Jump to content

pijn in de onderbuik


mamasolange

Recommended Posts

Hallo allemaal ik hebt zaterdag mijn tp gehad en ik krijg vanmiddag ineens pijn in me onderbuik moet ik me nu druk gaan maken of niet het doet ook pijn als ik buk op de wc het is geen blaasontsteking en af en toe ook pijn in me rechter bekken als ik erop druk is het gevoelig wie weet wat dit is.

Link to comment
Share on other sites

morgen is het een week geleden dat ik een TP heb gehad.

 

en ook ik voel af en toe wel wat buikpijn en steekjes..

 

nu moet ik zeggen dat ik na de punctie 3 dagen in bed heb gelegen van de pijn!! vreselijk.

 

en dat begon na vier dagen pas af te zakken.....maar ik voel nu ook af en toe wel eens wat,,,,,,ik wil me er niet druk over maken......en zoek zoveel mogelijk afleiding,,het hoeft niks verkeerds te betekenen, denk ik dan maar.

Link to comment
Share on other sites

voel wel een soort van krampen in mijn buik doet niet echt pijn maar voelt vervelend

 

vooral bij het gaan zitten en opstaan en bukken of bij het omdraaien in bed

 

weet ook niet wat dit betekend hou mijn hand dan op mijn buik en hoop dat het een goed teken is

 

had vanaf de punctie tot zaterdag aan toe het gevoel van een blaasontsteking terwijl mijn urine schoon was

 

de arts zei dat dit wel eens voorkwam omdat de baarmoeder en eierstokken flink geirriteerd kunnen raken van de punctie en hormonen

 

misschien heb jij dit ook maar voelt het toch iets anders

 

bij twijfel zou ik altijd een arts inschakelen

 

beter voor niets dan te laat

 

groetjes sandra

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use