Jump to content

oud en nieuw....bah...word er verdrietig van!


Taurus71
 Share

Recommended Posts

Hallo dames,

 

 

 

Weet niet goed waar ik dit moet plaatsen...heb maar gekozen voor wachtbankje...t is en blijft wachten...afgelopen jaren en misschien ook nog wel t komende jaar...

 

 

 

Herkenbaar voor iemand?

 

 

 

Elke jaar wisseling ben ik weer boos en verdrietig...

 

Ik poets me de hele dag al een slag in de ronte door t huis...ben aan t bekvechten met vriend en ga continu de strijd aan met onze zoon van 3,5 die momenteel een erg grote mond heeft en mij daar precies mee op de kast weet te jagen...trap er iedere keer weer in.

 

Altijd als t jaar weer om is dan denk ik terug en zie weer dat ik een jaar ouder ben geworden..nog een "aftakelingsjaar" wbt vruchtbaarheid ...weer een jaar voorbij van hopen, mmm en alle teleurstellingen, de embryo's die verloren zijn gegaan, een jaar waarin mijn libido nog verder gekelderd is, een jaar waarin ik nog veel meer met mezelf bezig ben geweest ipv met mijn relatie, een jaar waarin ik steeds minder de leuke dingen kan zien en steeds meer de negatieve...(dit klinkt er depressief dat weet ik..dat ben ik niet maar t voelt nu even zo!)

 

Over een aantal maanden ...zo tegen maart/april begin ik weer op te leven als de knopjes aan de bomen en struiken weer in zicht komen (lijkt wel een winterdepressie)....

 

Tuurlijk weet ik..ik moet kijken naar wat ik heb, ben gezond en heb een lieve zoon en verder gaat alles goed en daar moet ik erg dankbaar voor zijn en dat ben ik ook....

 

Alleen voor vandaag...ik blijf nog even door poetsen...(hoofd leeg maken...oud vuil er uit en een schoon begin van t nieuwe jaar)..en laat mijn vriend straks dit stukje lezen in de hoop dat hij een beetje mijn "korte lontje" kan begrijpen...

 

 

 

Wens een ieder een hele goede jaarwisseling,

 

voor degene die t gelukt is dit jaar...geniet er van...voor de anderen...

 

laat 2010 ons jaar zijn!

 

 

 

Een goed uit einde en een goed begin voor iedereen.

Link to comment
Share on other sites

Oh Manon lieverd

 

 

 

Ik kan me best inleven in wat je voelt op moment

 

Al heb ik makkelijk praten nu

 

 

 

Maar Ik heb het afgelopen jaren ook gehad die boosheid enverdriet, vreselijk is het!!

 

 

 

 

 

Maar ik wil voor jou en alle andere die nog hopen en vrezen toosten

 

 

 

op een waanzinnig goed 2010

 

 

 

 

 

Het is jou een vele andere zo gegund!!!

 

Het moet gewoon lukken in 2010!!!

 

 

 

Heel veel succes en veel geluk!!

 

 

 

Liefs Claudia

Link to comment
Share on other sites

Ik herken je gevoelens ook, is niet gek hoor!

 

Bij mij begonnen ze al na 2e kerstdag (met de schoonfam terwijl mijn lieve kleine jonge schoonzusje mijn schoonouders 12 dagen daarvoor tot gelukkige grootouders heeft gemaakt). En op al die kerstkaarten weer dezelfde boodschap als vorig jaar: dat 2010 een vruchtbaar jaar mag worden voor ons... het is lief bedoeld maar het begint een betekenisloze kreet te worden voor me.

 

Alleen hoef ik mijn huis niet te poetsen voor de afleiding, ik zit om mijn werk. Helaas is de concentratie dus ver te zoeken en zap ik af en toe langs t forum om medestanders te zoeken!

 

 

 

Toch wens ik jou en eigenlijk iedereen veel geluk in 2010!

 

liefs,

 

PeggyD

Link to comment
Share on other sites

Manon,

 

 

 

Ook ik herken je gevoel heel erg goed. Ook wij hebben dit 3 jaar achtereen meegemaakt en het is moeilijk om positief vooruit te kijken. Ik sta nu aan de andere kant en ga er heel hard voor duimen dat 2010 ook jullie jaar gaat worden.

 

Veel liefs, Dorine

Link to comment
Share on other sites

Ook ik sta inmiddels aan de ''andere kant'' maar herken je gevoelens wel, het is ook de reden dat de mmm voor ons een afgesloten hoofdstuk blijft.

