Jump to content

open baarmoedermond


suus77

Recommended Posts

Hallo dames,

 

 

 

Ik heb net de bolletjes weer ingebracht en nu voelde ik dat mijn baarmoedermond open staat, die hoort toch gesloten te zijn na de TP (zaterdag)

 

Wordt er een beetje onrustig van eigenlijk, heb het nog nooit gevoeld nl.

 

Iemand die hier meer over weet?

 

 

 

Groetjes suus

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Aan je baarmoedermond kun je niet voelen of je zwanger bent hoor. Als je al een keer zwanger bent geweest staat die mond altijd open. Google anders even als het je onzeker maakt.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Suus,

 

 

 

Spannend zeg! Had ook een 8 en 9 cellige...klinkt heel goed.

 

Bij mij voelde mijn baarmoedermond altijd een beetje 'week' en open aan. Volgens mij blijft hij met die progestanbolletjes ook zo aanvoelen. Dus geen zorgen...makkelijker gezegd dan gedaan!

 

Heel veel sucses in je wachtweken

 

 

 

Liefs Anne

Link to comment
Share on other sites

Hoi Suus,

 

 

 

Bij mij ook, hoor, een zachte, kleine beetje open baarmoedermond, vrij laag ook nog, lager dan normaal.

 

En echt zwanger!

 

 

 

Succes!

 

 

 

Nine

Link to comment
Share on other sites

Dames bedankt voor jullie reakties, dit stelt me weer een beetje gerust.

 

Ik moet morgen bellen voor de uitslag van mijn bloedonderzoek om te kijken of ik pregnyl bij moet spuiten, dan zal ik het daar ook gelijk even vragen.

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Je kan echt niet aan je baarmoedermond voelen of je zwanger bent of niet. En ik zou me er echt geen zorgen om maken.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use