Jump to content

Cryo na miskraam?


Miepie80

Recommended Posts

Hoi,

 

 

 

Afgelopen februari/maart hebben wij onze eerste ICSI-poging gehad in het AMC. Het viel me heel erg mee allemaal, en we bleken nog zwanger te zijn ook! Alles ging goed tot de 2e echo, waarop bleek dat het vruchtje niet goed doorgegroeid was en er geen hartje klopte...

 

 

 

Met 9w5d heb ik een curettage gehad, nu ruim 2 weken geleden. We hebben nog 5 cryo's, allemaal apart ingevroren. Ik moet eerst afwachten tot mijn cyclus weer op gang komt, en dan een waterecho om te kijken of er geen littekenweefsel oid in mijn baarmoeder zit (heb eerder een poliepje gehad wat is verwijderd).

 

Heeft iemand hier ervaring mee, en hoe snel na de MK heb je toen de eerste cryopoging kunnen doen?

 

 

 

Groetjes, Miepie

Link to comment
Share on other sites

he miepe,

 

 

 

ik heb na 8 wkn zwangerschap een missed abortion.

 

na een chemische curretage moet ik nui 2 cycli wachten en dan mag ik voor de cryo.

 

ik vind het zoooooooooooo spannend.

 

heb er echt weer zin in, nu met een goede afloop hopenlijk

Link to comment
Share on other sites

Hé Hellen,

 

Ook zo'n rotbericht gehad na de blijdschap van het zwanger-zijn dus :-(. Wanneer heb jij de curettage gehad? En maken ze bij jou ook eerst weer een water/SIS-echo voor je door mag voor de cryo's?

 

Laat even weten als je meer weet... ben erg benieuwd hoe het voor ons gaat lopen ;-).

 

groetjes, Miepie

Link to comment
Share on other sites

Hoi Miepie, Ik loop ook in AMc. Heb bij eerste poging een vroege miskraam gehad met zes weken, is spontaan afgekomen, dus geen curretage o.d Ik moest volle cyclus wachten, vervolgens de cyclus erop aan de pil en de volgende cyclus op weg naar de terugplaatsing van de cryo.

 

 

 

Vervelende dingen allemaal. IK hoop dat het met de cryo goed gaat! Succes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use