Jump to content

vraag: verhuizen tijdens ivf traject


Dios*Bendishona*Nos

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

ik heb een vraagje,, mijn partner en ik willen graag verhuizen van utrecht naar rotterdam.

 

maar wij zitten midden in het ivf traject. we zijn met ons 1e ivf bezig en hebben nu nog 5 cryo s in de vriezer..

 

is het mogelijk dat ik verder ga met het ivf traject in een ziekenhuis in rotterdam bijvoorbeeld? wat gebeurd er dan met de cryo's??

 

 

 

weet iemand dit toevallig??

 

 

 

alvast erg bedankt!!

 

 

 

Liefs, S

Link to comment
Share on other sites

Ik heb toevallig in het EMC gevraagd hoe het zit als ik naar een ander ziekenhuis wil gaan omdat mijn man zijn zaad daar in de vriezer ligt. Je krijgt het dan gewoon mee maar is wel een heel gedoe omdat je een stikstof tank moet huren om het over te brengen naar een ander ziekenhuis en dat verdampt ook weer ofzo. Dus het is wel mogelijk maar dan zou je goed uit moeten zoeken wat je allemaal nodig hebt.

 

Succes

Link to comment
Share on other sites

@marchan, dank je wel voor je reactie :)

 

ja ik d8 al wel dat het een heel gedoe zou worden.. maar we zitten er al een tijdje over na te denken en dit kan nog wel heel lang duren wat we niet hopen natuurlijk.. maar in utrecht blijven willen we ook niet,, veel van onze familie en vrienden wonen in rotterdam.. dus we willen tog de overweging maken..

 

maar als we ze zouden vervoeren zou dat geen kwaad kunnen voor de emmys?

 

 

 

liefs,, S

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

 

 

 

Ik weet niet hoe ze erover denken in Utrecht maar ik weet wel dat ze bij mij in het EMC zeiden dat de embryo's niet naar een ander ziekenhuis vervoerd konden worden, omdat ze veel te kwetsbaar zijn. Dat ging wel over verse, dus van cryo's weet ik het niet. Maar je kan voor de TP toch naar Utrecht gaan? Zo ver is dat toch niet vanuit Rotterdam?

 

Ik zou gewoon het zh bellen, dan weet je het zeker.

 

 

 

Caroline

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

 

 

 

Ik heb het hele traject gereisd van Rotterdam naar Amsterdam. Daar was ik onder behandeling. Wel lastig, maar voor de cryo's hoefde ik 'minder' te doen zeg maar. Vond ik het minder belastend als voor de ivf poging op zich. Maar ik had het er graag voor over. Waar je ook mee zit zijn verschillende protocollen. Ik zou als ik jou was gewoon zelf reizen en de kleine wondertjes op hun plekkie laten. Maar goed das mijn menig. Succes met de pogingen in ieder geval!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use