Jump to content

Zomerstop Radboud?


IVFmama

Recommended Posts

Hai dames,

 

 

 

onze eerste volledige IVF voor een brusje is mislukt helaas. Kan gebeuren natuurlijk, maar nu zit ik eigenlijk een beetje dommig te stressen. Ik weet dat het Radboud een zomerstop hanteert. Nu doen wij de IVF in Apeldoorn, dan door voor het labwerk naar Nijmegen. Ik meen dat er daar op het bord meestal de data voor dat jaar met de zomerstop al genoteerd staan (ivm IUI en IVF planning) maar daar kom ik dus de komende tijd niet. Zou iemand me daarmee verder kunnen helpen?

 

En ja ik kan natuurlijk bellen naar Apeldoorn maar ivm Koninginnedag zijn ze volgens mij pas na het weekend bereikbaar.

 

Alvast bedankt!

Link to comment
Share on other sites

Tja, wij zitten ook in Apeldoorn en gaan dus ook naar Nijmegen voor het afleveren van de eicellen en de tp maar ik kom er eind van deze maand pas. Vrijdag 6 mei de uitgangsecho en dan hopelijk snel starten met de puregon.

 

 

 

Ik ben ook wel benieuwd wanneer ze dicht zijn. Wij gaan geen cryo tp meer redden voor de zomer als deze behandeling niet lukt.

Link to comment
Share on other sites

ivfmama,

 

ik kan mij nog herinneren dat wij een brief in huis kregen wanneer de zomerstop begint en eindigd. Net als rond de jaarwisseling, dan kregen we ook een brief.

 

 

 

Zou je vóór de zomerstop nog willen beginnen met een behandeling of ben je al bezig met een behandeling?

 

 

 

Heel veel gelukswensen in ieder geval! Jij ook Vanessa.

 

 

 

lfs, Stéphanie

Link to comment
Share on other sites

Thnx dames! En wat Hobbesje al aangeeft, minder patienten betekend voor de Apeldoorngangers ws 'zomerstop' ;)

 

Digi poli heb ik dus ook geen toegang tot (helaas had graag een emmie van ons zien ontwikkelen :D) zal het maandag wel horen want idd zou erg graag voor de zomerstop nog een poging wagen. Zal mijn geduld weer gaan oefenen ;)

Link to comment
Share on other sites

Hey dames, hetzelfde vroeg ik me ook al af dus toen ik vorige wek vrijdag voor het evaluatiegesprek kwam heb ik dat meteen gevraagd.

 

Antwoord van dr Koenders was: er is geen zomerstop! Dat vond ik heel fijn omte horen. Ik kan me voorstellen dat de capaciteit wellicht iets minder groot is maar ik denk niet dat woonplaats (Apeldoorn of Nijmegen) daar van invloed op is... zou ik heel vreemd vinden, gaat waarschijnlijk eerder om andere medische/psychologische criteria.

 

Houd dus goede moed dames!

 

 

 

Groetjes, Aafke

Link to comment
Share on other sites

Hallo Dames,

 

 

 

Wij moeten 25 mei voor evaluatiegesprek naar Apeldoorn, we mogen waarschijnlijk direct door voor de 3e poging IVF. Dit zal dan allemaal gebeuren in Juni 2010, de secretaresse heeft aangegeven dat er geen zomerstop was.

Link to comment
Share on other sites

Wat raar, ik loop ook in Apeldoorn en er is altijd nog een stop geweest. Niet in Apeldoorn maar ik Nijmegen. En die heb je ook nodig.

 

Het kan natuurlijk zijn dat ze tegenwoordig gewoon doorwerken.

 

Dat is dan wel goed nieuws!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use