Jump to content

Hallo Allemaal.... (Ludmilla)


Ludmilla

Recommended Posts

Hallo Allemaal,

 

 

 

Ik wou me even voorstellen.

 

Ik ben ludmilla ben 21 jaar.mijn vriend is 36. wij starten vanaf april 2010 met onze eerste IVF poging in het Flevoziekenhuis na 3 jaar onderzoeken.

 

ik zou het leuk vinden om met andere dames in contact te komen die ook hun eerste poging gaan doen..en zou graag willen weten hoe jullie het ervaren.

 

 

 

Groetjes Ludmilla !!!!

Link to comment
Share on other sites

Hoihoi,

 

 

 

 

 

Dan ben je hier op het goede adres. Een geweldig forum waar je alle ervaringen kunt delen, lezen, je hart kunt luchten en natuurlijk....kunt lachen.

 

Ik wens je heel veel succes met je 1e poging en hopelijk voor jullie ook meteen de laatste ;-D

 

 

 

En natuurlijk.....welkom op dit fantastische forum :)

 

 

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Hoi

 

 

 

Welkom hier op het fijne forum!!

 

Het word dus jullie eerste behandeling,spannend nou hopelijk mag het allemaal slagen

 

het is voor ons ook de eerste ivf-behandeling als het goed is heb ik volgende week de punctie uiteraard ook spannend hhihi

 

 

 

Nou erg veel succes en als je vragen hebt dan kun je ze hier altijd stellen

 

 

 

Groetjes Elvira

Link to comment
Share on other sites

Hallo Ludmilla

 

 

 

Heel veel strekte gewenst tijdens jullie eerste ivf moge deze voor jullie net zo goed gaan als voor ons de eerste ik ben bijna 15 weken zwanger van de eerste ivf.

 

 

 

Veel strekte de aankomende tijd.

 

 

 

Mika

 

:goodluck:

Link to comment
Share on other sites

Hey Ludmilla

 

 

 

Heb gisteren de punctie gehad en is me echt reuze mee gevallen

 

Ik had een roesje gekregen en was goed van de kaart ik voelde alleen dat er aan de rechterkant werd aangeprikt maar was allemaal te doen

 

Ze hebben 11 goede eicellen gevonden ,morgen word ik gebeld voor hoeveel er bevrucht zijn en dat a.s zaterdag de tp

 

 

 

Liefs Elvira

Link to comment
Share on other sites

welkom Ludmilla op het forum!

 

Veel succes met de eerste poging. Ik hoop dat we niet te lang van je horen over de behandelingen en dat er snel een beebje voor jullie gaat komen!!!

 

In ieder geval vind je hier (meer dan)genoeg dames met de nodige ervaringen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use