Jump to content

Toch wachten voor volgende poging


Mirjan

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

na een heftige periode ben ik hier even niet meer geweest, ik kon het even niet opbrengen.

 

Het gaat wel een stuk beter met me, al ben ik nog verdrietig met vlagen.

 

 

 

Maar goed, life goes on, en wij gaan op naar de volgende poging!

 

 

 

Gister startgesprek gehad, in december hadden ze in het AMC verteld dat ik waarschijnlijk niet meteen na de eerste menstruatie zou kunnen starten, maar de tweede, er was in elk geval geen wachtlijst....

 

Nou, inmiddels ben ik 2 keer ongesteld geweest...en kregen we gister te horen dat we pas in mei verder kunnen. Ik baal hier erg van.

 

Ik hoorde dat er eigenlijk nog steeds te veel nieuwe mensen aangenomen worden, waardoor de wachttijden zo lang zijn.

 

 

 

Begrijp me niet verkeerd, ik gun echt iedereen z'n kans, ook in het AMC, maar ze hebben een bepaalde capaciteit, en als deze steeds overschreden wordt, lijkt het me dat ze dingen toch anders aan gaan moeten pakken...

 

 

 

Maar goed, daar heb ik niets aan...ik zal me er bij neer moeten leggen. Over gaan naar een ander ziekenhuis zal ook weinig zin hebben.

 

 

 

Groetjes!!

Link to comment
Share on other sites

Bah Mirjan. Wat vervelend weer. Ik hoop toch echt dat het AMC er werk van gaat maken om het snel beter te gaan organiseren.

 

 

 

Heb je wel een afspraak in de agenda staan nu? Want ook al is het ver weg.. vastleggen die hap!

 

Daarnaast zou ik zeker nog tussendoor bellen.. je weet het nooit!

 

Ik heb de laatste keer mazzel gehad waardoor mijn telefoontje net op het juiste moment kwam.. niet geschoten is altijd mis..

 

 

 

Succes!

 

 

 

SUCCES

Link to comment
Share on other sites

Hey Mirjan,

 

 

 

Vervelend om al direct met een teleurstelling te moeten beginnen, zeker na wat je hebt meegemaakt als ik je handtekening lees.

 

Maar Keesje heeft gelijk, vooral veel blijven bellen, an kunnen ze je in ieder geval niet over het hoofd zien!

 

 

 

Sterkte met wachten en toch alvast heel veel succes!

 

 

 

Aafke

Link to comment
Share on other sites

Hoi Mirjan,

 

 

Dat is wel vervelend als je dat nieuws krijgt te horen, en dan kan iedereen zeggen dat de tijd zo snel gaat, maar daar heb je zelf helemaal niets aan...het liefst zou je meteen willen beginnen!

 

 

Veel succes met het wachten!

 

 

Liefs,

 

Kristel

Link to comment
Share on other sites

Hoi Mirjan,

 

 

 

Wat een heftige periode heb je meegemaakt zeg, hoop voor je dat je het een plekje kan geven.

 

Mei dat duurt nog wel even zeg, en eerder was echt niet mogenlijk?

 

Bij mij zal het ook wel juni worden, heb er nog 1 in de vriezer maar ga er maar vanuit dat die niet goed ontdooid,kan t alleen maar meevallen.

 

 

 

Ik wens je alvast vel succes en sterkte bij je volgende poging.

 

 

 

Groetjes suus

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use