Jump to content

Hoi allemaal, ik ben nieuw


Sannvb

Recommended Posts

Hoi, ik ben Sandra, en ik ben 24. Na mijn huwelijk ben ik gestopt met de pil in de hoop zwanger te raken. Toen dat na ruim een jaar nog niet het geval was, zijn we in het ziekenhuis terecht gekomen. Na verschillende onderzoeken bleek dat mijn man sterk verminderd vruchtbaar is. We kregen meteen een ICSI indicatie, IVF was volgens onze gyneacoloog geen optie.

 

 

 

Gisteren begonnen met de eerste injectie Decapeptyl. Het spuiten valt me reuze mee, je voelt er helemaal niets van, al moest ik wel even doorzetten om die naald toch echt in mijn buik te prikken....

 

 

 

Nu wordt het dus pas echt spannend. Hoe ga ik reageren op al die hormonen in mijn lijf, hoeveel eitjes zullen er straks zijn, hoe zal de punctie en de daarop volgende terugplaatsing verlopen.....spannend!

Link to comment
Share on other sites

Hi Sandra, welkom hier op dit gezellige forum. Wat voor de anderen geldt, geldt voor jou natuurlijk ook, heb je vragen, er zitten hier genoeg mensen die over vanalles en nog wat weten, dus schroom niet en vraag maar raak.

 

Ondertussen ben je ook al begonnen zie ik,dus heel veel succes en dat er maar snel een beeb mag komen!

 

 

 

Gr.Sab

Link to comment
Share on other sites

Thanx! T wordt nu wel heeeeeeeeeel spannend hoor, nog een paar daagies en dan weten we of het in ieder geval met spuiten goed is gegaan. Ben heel benieuwd hoe Petra alles ervaart, is echt wel fijn dat we zo'n beetje gelijk bezig zijn.:icon_profileleft:

Link to comment
Share on other sites

He Sandra,

 

 

 

welkom op dit fijne forum! Ik weet nog goed hoe spannend ik het allemaal vond in het begin. Ik durfde zelfs niet eens te spuiten, dus jullie zijn kanjers dat je het wel durft! Ik wens je heel veel succes en hoop dat het in een keer raak zal zijn! Intussen kan je hier je 'ei' kwijt en al je vragen stellen.

 

 

 

Liefs Corine

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sandra

 

 

 

Ik heb mezelf nu twee keer geprikt en het ging zelfs beter als het oefen prikken in het ziekehuis. Ik voel me nog steeds wel goed, wel een beetje hoofdpijn vandaag. Maar ik heb wel vaker hoofdpijn. Hoe voel jij je, jij bet 5 dagen langer bezig? Ik 7 november voor uitgangs echo naar het ziekenhuis in Ede. en als ze dan geen kystes zien mag ik 150E puragon erbij gaan prikken. Misschien stomme vraag, maar je hebt "donderdag 1ste fm"?

 

 

 

Liefs Petra

Link to comment
Share on other sites

Hoi Petra,

 

 

 

K voel me nu wel weer goed. Heb echt een paar dagen knallende hoofdpijn gehad...k durfde er niks tegen in te nemen, was bang dat dat invloed zou hebben op de follies, maar de meiden hier hebben me verteld dat dat niet het geval is. Hoofdpijn is dus herkenbaar....voel je je verder goed?

 

 

 

Liefs, Sandra

Link to comment
Share on other sites

Hé meiden wel veel water blijven drinken hè met al die hormonen!

 

Zet maar lekker een fles bij je en drinken maar...zo deed ik het ook!

 

Een grote spa fles en daar dronk ik de hele dag van en de volgende dag vulde ik hem weer!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sandra,

 

 

 

ik ben een tijdje niet in de gelegenheid geweest om dit prachtige forum te lezen maar wil je toch nog ff van harte welkom hier heten. Beter laat dan nooit!!

 

 

 

Je verhaal lijkt een beetje op het onze, al ben ik een aantal jaartje (!) ouder dan jij. Ook mijn man is sterk verminderd vruchtbaar en bij ons was ook direct de indicatie ICSI. Ach, dan weet je ook direct waar je aan toe bent!

 

 

 

Heel veel succes met deze poging, ik hoop dat je net zoveel succes hebt als wij hadden bij onze oudste, dat was de eerste keer direct raak!!

Link to comment
Share on other sites

Hey Vonnie,

 

 

 

Thanx voor je verwelkoming (ofzoiets...:blink:....haha, k weet eigenlijk niet of je dat ook echt zo schrijft...)

 

 

 

Wij waren er idd eigenlijk ook wel heel blij mee. Eigenlijk heel gek, want t is niet nix, maar alles beter dan onzekerheid.

 

 

 

Super dat het bij jullie meteen raak was! Wij gaan er ook voor hoor:yeswink-1:

 

 

 

Morgen gaan we voor de 1e fm, dus dan weet ik in ieder geval of het 1e gedeelte is gelukt!

 

 

 

Groetjes, Sandra

Link to comment
Share on other sites

Hey Sandra

 

 

 

Vandaag alweer minder hoofdpijn en voel me goed. Hoe is het met jou? Hoe voel jij je?

 

 

 

Jose, bedankt voor de tip. Is toch wel makkelijk he Sandra al die meiden met ervaring !

 

 

 

Liefs Petra

Link to comment
Share on other sites

Haha! Ja, heerlijk om gewoon alles te kunnen vragen, t is voor ons natuurlijk allemaal hartstikke nieuw en spannend...

 

 

 

Ik voel me sinds gisteren weer wat beter, ben ook eindelijk van die hoofdpijn af:laugh:

 

 

 

Vanmorgen voor de 1e fm geweest....d'r zijn nu 15 follikels van zo'n 14-17 mm, goed nieuws dus:icon_cheers:. Zaterdag weer terug en dan waarschijnlijk zondag de punctie.....nu gaat t bijna echt gebeuren....

 

 

 

Gaat t spuiten nog steeds goed? Geen blauwe plekken?

 

 

 

Liefs, Sandra

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use