Jump to content

Maagzuur


Renee

Recommended Posts

Ik heb de laatste dagen zo'n last van maagzuur. Nu heb ik dit altijd wel snel, ook toen ik niet zwanger was, maar toen kon ik in het ergste geval een Rennie of iets dergelijks nemen. Nu heb ik er best veel last van en ik weet niet zo goed wat ik hier tegen kan doen. Heeft iemand tips? Ik heb al melk geprobeerd, een pepermuntje, maar tot nu toe geen resultaat......:-(

 

Wie o wie kan me helpen?

Link to comment
Share on other sites

Hoi Renee, ik gebruikte toen Maalox geloof ik, maar je kunt tegenwoordig (was toen al) gewoon rennies nemen hoor. Even vragen bij de apotheek. Ik heb er ook een paar maanden erge last van gehad. Verder hielp yoghurt en vla wel aardig en kleine porties en niet te vet eten...

 

 

 

succes!

 

 

 

groetjes Sab

Link to comment
Share on other sites

Hoi Renee,

 

 

 

ik heb bij mijn eerste 2 zwangerschappen Regla gebruikt. Dat is een suspensie die je bij de apotheek kunt krijgen en het hielp bij mij erg goed. Zou het zo weer gebruiken als het moet. Veel succes.

 

 

 

Liefs, Linda

Link to comment
Share on other sites

Hoi Renee,

 

Ik had ook al heel snel last van maagzuur. Ik nam altijd Maalox. Ik sliep uiteindelijk 's nachts bijna rechtop zittend, dat hielp wel wat.

 

Succes ermee!

 

Groetjes, marike

 

ps. Het was na de bevalling meteen over!

Link to comment
Share on other sites

Bedankt allemaal voor de reacties. Ik ga meteen vanillevla in huis halen en als dat niet helpt dan neem ik gewoon iets tegen maagzuur. Ik zal aan de apotheker vragen wat het beste is. Dank jullie wel!

Link to comment
Share on other sites

Hey renee,

 

 

 

Ik heb er tijdens mijn zwangerschap ook veel last van gehad, maar niet alleen maargzuur, maar ook erg veel overgeven. Ik heb van de huisarts zetpillen voor gekregen, dat werkte super! En wat ook werkte was de hele dag door kleine beetje eten. Ik heb heel wat sultana's weggewerkt!

 

 

 

Succes!

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use