Jump to content

Cryo TP !


Guest Nessie

Recommended Posts

Goedemorgen,

 

 

 

Wil even mijn verhaal kwijt.

 

Weet even niet wat ik moet doen voelen en denken.:dontknow:

 

 

 

Maandag 21 september heb ik mijn 3e cryo TP gehad.

 

De eerste wachtweek is voorbij gevlogen.

 

Vanaf woensdag hele gevoelige borsten.

 

Sinds zondag heb ik hele licht bruine afscheiding.

 

Verschrikkelijke hoofdpijn.......

 

En hele erge buikpijn als of ik ieder moment ongesteld kan worden.

 

Mijn vorige behandelingen waren allemaal het zelfde na TP.

 

Witte afsheiding door de bolletjes en op de test dag een negatieve test.

 

Maar nu voel ik me zo anders en deze verschijnselen zijn voor mij zo anders.

 

Nu lees ik heel veel verschillende verhalen.

 

Het kan de innesteling zijn.

 

Maar ook ondanks de bolletjes(ben even de naam kwijt) worden er dames wel ongesteld in de tweede wachtweek.

 

 

 

Nu denk ik erover om met het ziekenhuis te bellen of is dat weer te overdreven .....

 

 

 

 

 

Vandaag op mijn vrije dag was ik al weer om 5 uur klaar wakker.

 

 

 

Agnes :bye:

Link to comment
Share on other sites

Oh meid wat een onzekerheid. Als ik goed reken heb je 2 dagen na de tp gevoelige borsten??? Dat lijkt me eerder van de bolletjes, voor innesteling was het nog vroeg.

 

Maar als jij je nu al heel anders voelt dan je vorige tp's kan het natuurlijk positief zijn. Mijn ervaring met bellen met ziekenhuis is dat alles KAN.

 

Alle verschijnselen die je voelt kunnen horen bij een zwangerschap of bij die vervelende andere kant.

 

Progesteran bolletjes (Utrogestan) heten die ballen ;)

 

 

 

Wanneer mag je testen?????

 

 

 

Sterkte met wachten en ik hoop dat het allemaal positief is wat je voelt.

Link to comment
Share on other sites

Goedemorgen Sandra,

 

 

 

Maandag 5 oktober mag ik testen....

 

Vanaf 8 uur zou ik het ziekenhuis kunnen bellen maar ik heb daar ook mijn ???? bij weet ook dat er zo veel mogelijk is en net wat je zegt ik KAN bellen maar ze zullen vast zeggen dat het nu te vroeg is om actie of wat dan ook te ondernemen.

 

Dus nu maar gewoon afwachten.......

 

 

 

 

 

Agnes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use