Jump to content

HCG-waarde


Chablis

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Gisteren testte ik positief met een hcg-waarde van 336. Maar als ik zie wat de gemiddelde waarde van sommigen bij en 1ste bloedtest is vraag ik me het volgende af:

 

 

 

Wat was de waarde bij jouw 1ste bloedtest?

 

Ben je zwanger van een 1-ling of een 2-ling?

 

 

 

Zou het kunnen zijn dat mijn waarde zo hoog is, omdat ik dan zwanger ben van een 2-ling?

Link to comment
Share on other sites

Hey Chablis,

 

 

 

Ik had bij de eerste 15 dagen na de punctie een waarde van 78 en dag 17 iets van 170 (weet het niet precies meer)

 

Deze keer op dag 15 een waarde van 133 en op dag 17 een waarde van 338.

 

 

 

Zoals je ziet kan de waarde nogal wisselen.

 

 

 

Ben benieuwd of het er 1 of 2 zijn bij je!!!

 

Wanneer heb je de echo ook alweer?

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

Hoi Chablis,

 

 

 

Ik vroeg me eigenlijk een beetje hetzelfde af! Vandaag op WD11 een waarde van 133. Daarmee ben ik wat vroeger dan de anderen hier. A.s. dinsdag is het WD15 en dan mag ik opnieuw laten prikken. Ik ben benieuwd! Daarna waarschijnlijk een vroege echo om een EUG uit te sluiten... Succes met wachten tot de echo!

 

 

 

Groetjes,

Link to comment
Share on other sites

Dames allereerst van harte proficiat met jullie zwangerschap! Ik hou een lijst met hcg-waarden bij, zouden jullie die aan willen vullen? Fren heeft er al naar verwezen, maar hier nogmaals de link: http://www.ivfmoeders.nl/showthread.php?t=7834&page=9

 

 

 

 

 

Chablis... ik had ook een hoge waarde en het bleken er 2 te zijn, ook 2 cryootjes teruggeplaatst.

 

 

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use