 

 

 

Ik wil je toch een heel fijn 2010 wensen, dat al je dromen maar uit mogen komen.

 

 

 

Liefs Dani.

Link to comment
Share on other sites

Ook ik herken je gevoelens. Ik vind het ook vreselijk om dit jaar weer af te sluiten met lege handen en dit terwijl dit jaar er verleden jaar zo gunstig uit zag voor ons. Ik ben ook altijd in tranen om 00:00 uur. Zal vanavond ook wel weer gebeuren,heb op dit moment ook een meningsverschil met mijn moeder en dat maakt het ook niet makkelijk maar toch heb ik weer hoop en ben ik erg dankbaar voor wat ik wel heb. Een lieve man en stiefdochter. Hou je taai he meid..

 

 

 

Groetjes Debbie.

Link to comment
Share on other sites

Guest Sannie66

Ik denk dat meerderen je gevoelens delen hoor... hier ook een beetje...

 

de boodschappen in huis, de hond gedrogeerd, huis aan kant, haar in de krul, maar toch een beetje in een soort van mineurstemming...

 

 

 

Mijn mannetje probeert heel positief te zijn en blijven, en zegt elke keer: 'Lieverd, als het nu niet lukt, hebben we nog 2 pogingen..'

 

Maar voor mijn gevoel tikt die klok zo hard!

 

 

 

Hopelijk ben ik vanavond (met de visite) in een wat beter humeur...en kan ik zeggen: 2010 ...here we come!

Link to comment
Share on other sites

Hey meiden...fijn te lezen dat ik niet de enige sikkeneur ban vandaag!:BangHead::crybaby2:

 

Heerlijk om even je hart te kunnen luchten bij anderen die je snappen.

 

Familie en vrienden die t weten...ze weten best dat dit soms slopend en moeilijk is...maar hier heb je toch t gevoel dat iedereen aan 1 woord genoeg heeft en weet wat je bedoelt...erg fijn!!!

 

Bedankt !!

Link to comment
Share on other sites

Hey Manon,

 

 

 

Lieverd lieverd lieverd, ik weet hoe je je voelt. Heb 2e kerstdag te horen gekregen dat het hartje van ons kindje niet meer klopte en dat het al 2 weken niet meer klopt. Heel naar. Ik begrijp hoe je je voelt Je voelt je leeg en onbegrepen. Maar we zijn er allemaal voor je! Al het een luisterend oor het is heel prettig. En 2010 daar gaan we ons jaar van maken afgesproken!

 

 

 

Liefs en een hele dikke knuffel

 

Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Hey Manon e.a,

 

 

 

Herkenbaar hoor, helaas... aan de andere kant prettig om een plek te weten waar je 'gelijkgestemde', begripvolle mensen weet.

 

Had er persoonlijk met sinterklaas en kerst meer last van dat ik weinig/geen zin had in de feestdagen en me af liep te reageren en nog een huilbui kreeg.

 

 

 

Nu gaat het op zich wel. Al heb ik wel een paar keer gedacht de afgelopen weken: 'ga ik nu weer m'n man een betekenisvol kneepje in de hand geven, een dikke knuffel en een paar zoenen terwijl ik onderwijl de hoop over probeer te brengen met een stille blik dat 2010 éindelijk ook eens ons jaar wordt?!'

 

Tja, dat ga ik om 00.00 uur vannacht dus wéér doen. Hopelijk voor het laatst en hopelijk kijken we elkaar volgend jaar éindelijk wel vertederd en blij aan omdat er dan een kleine boven ligt te slapen... Zucht.

 

 

 

Succes meiden; 2009 bleek absoluut ons jaar NIET.

 

Op zich prettig om dit jaar achter ons te laten.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lieve meiden,

 

 

 

Wat is dat fijn om te lezen dat er meer een K.T gevoel hebben over oud en nieuw ik loop ook al de hele dag te chagerijen en janken en iedereen probeert te doen alsof ze het begrijpen niet dus!!!!!!!!

 

Ik wens alle dames een super gelukkig, gezond en vruchtbaar 2010.

 

 

 

Groetjes Esther

 

 

 

kinderwens sinds jan. 2004

 

april 2007 spontaan zwanger

 

juni 2007 miskraam

 

13 iui`s

 

2 eigen icsi`s

 

1 ecd 18-12 negatief getest

 

29-12 gesprek zh advies stoppen met behandelingen

Link to comment
Share on other sites

Hoi allemaal,

 

 

 

ik persoonlijk ben blij dat gisteravond voorbij is.

