Jump to content

Hallo ik ben Natalie


nataliedejong

Recommended Posts

Ik ben 29 jaar en ben begin maart begonnen met de eerste IVF beghandeling.Het spuiten van de hormonen vind ik erg zwaar maar het gaat steeds beter.24 mrt al de eerste folikelmeting.Vind het erg spannend allemaal.

 

 

 

Ben benieuwd naar jullie verhalen en ervaringen.

Link to comment
Share on other sites

Je leert het vanzelf en als je iets niet snapt gewoon vragen.

 

Ik begin maandag weer met het spuiten van onze derde icsi poging. Heel spannend dus weer. Vooral omdat we dit keer de combinatie Enschede/Dusseldorf doen voor het eerst.

Link to comment
Share on other sites

Oh wat spannend zeg!!Ik zit zelf ook in het ZH van Enschede.Ook toevallig.

 

Waarom moet je ook naar Dusseldorf dan?Ik kan gewoon alle controles enzo in Enschede doen.

 

Zie je er tegenop om te beginnen maandag?

 

Hoe is het spuiten je de vorige keren vergaan?

 

Ik vind vooral de decapeptyl een ontzettend vervelende spuit.

Link to comment
Share on other sites

Dat is onze eigen keuze geweest om die combi te doen. We hebben ook gewoon alle echo's in Enschede. Maar omdat dit de laatst vergoedde poging is wilden we alles eruit halen wat erin zit. We gaan nu ook assisted hatching doen.

 

 

 

Ik kan niet wachten tot het maandag is dat we weer kunnen beginnen. Ondanks dat ik heel slecht te pas ben elke keer van de deca, maar heb ik er graag voor over.

 

Het klopt ik vind de deca ook vervelender dan de puregon. Die naald is botter als die van de puregonpen.

Link to comment
Share on other sites

Nou ik hoop voor jullie dat het nu wel gaat lukken.Heb je via Duitsland dan extra controle?Het is voor ons de eerste keer dus heb geen idee.Ik heb ook echt last van de deca.Die bijwerkingen zijn echt vervelend.Maar heb het er ook allemaal voor over.Nu maar hopen dat de echo er de 24ste goed uitziet.

 

 

 

Als ik je nou wil volgen hoe kan ik dat dan doen want als ik uitlog straks vind ik je niet meer terug ofwel?

Link to comment
Share on other sites

Nee ik heb alleen de punctie en tp in Dusseldorf dus het is verder precies hetzelfde als in bij jullie.

 

 

 

Je kunt mij volgen via het topic 'wie start er in maart' Daar kun jij je trouwens ook gewoon aansluiten is een erg gezellig topic lekker actief.

Link to comment
Share on other sites

Hey Natalie,

 

 

 

Heel veel succes met je 1ste IVF poging. Wij gaan rbegin april starten met onze 1e cryopoging. Ook heel spannend. Kan me nog herinneren dat ik ook niet zo goed tegen de deca kon. Had heel veel last van hoofdpijn en moodswings. Maar later ging het steeds beter. Komt allemaal goed met een flinke dosis geduld.

 

 

 

Liefs,

 

Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nathalie,

 

 

 

Welkom op het forum! Ik ben zelf ook de laatste weken pas echt actief op het forum, maar je hebt er echt heel veel aan! Het is ook erg fijn om ervaringen te delen.

 

 

 

Ik ben bezig met de 1e ICSI poging en zit nu in de 2e wachtweek. Woensdag hebben wij de bloedtest.

 

 

 

Ik wil je heel veel succes wensen en veel plezier op het forum!

Link to comment
Share on other sites

Hallo Nathalie

 

 

 

 

 

Welkom op het forum en hopelijk zal je behandeling goed verlopen.

 

Je zult veel dingen terug kunnen vinden hier en vragen stellen kan altidj er is altijd wel iemand die een antw kan geven.

 

 

 

Gr Mika

 

 

 

voor ons is het nu genieten van de zwangerschap dit wens ik jouw ook.

Link to comment
Share on other sites

Heey Nathalie,

 

Dank je wel.Ik heb precies dezelfd bijwerkingen maar heb het er allemaal voor over.

 

Spannend dat jullie in April gaan beginnen.

 

Wat houd cryo in?

 

Sorry maar ben nog niet helemaal op de hoogte wat wat allemaal is.Wens jullie alsvast heel veel succes!!

 

 

 

Lfs Natalie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use