Jump to content

Iemand ervaring met de Bib expresso?


I.V

Recommended Posts

Ziet er idd heel handig uit. Volgens mij best duur.

 

Ik heb dan nog wel geen baby, maar heb al wel een waterkoker die de temp van 40 graden kan maken zodat een flesje in een handomdraai klaar is, melkpoeder erbij en schudden maar. Volgens mij veel goedkoper. Van Phillips.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

nou ik heb hem binnen.

 

en hij is erg handig

 

je kan er naast het opwarmen van je water voor de fles ook de groentehap er in opwarmen.

 

 

 

ik vind hem geweldig en zeker het geld waard.

 

 

 

liefs

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 2 weeks later...
Ik wil dit apparaat ook graag aanschaffen, k vroeg me alleen af of je ook de hoeveelheid water in kunt stellen?

 

wie weet daar t antwoord op?

 

alvast bedankt.

 

Je doet de hoeveelheid water in je papfles, en dan giet je het boven in het apparaat. Zo heb je dus altijd de juiste hoeveelheid voor elke maat van fles.

Link to comment
Share on other sites

Mijn dochtertje is nu vier maandjes oud en ons werd aangeraden een fles klaar te maken met gewoon warm kraanwater, het water hoeft niet meer afgekookt te zijn. Flesjes ook gewoon goed om spoelen met heet water ipv iedere keer uitkoken. Zo gezegd,zo gedaan en zo gezond als een visje met nu al een goede weerstand!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
Guest Ramona26

Hoi hoi,

 

 

 

Wij overwegen ook om de bib expresso aan te schaffen. Had er nog een vraag over:

 

Kan je er elk type fles onderzetten? of moet je perse de beaba flessen aanschaffen. heb zelf alles van difrax.

 

en ben benieuwd of jullie het nu nog een handig ding vinden of toch een miskoop? Het lijkt me een super handig ding!

 

 

 

groetjes!!

Link to comment
Share on other sites

 

Hoi hoi,

 

 

 

Wij overwegen ook om de bib expresso aan te schaffen. Had er nog een vraag over:

 

Kan je er elk type fles onderzetten? of moet je perse de beaba flessen aanschaffen. heb zelf alles van difrax.

 

en ben benieuwd of jullie het nu nog een handig ding vinden of toch een miskoop? Het lijkt me een super handig ding!

 

 

 

groetjes!!

 

 

 

 

 

 

je kan er elke fles onderzetten ikzelf gebruik de drifrax s form.

 

en ik blijf hem super vindne

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use