 

Volgens mijn man was ik erg vervelend en opstandig de afgelopen tijd, hoe zou dat nu komen....

 

Behalve de kerstboom in huis (zondag eruit) wordt alles nu weer "normaal".

 

 

 

Ik hoop dat 2010 het jaar wordt van de IVF Moeders.

 

 

 

Groetjes Sylvie

Link to comment
Share on other sites

Hey Silvie en anderen,

 

Je haalt me de woorden uit de mond..ook ik ben blij dat die avond weer voorbij is..

 

Uit pure chagrijnigheid ben ik om 18:00 uur mijn bed ingekropen er ben er om een uur of 9 even uit geweest om 2 oliebollen te eten en ben er toen weer ingegaan.

 

Had echt geen zin om leuk handjes te schudden met buren uit de straat en dan die smak,smak,smak...behhhh!!!

 

Om 12 uur even mijn ouders gebeld om hun een gelukkig nieuwjaar te wensen en verder weer t dekbed over mijn kop getrokken en heb ook geen telefoon meer aangenomen...phooe wat recalcitrant...kan er niks aan doen.

 

 

 

Vind t fijn te lezen dat ik hier in niet al te "afwijkend gedrag"toon ;-)

 

Dames we gaan gewoon door in t nieuwe jaar ..proberen onze wens in vervulling te laten gaan.

 

 

 

Veel liefs,

 

Manon.

Link to comment
Share on other sites

Hey Manon,

 

 

 

Goed zo meis dat is een goeie en mooie instelling. Wij hebben 2009 gewoon ontzettend KUT KUT KUT afgesloten (sorry dat ik het zo zeg maar moest het ff kwijt) maar 2010 wordt gewoon ONS JAAR dat moet gewoon. Als we allemaal moed blijven houden en positief blijven denken komt het vast en zeker goed! En Manon goed dat je dit topic even hebt aangemaakt voelde me al een beetje verloren dat ik mijn verhaaltje en mijn moodswings nergens kwijt kon. Tja om nou bij een topic te blijven hangen waar je niks meer kan is het ook gauw over toch? Blijf de meiden uiteraard wel volgen maar dat is alles wat ik kan. Dus nogmaals bedankt voor dit topic.

 

 

 

Liefs,

 

Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Ow meiden, wat herken ik het gevoel. Ieder jaar was ik weer in tranen en sprak ik mezelf moed in dat het volgend jaar weleens ons jaar zou worden en ieder jaar werd weer met lege handen afgesloten. Zoooo herkenbaar! Gelukkig heb ik doorgezet en is het dit jaar anders verlopen. Wij sluiten het nu -goed- af met een dochter in ons armen. Ik hoop zo dat jullie het volgend jaar mogen meemaken. Hou vol! Al lijkt dat nu makkelijk gezegd door mij.

 

 

 

Manon, ik hoop dat je man je begrijpt. Praat met elkaar en sluit je niet af. Ik ben gescheiden van mijn ex doordat ik me afsloot en niet met hem kon praten over mijn gevoelens. Ik gaf hem een beetje de schuld van alles, want ik had toch een zondebok nodig. Probeer je man te betrekken en blijf vooral al het goeds in je leventje zien. Heel veel succes meis! Kop op!

 

 

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hey Renee,

 

 

 

Thanx.

 

Heftig dat je vorige relatie (mede?)hierdoor op de klippen is gelopen.

 

Communiceren..tja... Niet altijd...soms heb je zelf er geen eens zin in omdat je denkt je snapt me toch wel..je kent me al zo lang.

 

Maar helaas komen mannen van mars en vrouwen van venus zeggen ze wel... ;-)

 

Heb me ook voorgenomen om me meer te richten op al t positieve hoor..goede voornemens.

 

Geniet van jullie dochter Maxe..je hebt er ook lang op moeten wachten en veel tegenslagen gehad de afgelopen jaren als ik je handtekening zo lees.

