Jump to content

Wegblijven eisprong


suus77
 Share

Recommended Posts

Goedemiddag Dames,

 

 

 

Ik heb even een vraag we hebben 3 april een tp gehad, deze is helaas mislukt. nu ben ik 18 april ongesteld geworden.

 

De 2 weken erna regelmatig kramp en pijntjes gevoeld nog steeds eigenlijk, op een gegeven moment zelfs een test gedaan, omdat ik daar normaal nooit last van heb.

 

 

 

Nu had ik afgelopen zondag mijn eisprong moeten hebben, maar niks gevoeld, temperatuur gemeten voor een langere periode, geen verhogong waargenomen, ook geen slijmerige afscheiding gehad, die er normaal duidelijk aanwezig is.

 

 

 

Kan het nu zijn dat ik er nu geen krijg door de ivf, of ???????????

 

 

 

Kent iemand dit?

 

 

 

Groetjes suus

Link to comment
Share on other sites

Hoi Suus,

 

 

 

Ik kan me je onzekerheid heel goed voorstellen! Maar het is mogelijk dat je een cyclus overslaat, het kan door de IVF zijn. Juist omdat deze je hele natuurlijke cyclus in de war schopt. Je lichaam heeft even tijd nodig om te 'herstellen'.

 

Ook bij vrouwen die niet met deze behandelingen bezig zijn, kunnen een cyclus overslaan. Het is dus normaal, ik heb het ook wel gehad.

 

Maar als je er zelf geen goed gevoel bij hebt, zou ik even contact zoeken met het ziekenhuis.

 

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Ok klinkt logisch al heb ik hier nog nooit last van gehad, maar nog even een vraag wordt ik dan wel ongesteld deze maand, want dan mag ik nl weer starten met een eerste keer cryo in eigen cyclus. vandaar dat ik zo op mijn eisprong aan het letten was.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Suus,

 

 

 

ik heb hier ook last van sinds mijn laatste ivf/icsi.

 

1 maand gaat alles goed en daarna ben ik weer ontregeld.

 

Nu ook weer, ben 1 week overtijd puur omdat mijn eisprong weer wegblijft of later komt.

 

 

 

Dit hoeft overigens niet te betekenen dat jij hier ook zo lang last van blijft houden.

 

En als je het niet vertrouwt, zoals hierboven al wordt gezegd, even het zkh bellen.

 

 

 

Groet Sylvie

Link to comment
Share on other sites

Hallo Suus,

 

 

 

Vandaag heb ik toevallig deze vraag aan het ziekenhuis gevraagd. Dit omdat onze eerste IVF poging mislukt is, en ik dacht er zitten misschien nog hormonen in mn lijf, zodat de kans op een spontane zwangerschap toeneemt.

 

Het antwoord wat ik kreeg: je bloeding nu is eigenlijk geen echte menstruatiecyclus. En dat ze met geen enkel mogenlijkheid kunnen aangeven wanneer je eigen cyclus weer start. De boel is ontregelt de afgelopen tijd, en elk lichaam neemt zijn eigen tijd ervoor om weer 'geregeld' te raken.

 

 

 

Groetjes Lottepot

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use