Jump to content

drukkend gevoel eierstokken


heksenmeisje

Recommended Posts

hoi ik ben ilonka en 34 jaar en ik heb een vraagje over de punctie en tp.

 

ik heb vorige week dinsdag de punctie gehad en sindsdien zijn mijn eierstokken heel gevoelig,bij ieder hobbeltje die je over gaat of als ik loop dan voel ik het,het is nu inmiddels een week geleden en heb vrijdag 2 april de terugplaatsing gehad,dus mijn vraag is of het normaal is dat je eierstokken nog zo gevoelig zijn en of het geen overstimulatie is ,ik heb geen buikpijn ofzo.

 

 

 

groetjes van ilonka

Link to comment
Share on other sites

Hoi Heksenmeisje ik heb ook elke keer wel meer als een week last van mijn eierstokken. Ze hebben er toch eigenlijk in gesnedendus is ook niet zo gek.

 

Ivm overstimulatie ik weet niet of je je gewicht in de gaten hebt gehouden want als je meer dan een kilo binnen een dag aankomt moet je het ziekenhuis bellen is mij altijd gezegd. Verder heel veel drinken is het beste en als je het niet vertrouwd gewoon bellen met het zh zij zitten er niet voor niks.

 

Heel veel succes ik hoop voor je dat een positieve test gaat krijgen volgende week.

Link to comment
Share on other sites

hoi heksenmeisje

 

ik ken dat gevoel van mijn vorige icsi's heb toen ook de punctie goed gevoeld en ongeveer anderhalve week last gehad van de eierstokken en baarmoeder

 

nu bij de 3e icsi geen last van de punctie gehad en ook niet van na pijn

 

nu kwamen de krampen en drukkend gevoel pas na een week na de punctie

Link to comment
Share on other sites

Hoi Ilonka

 

 

 

dat herken ik. Ik heb 29 maart een punctie gehad en 2 april de tp. Ik heb ook de hele tijd last van een drukkend gevoel op mijn eierstokken, soms ook met steken. Dit met name als ik me 's nacht omdraai en een verkeerde beweging maak of mijn buikspieren teveel aanspan. Ik moet zeggen dat het vanaf vandaag minder lijkt te worden. Het zou kunnen komen doordat je eierstokken zich na de punctie met vocht en bloed vullen. Daardoor opgezet zijn en natuurlijk heel gevoelig vanwege de kleine wondjes van de punctie. Ik had ook 20 follikels, das best veel, dus kan ook behoorlijk opzetten dan. Ik denk dat het er een beetje bijhoort, maar ben je er niet gerust op moet je gewoon je arts raadplegen hoor!

 

 

 

Succes

 

 

 

Noa

Link to comment
Share on other sites

Ik had dat ook; 30 follikels en anderhalf week plat gelegen met een opgezette buik na de punctie. Mijn eierstokken waren 10x7 cm groot aan beide kanten, in plaats van 2x3 wat normaal is. Geen wonder dus. Laat het goed in de gaten houden, en veel, heel veel drinken en, zeiden ze tegen mij, absoluut NIKS doen! na een dag of 5,6 nam het wel gestaag af. Komt goed! maar is voor nu wel klote inderdaad.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use