Jump to content

wachtbankje feb/maart


maartje2058

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Ik ben zo benieuwd wie van mijn leeftijdgenoten in hetzelfde schuitje zitten. Ik heb net gehoord dat we vanmiddag voor terugplaatsing naar Amsterdam mogen. Heel erg spannend, vooral omdat we geen idee hebben hoeveel embryo's er zijn en hoe de kwalliteit is. Dat horen we daar pas. Ik hoop natuurlijk op minimaal drie ( er worden er ook 3 teruggeplaatst ). Het is stapje voor stapje, maar het kan mij niet snel genoeg gaan. Er zijn zoveel topics dat het voor mij nogal onoverzichtelijk is, vandaar deze oproep. Schuif lekker aan op deze luxe wachtsofa en misschien kunnen we elkaar een beetje steunen en oppeppen, of gewoon ff lekker zeuren. Hopelijk tot horens!

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Maartje

Link to comment
Share on other sites

Guest Sannie66

Maartje,

 

Ik ga weer beginnen. Gisteren de uitgangsecho gehad.

 

 

 

En er zijn nog een aantal dames die net zijn begonnen of een punctie hebben gehad die zo allemaal net onder of boven de 40 zijn zoals Marion, Shanna, Spaatje...

Link to comment
Share on other sites

Guest Sannie66

Ruim genomen Spa, ruim genomen..voel me met je verwant...want ik ben ook nog gewoon een jonge blom in hart en niertjes..

 

 

 

Maaruh, als ik je beledigd heb:

 

:hugs2:

 

 

 

Nb. je weet ik heb een hoekbank... kunnen we alletwee languit..

Link to comment
Share on other sites

Nee hoor Sannie helemaal niet...we gaan languit op de hoekbank....maar deze keer niet tegelijk..maar ik blijf wel lekker hangen in op en rond het bankje, moet straks heeeel rustig aan doen als "het" gelukt is.

 

 

 

Dankjewel chablis ze bellen tussen 9 en 10 enne al is het er maar eentje toch....

Link to comment
Share on other sites

Hai Sannie,

 

 

 

Heel veel succes met je nieuwe ronde, wanneer begin je met spuiten? Krijg je ook deca?

 

 

 

Spaatje, wat spannend morgen! Heb je al enig idee hoeveel embryo's je hebt? Ga zeker voor je duimen

 

 

 

Chablis, hoe is het met jou? Zie dat je 2 cryo's hebt teruggekregen. Schiet al mooi op, wanneer mag je testen?

 

 

 

Caroline, hoe gaat het prikken? Begin je er al een beetje gewend aan te raken?

 

 

 

Met mij gaat het goed, ben me een beetje over een teleurstelling aan het heenzetten. Klinkt ontzettend ondankbaar, maar ik had echt meer embryo's verwacht dan 2. Ik had tenslotte 8 eicellen en de vorige keer had ik 5 embryo's uit 7 eicellen. Gelukkig is er 1 van klasse 1 en we hebben er 1 van klasse 3. Kortom, je kan er helemaal niets over zeggen. Hoop doet leven......... in ons geval creeert het ook nog eens leven. Niet waar?

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Maartje

Link to comment
Share on other sites

Maartje ik kan het me best voorstellen hoor, je verwacht toch iets meer. Ik zou precies hetzelfde hebben! Maar wie is er ook alweer nu zwanger die maar 2 embryo's had? Volgens mij Diana! Dus...

 

 

 

Het spuiten gaat goed hoor, begin zelfs al een beetje te wennen en zie het maar als een bijzonder ritueel dat even tijd in beslag neemt elke avond.

 

 

 

Ben benieuwd hoe het verder gaat met jou, succes de komende tijd!

 

 

 

Caroline

Link to comment
Share on other sites

Caroline, tnxs meis. Bedankt voor de oppepper, het is gewoon mogelijk! Ga hier maar een mantra van maken...... het is mogelijk, het is mogelijk ümmmmm, het is mogelijk hahahaha.

 

Fijn dat het prikkenn goed gaat, had er alle vertrouwen in:bravo:Heb je ook last van die zooi?

