Jump to content

Tussentijds bloedverlies


MarMira

Recommended Posts

Hallo dames,

 

Even een vraagje. Ik heb, na mijn mislukte 2e ICSI-poging, sinds precies halverwege de 'nieuwe' cyclus last van bloedverlies. Na mijn 1e mislukte poging had ik dat ook een paar dagen, maar nu houdt het wel erg lang aan. Inmiddels zit ik alweer rond dag 21, leek het even weg te zijn maar begint het weer opnieuw. Iemand anders hier toevallig ook last van (gehad)? Ik vind het vervelend, en het maakt me onzeker of mijn cyclus niet geheel van slag is. Ik ga in juni namelijk weer verder met poging drie als alles goed gaat... Overigens zei het ziekenhuis dat ik me geen zorgen hoefde te maken, maar ik wil toch wel graag horen of er anderen zijn met deze 'klachten'!

Link to comment
Share on other sites

Guest Sannie66

Lieve Mar,

 

 

 

Tijdens mijn behandeling in januari had ik zo rond mijn eisprong (2 dagen voor inseminatie ivm 1 follikel en dus geen punctie) ook bloedverlies. De gyn gebeld in het zh (want ik moest die avond Pregnyl spuiten) en hij vroeg of ik dat normaal ook wel eens had gehad: bloedverlies rond de eisprong. En nee, dit was voor mij nieuw. Hij gaf aan dat het geen kwaad kon. Nu moet ik zeggen dat het ook maar 1 dag was hoor en niet veel, alleen een beetje roze bij het afvegen.

 

Na de inseminatie (waar ik voelde dat ze het slangetje te hoog had ingebracht) heb ik ook 3 dagen last van bloedverlies gehad, men weet dit in het zh dat er ws. een bloedvat was geraakt. Ik zou dus naar het zh mogen, zodat ze dat vaatje eventueel konden dichtbranden. Gelukkig was het de volgende dag weg...

 

 

 

Het is niet geheel vergelijkbaar, maar als je al met het zh hebt gebeld en ze geven aan dat je je geen zorgen hoeft te maken...?

 

 

 

Sterkte iig...

 

 

 

Liefs,

 

San

Link to comment
Share on other sites

Thanks, Sannie!

 

Tja, bij mij is het dus wel vrij veel en al een weeklang... ik word er ook gewoon een beetje chagrijnig van, heb ik eindelijk even twee maanden 'rust', zit ik nog met deze ellende. Ik begin een beetje behandelmoe te worden... wil zo graag weer even gewoon mezelf zijn!! Nou ja, zo heeft iedereen wel iets hè...

Link to comment
Share on other sites

Jij hebt het dus ook Lala... Vervelend hè! Bij mij begon het precies rond de eisprong (de arts noemde het dus ook een ovulatiebloeding, maar ik vind dat 'ie wel lang aanhoudt daarvoor!). Zal er dus blijkbaar wel bijhoren... 't Is ook niet zo best allemaal, wat we ons lichaam aandoen. Maken jullie je daar ook wel eens zorgen over? Ik ving laatst ook al ergens iets op over een extra uitstrijkje laten maken na afloop van de behandelingen. Ik schrok daar eigenlijk best wel van...

Link to comment
Share on other sites

Hoi MarMira,

 

 

 

Ik ben ook niet zo actief nu, maar toch even bij jou reageren... Wat vervelend voor je! Ik zou inderdaad toch even vragen bij het ziekenhuis wat het kan zijn als het zo lang duurt, getver... Misschien had je van dat extra uitstrijkje gelezen bij ICSI 2009/Marjan en mij? We hadden het toen inderdaad over wat je allemaal in je lichaam stopt... en ik had een oproep voor een uitstrijkje gehad. Dat heb ik gedaan (uitslag goed) en de arts zei dat het eigenlijk niet had gehoeven omdat ik het een jaar geleden bij de intake van het hele gebeuren al had gedaan... Zou me daar geen zorgen over maken hoor!

 

 

 

Sterkte in ieder geval en samen weer beginnen in juni zou leuk zijn!

 

 

 

Caroline

Link to comment
Share on other sites

hahaa....en dan zijn het eigenlijk ook allemaal "lichaamseigen" hormonen!!

 

Laat staan wat we allemaal door eten/drinken naar binnen gooien hihi

 

 

 

Nee, ik maak me dus niet zoveel zorgen.

 

 

 

Maar: het is wel typisch. Lijkt wel of mn lichaam heel even aan t protesteren is! Maar dat mag best ;-) Ik zie wel wanneer ik weer "normaal" ongi wordt .

Link to comment
Share on other sites

Thanks dames, dat stelt me alweer een beetje gerust!

 

 

 

@ Caroline: jij bent een van degenen die ik ook vanaf de achtergrond nog wel een beetje in de gaten hou! En dat zal ik ook blijven doen, als je weer aan de slag gaat. Ik heb de 2e behandeling 'in stilte' beleefd, en blij toe, want ik trok het niet meer om telkens bij de 'rooien' te horen... Ik denk dus dat ik ook rond de 3e behandeling niet echt actief in beeld zal zijn, qua lijstjes enzo.

 

Jij ook veel sterkte maar weer, op deze hobbelige, zware weg richting hartewens...

Link to comment
Share on other sites

Oké, het komt dus inderdaad wel vaker voor. Thanks voor de reacties! Het lijkt nu overigens weer weg te zijn, gelukkig. Nu maar hopen dat ik volgens schema over een kleine week gewoon ongesteld word...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use