 

 

 

Groetjes Manon

Link to comment
Share on other sites

Hoi Manon,

 

 

 

Ook ik ben eigenlijk wel blij dat alles weer normaal is. Op zich wel een gezellige Oud en Nieuw gehad bij mijn beste vriendin, ('de klap' van de mislukkig was bij ons al met Kerst dus was alweer een beetje gewend) maar toch om 0.00 uur weer dat besef dat het weer niet gelukt is dit jaar... Al drie jaar zeg ik in mezelf (of hardop): komend jaar een baby... maar nee, weer niet gelukt. Ik kan niet anders dan positief blijven en hopen dat het cliché van '2010 wordt ons jaar' eindelijk waarheid wordt maar soms is het zo ... deprimerend.

 

 

 

Succes met alles!

 

 

 

Caroline

Link to comment
Share on other sites

De jaarwisseling was zo emotioneel. Heb echt in de armen van mijn ventje staan janken. En ook in de armen van mijn 2 beste vrienden. Wat een geweldige mensen heb ik om me heen. Ze leven mee in goede maar ook in slechte tijden.

 

We zijn het 4e jaar ingegaan, hopelijk wordt onze droom dit jaar werkelijkheid!!!!!

 

Geef je verdriet de kans om eruit te komen, praat met je mannetje en vergeet ook de intimiteit niet. Ook al zitten we in de mmm, intimiteit is zo belangrijk en ontspannend. Kijk ook naar de dingen die we vooral wel hebben, dan voel ik me toch altijd een "beetje" gelukkig.

 

Meiden met zijn allen de ellende van 2009 achter ons laten en proberen optimitisch het nieuwe jaar beginnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Allemaal veel liefde en vooral succes gewenst dit jaar, dat het maar een topjaar mag worden voor ons allemaal......

Link to comment
Share on other sites

Ben geneigd om mijn vrouw uit bed te halen en haar dit onderwerp te laten lezen. Zoooo herkenbaar!

 

 

 

Ook ik stond te brullen om 0.00 uur. En mijn vrouw dacht dat we elkaar romantisch een zoen zouden geven.

 

Nadat ik bij was getrokken, vroeg ze wel of dit ieder jaar zo zou gaan...

 

Mmm...zijn er nog meer planeten???

 

 

 

Of 2010 ons jaar wordt weten we nog niet...

 

We zijn in ieder geval gestart met pleegzorg.

 

 

 

Ik hoop voor een ieder in 2010 dat de wensen mogen uitkomen!

 

 

 

Liefs, Erika

Link to comment
Share on other sites

Ik heb er bewondering voor dat jullie je emotie zo in bijzijn van anderen kunnen laten gaan.

 

 

 

Zelf heb ik me ingehouden, ook al voelde ik wel die dubbele laag. Maar als ik dit lees, merk ik dat ik mijn gevoel soms toch best weer negeer. Probeerde ik juist vanaf te komen. ;-)

 

 

 

Toch geeft het me al troost om op gezette momenten toe te geven aan het verdriet en de rouw. Maar op sommige andere momenten wil ik het niet laten overheersen.

 

 

 

Dan zeg ik tegen mezelf: kop op! Of onze droom nu uitkomt of niet... kijk eens wat we allemaal wel hebben! En dat werkt steeds beter wel. ;-)

 

 

 

Jaja -sorry- een doodoender, van notabene een 'lotgenoot'... Maar voor mij is dit inmiddels, samen met focussen op nieuwe passies, de enige manier om erdoor heen te komen. Dus wie weet ook voor jullie?

Link to comment
Share on other sites

Caroline, Witje, Erika en Miki,

 

 

 

Fijn te lezen dat er veel dames zich in dit gevoel herkennen ..mn tijdens de jaarwisseling.

 

Miki...idd tegen jezelf zeggen kijk eens wat ik wel heb...dat doe ik ook vaak als t even weer tegen zit en dat werkt relativerend. Die instelling heb ik bijna t hele jaar...ehhh bijna 2 jaar en 9 maand alweer wel gehad. Alleen met oud en nieuw komt blijkbaar toch de spanning er even uit en ben ik denk ik even heel egoïstisch...

 

(ik heb in 2007 op 27 dec een positieve test gehad ..terwijl ik gewoon opoe was geweest die maand...op oudjaarsdag een echo gemaakt in t zh omdat ik vloeide en toen bleek idd een vruchtzakje maar te weinig gegroeid van binnen. Kort daarna een miskraam) Blijkbaar ligt die dag dan ook wat gevoeliger..heb t vruchtje in de wc gezien toen.

 

Normaal gesproken ben ik heel nuchter en lijkt de omgeving meer down te zijn van een mislukte poging dan ik. Ik kijk vaak meteen vooruit ..op naar de volgende poging.

