Jump to content

Heel iets anders


Guest Connie67

Recommended Posts

Guest Connie67

Nou meiden dit is heel iets anders maar moet het even kwijt zit er helemaal vol van.

 

 

 

Mijn dochter van 14 heeft een vriendinnetje het gaat ontzettend goed met die 2 meiden, ze slapen ook bijelkaar en eten enz.

 

 

 

Dat vriendinnetje zit/ zat bij een pleeggezin omdat het thuis niet ging enz enz.

 

Nou moet die arme meid toch weer weg daar omdat ze volgens hun niet aan de afspraken houd, en geld heeft ontvreemd om een buskaart te kunnen kopen en ook stiekem nog contact heeft met haar eigen moeder.

 

 

 

Maar zeg nou zelf mijn dochter zit op dezelfde school en de afstand is ongeveer gelijk mijn dochter woont zelfs nog dichter bij school. Dat is dus 1 uur fietsen door weer en wind en langs een stuk verlaten weg met bos erlangs. Mijn dochter gaat met de bus omdat ik niet wil dat ze zo'n end moet, vriendinnetje mag van pleegouders NIET met de bus en MOET op de fiets.

 

 

 

Vanaf die tijd is het ook misgelopen en heeft ze geld ontvreemd bij pleegouders om een buskaart te kunnen kopen. Heb het er over gehad maar ik praat tegen een muur ofzo want ja als je pleegouder bent dan schijn je de meest geweldige persoon te wezen die alles van kinderen af weet gggrrr.

 

 

 

Nou is sinds gisteren de kogel door de kerk en moest ze vandaag al weg naar de crisisopvang, ze was bij ons (ze zou bij ons slapen) toen pleegmoeder dit kwam vertellen. Het kind huilen natuurlijk ik haar geprobeerd te troosten maar vanmiddag was het dan toch zover, huilend is ze weggegaan en ook mijn dochter is ontroostbaar en zelf loop ik ook met dikke ogen rond en een dichtgesnoerde keel.

 

 

 

En pleegmoeder vertrekt geen spier, geen emotie kan ik aflezen helemaal niks noppes nada ppfff moet je dan een ijzer hart hebben om voor pleegouder in aanmerking te komen.

 

 

 

Ik weet het jullie kunnen er niks mee maar zit hier met tranen in de ogen om het verdriet van die meid te zien en er niks aan te kunnen doen bah bah bah

 

 

 

Groetjes Connie

Link to comment
Share on other sites

Nou jeetje zeg wat een verhaal!

 

Wat een onzekerheid voor die vriendin maar ook voor je dochter.

 

Hopenlijk komt ze wel ergens goed terecht nu en vlak bij je dochter in de buurt zodat ze in ieder hun vriendschap kunnen behouden.

 

 

 

Goed dat je even je hart lucht hier hoor!

 

Ook voor jou sterkte ermee!

Link to comment
Share on other sites

o o wat vreselijk zeg, dat kun je je toch niet voorstellen? Dat mensen zo harteloos zijn..

 

Vreselijk, het liefst zou je het meisje lekker bij jouw houden of niet? (maar dat kan zeker niet?)

 

 

 

Heel veel sterkte, voor het meisje, je dochter en jezelf!!

Link to comment
Share on other sites

ja dat was ook mijn eerste gedachten...kan ze niet bij jou komen...maar dat mag natuurlijk niet!

 

Jeetje wat zielig voor die twee meiden!

 

 

 

Sterkte meis...en geeft niks dat wij er niks mee kunnen...jij bent het lekker even kwijt!

 

 

 

:hug:

Link to comment
Share on other sites

Connie, wat vreselijk zeg!

 

Je hart breekt inderdaad als dat jonge grietje uit nood een verkeerde keus maakt en vervolgens naar crisiopvang moet?

 

 

 

Hoe lang moet ze daar dan zitten?

 

 

 

Sterkte hoor, ook voor de meiden!

 

 

 

Liefs Laura

Link to comment
Share on other sites

Guest Connie67

Hee meiden, natuurlijk zou ze bij mij hebben mogen blijven maar helaas zit ons rechtssysteem anders in elkaar. Ze is uit huis geplaatst door Jeugdzorg terecht of onterecht geen idee maar ik neem aan dat ze dat niet zo maar even doen.

 

 

 

Daardoor word er door een kinderrechter een voogd toegewezen en dat is iemand van Jeugdzorg als er geen verdere familie is die bewezen goed voor het kind kan zorgen. De Voogd moet dan een pleeggezin of andere opvang verzorgen. Als zo'n pleeggezin dan aangeeft dat het niet gaat en er zo snel mogelijk een andere oplossing moet komen, gaat zó'n voogd aan het werk voor andere opvang. Maar helaas moet je dan wel in het beleid van de zorg passen en mag je niet zomaar een moeder van een vriendinnetje zijn.

 

 

 

Heb gisteren al wel rond lopen bellen om haar dan in iedergeval de weekenden te krijgen maar ook daar mogen ze geen toezeggingen in doen omdat ze nu in een tijdelijke opvang zit. Pas als ze in een definitieve opvang zit is er "mischien" iets te regelen vond dat misschien niet echt overtuigend klinken.

 

 

 

Jeugdzorg, goed dat het er is maar soms gaan ze ook echt voorbij aan de wensen van het kind alleen omdat een pleegouder vindt dat het niet goed gaat. Het kind zelf heeft niks in te brengen en dat vind ik toch wel zorgelijk.

 

 

 

Ze mag wel telefonisch contact houden met 2 tel.nummers en ze heeft ook het onze opgegeven, natuurlijk ga ik haar schrijven en sms-jes verzenden want ze mag 1 keer per dag de berichten lezen. En mijn dochter heeft de 1ste brief al voor haar klaar liggen die gaat zo op de post

 

 

 

Groetjes Connie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use