Jump to content

San-Petra en de rest kletshoek


Sannvb

Recommended Posts

 • Replies 65
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Geweldig! Voel me echt gesteund door jullie enthousiasme!

 

 

 

Meteen maar ff een update doen dan:

 

 

 

Gisteren voor m'n 2e fm geweest. Er zijn nu 20 prachtige follies die varieren van 15-20mm, een heel goed resultaat volgens m'n gyn. Vanaaf om 21.00 (stipt) de preg spuiten en dan aanstaande dinsdag de punctie!!! Wordt ook wel tijd, voel ze ondertussen goed zitten, en m'n zus blijft me maar 'eierdoos' noemen:36_11_6:Haha!

Link to comment
Share on other sites

ZOOOOO, 20 follies! Nu maar hopen dat er ook 20 mooie eitjes uitkomen. Meid, heel veel succes met de laatste broeddagen en dan dinsdag eindelijk de dag dat er wat actie komt. Ik wens je alvast veel sterkte met de punctie, want met mijn pc troubles, weet ik niet of ik vaak kan inloggen.

 

 

 

Liefs Corine

Link to comment
Share on other sites

eierdoos hahaha geweldig!

 

20 follikels dat is een mooie score!!

 

Ik had er zelf 18, waarvan 17 bevrucht. Hopelijk heb je ook zo'n mooie score!!

 

 

 

Heb je dinsdag punctie?

 

 

 

Wel goed blijven drinken hé met zoveel eitjes!!

Link to comment
Share on other sites

Wat spannend dinsdag! Snel opeens al zeg!

 

Ik neem aan dat het je eerste punctie wordt?

 

 

 

Na veel horrorverhalen op het net, kan ik je melden dat het geen pijn hoeft te doen hoor!

 

Ik had een valium vooraf en een injectie in mijn bil gekregen.

 

Geen centje pijn!!!

 

 

 

Hopelijk zal dat voor jou ook zo gaan en komen er veel mooie embryo's, waarvan er 1-2 lekker lang blijven plakken.

 

 

 

Groetjes Laura

Link to comment
Share on other sites

Thanx allemaal!Hopelijk straks ook een heleboel emmies...ben wel beetje zenuwachtig voor de punctie, maar krijg behoorlijk wat pijnmedicatie, dus doen we gewoon ff.....:icon_clown:haha....(als ik dat maar vaak genoeg zeg, ga ik het vast geloven)

 

als alles goed gaat vrijdag volgens mij de tp, en dan een tijdje op de welbekende :sofa:

Link to comment
Share on other sites

Hey super zeg ! Morgen heb je de punctie, ik wil je heel veel succes wensen ! Het komt vast goed! En dan vrijdag de terugplaatsing, helemaal spannend....... Ik ben heel benieuwd hoe het morgen gaat, ik moet nog even doorgaan met deca.

 

 

 

Liefs Petra

Link to comment
Share on other sites

ik ben te laat om je sterkte en succes te wensen, maar vanaf hier alsnog: ik hoop dat er veel eitjes geplukt zijn en dat je vrijdag een mooie tp krijgt.

 

Hopelijk laat je nog even weten hoe het is gegaan.

 

 

 

Sab

Link to comment
Share on other sites

Hey meiden!

 

Voor mij geen horror verhaal....na een zo goed als pijnloze punctie :bf_new:(jaja, t bestaat) is de oogst uiteindelijk 13 eitjes! Alles is helemaal goed gegaan, en inderdaad aanstaande vrijdag de eerste terugplaatsing!

 

Voel me vandaag ook harstikke goed, alleen beetje zeurderige buikpijn (zoals menstruatiepijn zeg maar) maar dat is dan ook alles!

 

 

 

Hoelang moet je nog de Deca spuiten Petra?

 

 

 

Liefs, San

Link to comment
Share on other sites

Fijn dat het een pijnloze punctie was. Zo moeilijk is dat niet meer tegenwoordig toch? We krijgen ook allemaal verdoving bij de tandarts! 13 eitjes, een hele mooie score meid! Daar moeten toch wel een aantal hele mooie emmies uitkomen. We duimen nog even door voor de bevruchting en een tp a.s. vrijdag.

 

 

 

Greetz Corine

Link to comment
Share on other sites

Wat fijn dat het zo goed is gegaan Sandra !! En 13 eitjes geweldig toch ! Ik hoop dat het bij mij ook allemaal zo goed gaat ! Ik moet zeker tot 14 november deca spuiten denk ik misschien wel iets langer, maar als het goed is krijg ik er vanaf 7 nov puragon bij. Ik ben nog steeds niet ong geworden, dus daar wacht ik op...... en hopelijk voor 7 nov wel, dan heb ik weer een afspraak in het ziekenhuis. En dan zal het eindelijk allemaal ook voor mij wat sneller gaan.

 

 

 

Liefs Peet

Link to comment
Share on other sites

Pfff, ik hoop het voor je meid, nog twee weken Deca spuiten...voel je je nog steeds goed? Veel water drinken helpt trouwens idd! K heb tegenwoordig overal water staan, haha! Thuis bij de bank en naast m'n bed, in de auto, op m'n bureau op 't werk...k loop me gek naar de wc, maar k voel me er wel beter bij. Is dus een goede tip geweest.

 

 

 

Nou meid, k duim met je mee dat er al wat mooie follies aant groeien zijn en dat je snel ong mag worden (best dubbel, de afgelopen maanden wilden we t juist niet, en nu zitten we erop te wachten:dry:)

 

 

 

Liefs, San

Link to comment
Share on other sites

Hai San, wat een geweldige score...13 stuks en dat voor een punctie die 'te doen was'. Super hoor.

 

 

 

Lijkt me dat daar toch wel wat toppertjes bij zullen zitten. Ik ga hard vor je duimen dat er ook nog cryo's overblijven. Hopelijk heb je die niet nodig.

 

 

 

Krijg je morgenochtend je verlossende telefoontje?

 

Ik hoop in ieder geval op een succesvolle TP.

 

 

 

Groetjes, Natasja

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use