lentezon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this   • Posts

  • @Zandje succes vandaag. steaks ben je zwanger❤️ Nu ook blijven plakken🤞🏼🤞🏼🤞🏼
  • B12 was bij mij de boosdoener (4 miskramen! En al die tijd een lage b12 gemeten en olvg heeft er niets van gezegd🤨😩). Ik geef dat altijd als tip mee😉 Verder helpt kinderasperines, zeggen ze. Sommige ziekenhuizen schrijven het voor. 🤷🏻‍♀️
  • Ja precies, wat zou het toch fijn zijn als je zekerheid zou hebben... Ik ben benieuwd naar m'n test morgenavond.... Ja dat honger hebben 's nachts is wel echt iets wat erbij kan horen. Mijn eerste zwangerschap ben ik helemaal niet misselijk geweest. Zit ook vanalles te denken.... Hopelijk goed slapen straks, dat zou al fijn zijn.. 
  • 12 mm bms klinkt super! Heb je al een beetje zin om morgen jullie kleine spruitje op te halen?  Geniet morgen en laat de foto's van het embryo-tje maar doorkomen hoor! 😘
  • @Zandje Mijn B12 was 310 pmol/l . Bij een waarde tussen de 140/250 kom je in een grijs gebied aldus de huisarts en kunnen ze verder zoeken welk deel van deze waarde dan het actieve B12 gedeelte is. Gaan ze bij mij dus niet doen. Het was goed. Ijzergehalte van 8,1 was ook goed. Huisarts heeft ook aangegeven dat het preventief slikken van 1000mg B12 in tablet vorm ook geen kwaad kan voor het ongeboren vruchtje. Dat ga ik dus nu toch maar doen. Veder ben ik bezig met achterhalen hoe ik een ReceptIVFity test kan aanvragen. Ook daar nog veel onduidelijkheid bij zowel de huisarts alsmede bij het AMC. In the meantime ga ik alvast Probiotica tabletten bestellen om mijn microbioom te verbeteren. Ga ik overigens pas NA de ReceptIVFity test mee starten denk ik.
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use