 

 

 

Maartje

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hallo dames,

 

 

 

ik ben helemaal nieuw hier maar wil graag nog plaatsnemen op het wachtbankje (als dat nog kan?). Heb gisteren tp gehad van 2 cryo's.

 

 

 

Heb snel even de berichten van dit topic gescand en zie dat Maartje gisteren een bloedtest had? Al nieuws? Ik duim voor een positieve test!!

 

 

 

Verder nog interesse voor deze wachtbank voor de oudjes onder ons?

 

 

 

Groetjes Daphne

Link to comment
Share on other sites

He lilly,

 

Ik wens je heel veel succes en ik hoop dat je embryo's zich heerlijk gaan nestelen. Helaas heb ik gisteren het bericht gekregen dat ik niet zwanger ben. Voel me zo verdrietig en ook erg boos! Waarom lukt het niet? Vandaag op internet gespeurd naar alternatieven, ik denk dat we voor poging vier naar Turkije gaan, het zal gaan lukken.

 

Dit is niet het meest actieve bankje om plaats te nemen, zoals je kan zien aan de bezoeken. Ik raad je aan om op het wachtbankje van maart te gaan zitten bij het ivf forum. Veel gezelliger en meer actie.

 

Succes meis, het zou mooi zijn als het lukt!

 

Liefs,

 

Maartje

Link to comment
Share on other sites

Ha Maartje,

 

 

 

Wat ongelooflijk verdrietig voor je! Wéér die teleurstelling als het niet gelukt is. En waarom, waarom, om razend van te worden...

 

Maar wat moedig van je dat je meteen alweer naar alternatieven gaat zoeken! Ik zou er ff niet aan moeten denken, weer een nieuwe IVF-poging. Mag ik je vragen waarom je Turkije overweegt? Heeft het te maken met het feit dat ze daar geen wachtlijsten hebben? Ik lees op de diverse fora altijd goede berichten over Düsseldorf en België, ze zijn daar wat verder met onderzoeken en technieken dan in Nederland.

 

Anyway, heel lief dat je toch nog even reageert ondanks de verdrietige periode waar je in zit en ik verkas op jouw aanraden maar eens naar een ander topic. Maar vind die 40+ toch wel een verademing...

 

 

 

Heel veel suxes Maartje en ik duim voor je dat je wens uit gaat komen!

 

Lfs Daphne

Link to comment
Share on other sites

Hai Daphne,

 

 

 

Bedankt voor je lieve berichtje. Ik voel me momenteel nog zo boos dat het niet gelukt is, zo oneerlijk! Vooral als je dan weer in de krant leest dat een baby te vondeling is gelegd. Het is gewoon willekeur.

 

De reden voor Turkije is nog niet helemaal onderbouwd hoor, het voordeel daar is dat ze hele vooruitlopende technieken hebben, net als Dusseldorf en Gent en dat je daar dan 16 dagen verblijft terwijl je ivf krijgt. Het is een soort vakantie waarin je lekker kan ontspannen en leuke dingen kan doen en zo nu en dan krijg je een echo. Het heen en weer karren naar ziekenhuizen is niet echt ontspannend gecombineerd met werk en een burnout waar ik nog steeds niet klaar mee ben.

 

Ik wens je ontzettend veel succes en hoop dat je binnenkort een positieve test hebt!

 

veel liefs,

 

Maartje

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Hoi hoi,

 

Ben zelf 39 jr (nou ja over een maandje zit ben ik ook 40 hoor). Heb maandag tp gehad van 1 cryo. Dit is voor mij de eerste keer. Heb dus nog geen idee wat ik nu moet voelen of juist niet voelen. Het ergste is nog wel dat ik gestopt ben met roken maar wat heb ik nu een trek in zo'n genotstaafje!! Heb er gisteren al mee in mijn handen gestaan maar was toch sterk genoeg.

 

Zijn er nog leeftijdsgenoten op deze blog of zijn die allemaal naar wachtbankje maart gegaan??

 

groetjes Ruth

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use