Jump to content

Pregnyl gespoten (dag 15 na punctie) wnn testen?


Syll

Recommended Posts

Vanwege bijwerkingen van de utrogestan ben ik overgestapt na pregnyl. Vandaag zit ik op dag 15 na de punctie en vanmorgen heb ik de laatste spuit pregnyl gezet. Wie weet wanneer ik kan testen?

 

Omdat ik nu al zo lang aan het wachten ben, heb ik toch net al getest, kon niet meer wachten, een hele lichte streep is het gevolg.

 

Wie kan me advies geven? Alvast bedankt.

 

 

 

groetjes sylvia

Link to comment
Share on other sites

Hai Sylvia,

 

 

 

Dat hangt van de hoeveelheid af. Volgens mij halveert de hoeveelheid pregnyl per dag. Maar als je vanochtend nog gespoten hebt is een test zeker niet betrouwbaar lijkt me. Wanneer mag je officeel testen? Dat zou ik in dit geval maar aanhouden. Met progesteron kun je nog wel wat smokkelen en iets eerder testen maar met pregnyl helaas niet. Sterkte met de laatste wachtdagen!

 

 

 

Henne

Link to comment
Share on other sites

Spannend hoor!!

 

 

 

Pregnyl is pure HCG hormoon, dus als je vanmorgen nog hebt gespoten, is je test, helaas, nu echt niet betrouwbaar.

 

 

 

HCG halveert elke 23 uur, dus je kunt het beste gaan bekijken wanneer je de eerste spuit hebt gezet, en dan gaan uitrekenen hoeveel je nu nog hebt. Neem in je berekening ook de spuiten mee die je nog daarna gezet hebt.

 

 

 

(ik ben ook vanwege de bijwerkingen van Progesteroncapsules overgestapt op Pregnylinjecties)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use