Jump to content

HR medewerker bij FIOM


Guest Miki

Recommended Posts

Guest Miki

He ladies, nog 1 topic starten dan. ;-)

 

 

 

Mocht iemand in de buurt van Den Bosch wonen en een leuke PT baan zoeken op een plek die veel herkenning brengt en waar je echt wat betekenen kunt:

 

 

 

-------------------------------------------------------------

 

http://www.fiom.nl/files/Vacature_HR-medewerker.pdf

 

-------------------------------------------------------------

 

De Fiom is een landelijke instelling die gespecialiseerde psychosociale hulp, informatie en advies geeft aan iedereen die problemen of vragen heeft op het gebied van onbedoelde zwangerschap, tienerzwangerschap en -ouders, zwangerschapsverlies, ongewenste kinderloosheid en afstand ter adoptie, adoptie- nazorg en (inter)nationale zoekacties naar familieleden.

 

Naast hulpverlening houdt de Fiom zich bezig met preventie, deskundigheidsbevordering en expertiseoverdracht.

 

De Fiom heeft een landelijk bureau in ’s-Hertogenbosch en negen regionale bureaus.

 

 

 

Voor het landelijk bureau te ’s-Hertogenbosch zoekt de Fiom een:

 

 

 

HR-MEDEWERKER m/v voor 24-32 uren per week

 

ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

 

 

 

De belangrijkste taken:

 

- Het ondersteunen van de HR-Manager;

 

- Het op allerlei vlak van HR-beleid uitvoerende werkzaamheden;

 

- Het verstrekken van informatie aan interne en externe belanghebbenden met betrekking tot

 

personeelszaken en –beleid;

 

- Verzuimbegeleiding van zieke medewerkers;

 

- Organisatorische werkzaamheden rondom Training & Opleiding.

 

 

 

Functie-eisen:

 

- Ordelijkheid, systematisch werken en accuratesse voor het op de juiste wijze verwerken van een diversiteit aan gegevens;

 

- Ruime ervaring met het werken met diverse computerapplicaties;

 

- Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het communiceren op alle niveaus;

 

- Dienstverlenende en klantgerichte instelling;

 

- Stressbestendigheid in verband met werken onder tijdsdruk;

 

- Een MBO-opleiding Personeel en Arbeid ;

 

- Persoonlijke verantwoordelijkheid nemend voor zijn/haar taken: energiek, doel- en

 

resultaatgericht.

 

 

 

Wij bieden:

 

- Een gevarieerde functie;

 

- Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, in principe gevolgd door een

 

contractsverlenging;

 

- Salaris conform CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening (schaal 6, lopende van € 1.982,-

 

tot maximaal € 2.789,- bruto bij een fulltime dienstverband).

 

 

 

Informatie over bovenstaande functie is te verkrijgen bij mevrouw Anneke van der Schoor, te bereiken via telefoonnummer 073-6128821. Zij is te bereiken op maandag 10 mei en dinsdag 11 mei vanaf 12.00 uur en op woensdag 12 mei tussen 9.00 en 12.00 uur.

 

 

 

Sollicitatiebrieven, voorzien van motivatie en CV, kunnen per email worden gestuurd naar het volgende e-mailadres: afdpz@fiom.nl ter attentie van de sollicitatiecommissie. De sluitingsdatum voor de vacature is zondag 16 mei. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 21.

 

 

 

De werving geschiedt intern en extern tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur op externe.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use