Jump to content

Bloeding tijdens stimulatie???


Nath82

Recommended Posts

Hey,

 

 

 

Afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste uitgangsecho gehad en alles zag er goed uit, dus gestart met de Puregon. Die week had ik al een menstruatie gehad die alweer voorbij was op het moment van de uitgangsecho. Gisteravond had ik ineens weer heel licht bloedverlies, helderrood. Vanochtend was het een beetje bruinig. Heb ziekenhuis gebeld maar zij gaven aan het vandaag nog even aan te kijken. Morgen heb ik de 1e FM, ik mag vanmiddag ook bellen als het me niet lekker zit.

 

Mijn vraag nu: heeft iemand van jullie dit ook wel eens gehad en heeft het effect op de behandeling??

 

Thanks!

 

Groetjes Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nathalie,

 

 

 

Ik heb dit ook gehad met mijn 1e behandeling met decapeptyl en ik schoot ook gelijk in de stress hoor en hing ook gelijk met het ziekenhuis aan de lijn maar die vertelde mij dat het gewoon een spottingsbloeding was en dat het geen kwaad kon en het heeft dan ook geen effect gehad op mijn behandeling. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

 

 

 

Liefs,

 

Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Nathalie,

 

 

 

Ik heb dit ook gehad. Tijdens het spuiten van Decapeptyl continue bloedverlies gehad. Ik ben eigenlijk meer dan een maand ongesteld geweest destijds. Ik maakt me ook behoorlijk zorgen, waardoor er extra echo's zijn gemaakt. Niets geconstateerd. Ik mocht gewoon doorgaan met stimuleren en zie het resultaat. Succes en hoop dat het snel ophoudt!

Link to comment
Share on other sites

Ohhhh zit ik me weer voor niets druk te maken!!! Het is inmiddels ook opgehouden. Heb nog wel wat zwaar gevoel in mijn baarmoeder maar dat kan natuurlijk ook komen door het stimuleren. Morgen weer echo dus dat kan ik nu wat geruster afwachten....

 

Thanks Femke!! Hoe gaat het verder trouwens?

 

 

 

Liefs Nathalie

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Ik bloed ook al vanaf de 1e pil. Inmiddels ben ik 16 dagen aan de lucrin en 4 dagen aan de puregon.

 

Vandaag gebeld met het ziekenhuis. Ik wacht nu op een telefoontje van hun kant.

 

De verhalen van hierboven stellen me wel al iets gerust, maar ik wacht eerst de reactie van de arts even af.

 

 

 

Gr.

 

Martha.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Hoi Nath, ik ben afgelopen donderdag begonnen met de puregon (dus 5 dagen aan het stimuleren) en vanochtend kreeg ik ook spontaan een bloeding. Niet een paar druppels, maar alsof ik aan het menstrueren ben. MC Kinderwens gebeld en heb net een echo gehad ipv morgen. Nog niet veel te zien en vrijdag moet ik terug komen. Het kan door de decapeptyl komen zegt de arts. Ben een beetje gerust gesteld, maar toch voelt het niet goed. Ik snap jou ongerustheid helemaal. We moeten ons maar vasthouden aan de positieve reacties op jou bericht. Succes!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use