Jump to content

voorstellen


helmi42

Recommended Posts

Ik ben Helmi en 42 jaar, mijn man is 44 jaar. Helaas heb ik hem pas laat ontmoet en was hij gesteriliseerd. Hij heeft hersteloperatie gehad, die mislukt is. Daarna 3x mesa, ook daarbij werd geen levend zaad gevonden. Als laatste een tese operatie in Gent, waarbij 11 buisjes ingevroren zijn. Inmiddels heb ik 4 icsi pogingen gehad, waarbij ik de 2e poging even zwanger was( miskraam). Nu ben ik bezig aan mijn 5e icsi-poging en op zoek naar antwoorden op wat ik nog kan doen om de innesteling te bevorderen. Ik ben heel benieuwd of iemand Ascal heeft gebruikt om het innestelen te bevorderen.

 

 

 

Ook wil ik nog even kwijt dat ik blij ben deze site ontdekt te hebben, hoop er veel steun te krijgen en ook te geven.

 

 

 

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hallo Helmi,

 

 

 

Welkom hier meis.

 

 

 

Ik heb geen ascal gebruikt maar wel visolie caps van de natuurwinkel......daar zit iets extra`s bij weet ff niet meer wat...kan het voor je navragen als je wilt.....?

 

 

 

Wij zijn blij dat je ons gevonden hebt hoor...en kom maar op met je vragen!

 

Fijn trouwens dat je 11 buisjes hebt!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Helmi,

 

 

 

Welkom!!!

 

 

 

Ascal is volgens mij een bloedverdunner? Dan zou ik echt even met de gyn bespreken of dat een goed idee is. Ik denk ook dat je dat alleen op recept kan krijgen bij de apotheek?

 

 

 

Je hebt wel veel pech gehad zeg! Gelukkig zijn er nog genoeg rietjes over.

 

 

 

Wat ik ook wel heb gehoord is tarwekiemolie, omega-3 en -6 capsules en multivitamine met foliumzuur.

 

 

 

Heel veel succes in ieder geval!

 

 

 

Groetjes van Laura

Link to comment
Share on other sites

Hoi Seetje en Laura

 

 

 

Bedankt voor jullie antwoorden.

 

 

 

Het moeilijke is dat Gent en Rotterdam hierover een andere mening hebben. Ik heb reeds acupunctuur, tarwekiem, visolie, maansteentjes, otheopatie, multivitamine, omega gebruikt in vorige pogingen. ( niet allemaal tegelijkertijd hoor)

 

 

 

Ik heb nog een vraagje aan Seetje, deed jij die laatste poging nou iets anders dan de vorige pogingen?? Ben zo benieuwd, ook omdat het jouw 5e poging gelukt is ( je bent een voorbeeld voor mij).

 

 

 

groetjes Helmi

Link to comment
Share on other sites

Hoi helmi,

 

 

 

Sorry meis maar ik ben echt geen voorbeeld voor jou...sowieso niet voor onze leeftijd genootjes!

 

Want mijn 1e ivf was meteen raak.....sorry meis!

 

 

 

(waar heb ik geschreven dat het mijn 5e poging is dan kan ik dat veranderen....is vast een tik fout!)

 

 

 

Maar verder heb ik wel van andere gehoord om ascal te gebruiken het is inderdaad een bloedverdunner en de artsen gaan ervan uit dat de doorb;loeding van de baarmoeder beter word.

 

Ik zou het proberen!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Seetje

 

 

 

Ik zie het, ik heb verkeerd gelezen.........hahahaha............hormonstertjes misschien??? Alleen maar goed dat het de 1e keer algelukt is joh.........Ik heb ff verder gekeken op de site en ik zat in de war met Bianca denk ik.

 

 

 

groetjes zenuwachtige Helmi ( morgen de punctie, brrrrr)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hee Helmi,

 

Ik ben pas hier op dit forum en door jou deze kant op geloods....

 

Maar lees hier dat je ascal wilt gaan gebruiken? Doe je dat nu al?

 

Want wat ik er van weet, van iemand die aan een onderzoek mee doet in het ZH, die gebruiken maar iets van 80 mg? Dus echt niet heel veel....

 

Ik weet niet of je er iets aan hebt.

 

 

 

Ik hoop dat alles goed met je gaat, ik duim erg hard voor je mee.

 

Lieve groetjes Anne

Link to comment
Share on other sites

Guest Rozemarijn

Hoi Helmi,

 

 

 

Ik ben ook nieuw hier. Ik kan je vertellen wat ik bij de 3e IVF anders gedaan heb dan bij de andere behandelingen. Bij de 3e IVF ben ik zwanger geraakt.

 

 

 

Bij mijn 3e IVF heb ik op advies van de gyn aspirine geslikt. Ik ben begonnen op de dag van terugplaatsing en doorgegaan tot 13 weken zwangerschap. Ik weet zo niet meer uit mijn hoofd of het 80 of 100 mg was, dat zou ik na moeten kijken. Daarnaast slikte ik foliumzuur en GLA van Solgar.

 

 

 

Succes!

 

Rozemarijn

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use