Jump to content

* Ginny in de MMM *


Ginny

Recommended Posts

Hey meiden!

 

 

 

Ik ben nieuw hier op het forum dus ik zal me eerst eens even netjes voorstellen.

 

 

 

Ik ben Ginny (29 jaar) en ik woon samen met Richard (26 jaar) en onze hond Diesel, een bullmastiff van ruim 2 jaar.

 

 

 

Sinds oktober 2005 gestopt met de pil en helaas nog steeds niet zwanger.

 

In januari 2007 zijn we gestart met behandelingen; 3x IUI gehad, 1x IVF waarbij geen bevruchting en 3 weken geleden heb ik negatief getest met onze 1e ICSI. We hebben nu nog 1 ICSI-poging die vergoedt wordt door de verzekering en volgende week maandag gaat de 1e spuit er weer in. Dus hopelijk voor de feestdagen goed nieuws!

Link to comment
Share on other sites

Thanx meiden voor het welkom!

 

 

 

@Cynthia....nee we hebben geen cryo's.

 

Met de vorige poging had ik 14 eicellen waarvan er maar 5 rijp genoeg waren om te kunnen gebruiken voor ICSI. Van die 5 zijn er 2 niet bevrucht en 3 dus wel. Maar van die 3 zijn er 2 kapot gegaan en uiteindelijk dus maar 1 emmy over en die hebben ze terug geplaatst.

 

 

 

Dus....voor deze laatste poging het hele circus weer opnieuw...inclusief die fijne punctie :cry2:

 

Maar goed....het is voor een goed doel dus we hebben het er graag voor over!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Ginny

 

 

 

Heel veel succes ! Ik ben 21 oktober begonnen met de 1ste poging ICSI. Er zijn hier veel lieve mensen die met je mee leven in goede en slechte tijden dat heb ik al gemerkt. Ik vind het zelf wel fijn, hopelijk helpt het jou ook om hier je verhaal kwijt te kunnen. Ik duim voor je dat het deze keer wel gaat lukken !

 

 

 

Liefs Petra

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use