Jump to content

puregon en een bloeding


mopeg

Recommended Posts

hallo allemaal,

 

 

 

ik spuit sinds vorige week donderdag puregon en heb nu helderrood (haast rose) bloedverlies. ook wel wat buikpijn, maar niks abnormaals.

 

 

 

de poli zit al dicht dus ik heb toch echt ervaringen enzo van jullie nodig!

 

 

 

hellup

Link to comment
Share on other sites

Hey mopeg,

 

 

 

ik heb ook puregon gebruikt, en bij mij was er uiteindelijk 1 geschikt eiblaasje, en nog 2 veel kleinere (welke uiteindelijk wel aangeprikt zijn)

 

Bloeding heb ik in die tijd niet gehad.

 

Veel meer info heb ik helaas niet voor je.

 

 

 

Succes!

 

 

 

Mirthe

Link to comment
Share on other sites

Guest Ramona26

hallo,

 

 

 

Ik ben met icsi poging 2 bezig,ben begonnen met lucrin en vanochtend had ik toch bloedverlies en niet zo zuinig:new_shocked:

 

Had naar de poli gebeld maar het antwoordapparaat met de medeling dat ze er niet bereikbaar waren op vrijdag!! heb ik weer! hele weekend wachten wat het doet. Moet ik nou doorspuiten of acute stoppen??

 

Weet iemand hier raad mee?? Heb net nog wel gespoten en ga ook maar door tot maandag. Vind het wel vreemd ,de vorige x heb ik nergens last van gehad.

 

 

 

liefs Ramona

Link to comment
Share on other sites

Hoi Ramona,

 

Heb je echt veel bloedverlies? Als het aan blijft houden zou ik voor de zekerheid toch maar even bellen met het ziekenhuis.(Als is het alleen al voor je eigen gemoedsrust) Hebben ze niet een arts die opgeroepen kan worden voor deze vragen? Hebben ze bij ons namelijk wel in de weekeinden en avonden.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ramona26

Hoi eve,

 

 

 

Ik heb gebeld vandaag,en het kon geen kwaad. Mag gewoon doorgaan met het schema. al weer een gerustelling. watkan je jezelf gek maken zeg.

 

haha

 

 

 

liefs Ramona

Link to comment
Share on other sites

@ Ramona

 

Opgelucht of niet dan! haha Kan me zeker voorstellen dat je jezelf helemaal gek gaat maken.... Ben idd blij om te lezen dat het niet zo veel uitmaakt! Hoelang moet je nog voor punctie en TP?

Link to comment
Share on other sites

Guest Ramona26

Eve: Moet deze week gonal-f/lucrin spuiten t/m maandag aanstaande en dan echo en dan horen we meer. Hoop in die week! en dan de wachtweken in! Vind het wel weer spannend. Pff best slopend af en toe,maar we slaan ons er doorheen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use