 

Soms denk ik zelf wel eens..t lijkt wel of ik t hele ivf gebeuren er "even"naast doe.

 

Zo voelt dat wel eens en blijkbaar schakel je de hele handel onbewust even uit en ga je op de automatische piloot door. Nou weet ik dat ik iets makkelijker praten heb omdat wij t geluk al hebben gehad toch een zoontje te mogen krijgen.Heb daardoor iets meer afleiding. Als ik dan de handtekeningen van dames hier lees met hun geschiedenis dan denk ik wel eens wat zeur ik eigenlijk.Lees soms zeer trieste geschiedenissen....

 

Maar toch moet dat gevoel wat je normaliter blijkbaar lang weg kan stoppen er soms eens even uit.

 

 

 

Dames..dank voor jullie reacties..nogmaals fijn te lezen dat jullie je er in herkennen.

 

Hoop dat t nieuwe jaar jullie een hoop geluk en liefde gaat brengen.

 

Groetjes Manon.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Ik zie dat het nieuwe jaar toch iets heeeeel moois (en spannends) in petto heeft voor jullie! Fantastisch!

 

Ook ik sta ondertussen aan de 'andere kant' met kindje in bedje tijdens de jaarwisseling (het allerbeste excuus om niet op visite te hoeven tijdens zulke dagen ;)) want ook ik ben meestal niet te genieten. En nee zelfs niet nu we dat wonder wel al hebben. Die ellendige jaarwisseling is nu eenmaal een tijd van terug en vooruit kijken. Het vooruit kijken is inmiddels iets makkelijker geworden maar dat terugkijken is zo 'eng' en emotioneel.

 

Dit jaar was er voor ons ook weer zo 1.....(hij is alweer even geleden :O) nog bezig met de miskraam, een rare afsluiting en een nog vreemder nieuw begin. En uiteindelijk besloot ik om het dan maar radicaal om te gooien. Ipv het jaarlijkse mokken achter de tv zijn we om 24.00 naar buiten gegaan met een flinke fles champie om met de buren te toosten. En nog een keer te toosten, en nog een keer :D en toen overgaan op de borrels omdat het zo koud was (goed excuus toch? :P) en toch best gezellig met het kampvuurtje aan in de vuurkorf.

 

Om eerlijk te zijn ging het me dit jaar dus beter af dan andere jaren met binnenzitten. Juist omdat ik met de buren geen heel intensieve band heb (ze weten wel onze geschiedenis maar ik hoef er niet met ze over te praten) is het dus meer ongedwongen. De afleiding heeft mij goed gedaan. En misschien ook de borreltjes wel.....Nu gaan we alleen wel weer hopen dat we komende jaarwisseling echt niet mogen drinken......

 

 

 

Weet je, ik begrijp helemaal de gevoelens rond die jaarwisseling. Wat zeg ik de ellende begint meestal al met kerst. En zelf denk ik erover (hmmm moet ik echt nog bespreken met manlief) om komende feestdagen (voor ons altijd ieder jaar al niet zo heel feestelijk) er eens voor te kiezen om niets te 'moeten' geen sociale verplichtingen maar lekker iets voor onszelf te doen! Misschien ook een idee voor jullie? Gek doen en rond die tijd (het is toch al achterlijk duur die maand) er tussenuit te piepen naar een luxe bungalowtje? Heeeerlijk egoistisch en heeeerlijk voor jullie zelf (en iedereen lekker jaloers laten zijn en als ze pissig worden dat je geen verplichtingen wilt jammer dan!)

Link to comment
Share on other sites

IVFmama; wij doen dat al jaren en het bevalt ons prima.

 

We gaan er moet z'n drietjes tussenuit of met vrienden die ook niets met de feestdagen van plan zijn! Zaalig!

 

En inderdaad; familie vond het in eerste instantie niet leuk en wist niet hoe ze hier mee om moesten gaan. Nu weten ze gewoon dat wij er niet zijn. En is het eigenlijk prima!

 

 

 

Gewoon doen!

Link to comment
Share on other sites

Ah dat is wel prettig om te lezen Kyra! Familie kan er dus aan wennen. :D Snap mijn ouders bv ook wel hoor, die willen graag hun kinderen en kleinkinderen aan tafel maar als ik rationeel nadenk kunnen ze het hele jaar ons aan tafel hebben. De overweging zit al een aantal jaren in mijn hoofd tijd om eens een flink overleg in te plannen hier thuis ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use