Jump to content

Hallo


Guest Rene_1960

Recommended Posts

Guest Rene_1960

Hallo allemaal ik ben Rene (de 2e man nu hier), en de man van Diane180 die ook lid is.

 

 

 

Ben ook lid geworden omdat ik graag ook mee wil lezen en meer te weten wil komen over IVF en alles er omheen, vooral omdat mijn vrouw Diane het meeste moet ondergaan en doorstaan.

 

 

 

Groeten

 

Rene

Link to comment
Share on other sites

Hoi Rene, welkom hier op het forum. Zoals je misschien al een beetje hebt gelezen steunen we elkaar door dik en dun. Er is veel verdriet maar gelukkig ook vreugde!

 

Als je vragen hebt, gewoon stellen er is altijd wel iemand die een antwoord hebt voor je. Jij en Diane heel veel succes!!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Rene,

 

 

 

Welkom op het forum! Ik vind het een leuke ontwikkeling dat de mannen zich ook op het forum aanmelden. En ik heb ook al wat contact met Diane gehad.

 

Jullie lopen twee weken voor op mij, in het traject.

 

 

 

Hoewel de vrouwen het meeste ondergaan, moeten we de mannen niet vergeten, ze staan ons bij en kijken lijdzaam toe als we ons naar voelen en vlak de emoties niet uit!

 

 

 

In de Volkskrant stond dit weekend een oproepje van een IVF-vader, die graag een boekje wil schrijven over de ervaringen van andere IVF/ICSI-vaders. Mijn man heeft erop gereageerd en dat vind ik ook heel leuk.

 

 

 

Rene, ik wens jou en Diane veel succes!

 

 

 

Groetjes, Nine

Link to comment
Share on other sites

Hey Rene,

 

 

 

Welkom op dit forum!! Wat goed dat er meer mannen meedoen!

 

Ik weet ook niet wat erger is, al die onderzoeken doormaken of aan de kant staan en niets kunnen doen!! Ik weet zeker dat mijn man zo met me zou ruilen als dat kon en op mijn beurt zou ik voor geen goud willen ruilen (zeg ik nu haha).

 

Heel veel succes voor jullie samen!

 

Groetjes Nath.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nienke79

Hoi Rene, welkom hier. Mijn man zit hier ook, Patrick en hij is toch ook regelmatig op het forum te vinden. Dat vind ik ook erg prettig. Heel veel succes jullie en dat het maar snel mag lukken!

 

 

 

lfs,

 

Nienke

Link to comment
Share on other sites

Guest Rene_1960

Dank jullie wel voor dit warme welkom, en wie weet komen er meer mannen bij.

 

Wij staan inderdaad voornamelijk aan de "kant", dat klopt, maar dat is de beginfase.

 

Heb zelf al 2 kinderen (ondertussen volwassen), weet er dus wel wat van hoe het gaat met bevallen en zo, maar dat was allemaal op de natuurlijke wijze (zeg maar) en al aardig lang geleden.

 

Ook dit IVF en ICSI is voor mij allemaal nieuw, en eerst hoorde ik het allemaal via Diane, maar ik dacht, waarom meldt ik mezelf niet aan, dan kan ik alles zelf lezen.

 

 

 

Wat ik als man het vervelende vindt deze manier van zwanger worden, is het clinische ervan. Je moet dan echt oppassen dat het spontane er vanaf gaat. Gellukig waken Diane en ik hier erg voor. Maar soms, op het moment zoals ik het noem, dat ik mag "leveren", dan is het wat minder voor mij, en soms ook best moeilijk omdat het dan verplicht is. Waar ik erg tegenop zie, is de dag dat ik (in ons geval), na de punctie bij Diane, moet gaan leveren in Zwolle, en ik daar alleen ben en niet samen. Maar aan de andere kant, staat dat uiteraard niet in verhouding wat Diane allemaal moet ondergaan, spuiten, medicatie etc, en straks ook nog de puntie.

 

 

 

Maar als het resultaat mag hebben, is het dit traject natuurlijk allemaal meer dan waard geweest. En daar hopen we samen maar op.

 

 

 

Ik (lees uiteraard wij) hoop hier veel te kunnen leren en op te steken.

 

Zodat ook ik weet wat ons allemaal nog te wachten staat.

 

 

 

Groeten

 

Rene

Link to comment
Share on other sites

Hi Rene,

 

 

 

Welkom hier.

 

Wat fijn dat je ook een uitlaat/info/emotie plek heb gevonden op deze forum.

 

Ik heb er zelf heel veel aan, want je kunt er werkelijk alle emoties, verhalen,(eigenlijk alles) kwijt.

 

Heel veel succes voor jou en Diana.

 

 

 

groetjes,

 

Elly

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use