Jump to content

positief getest na twee weken met cryo?


ivfsh

Recommended Posts

Hee meiden,

 

 

 

even een vraagje: ik heb twee weken geleden een cryo TP gehad. Gister en vandaag negatief getest (dus op WD 14 en 15, TP is WD 0). Net het AZM ziekenhuis gebeld om door te geven dat ik niet zwanger ben, ik voel me namelijk totaal niet zwanger en de testen waren witter dan wit.

 

 

 

Omdat ik nog niet ongesteld ben, moet ik wachten tot 23 mei met testen. Ik denk dat zelf dat mijn menstruatie wegblijft door de welbekende bolletjes (drie maal per dag twee stuks).

 

 

 

Maar nu is mijn vraag: heeft hier ooit iemand positief getest nadat je met twee weken een overduidelijke negatieve test had?

 

 

 

Ik haal me niets in mijn hoofd hoor, maar ben wel benieuwd.

 

 

 

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Zo dan dat wordt spannend zeg!!!

 

 

 

Ik heb geen ervaring met positief testen na 2 weken. Maar wel dat de menstruatie door de mutsenballen heenbreekt. Dus als je ongesteld wordt stellen de ballen het misschien wel wat uit maar het komt toch wel als het zo is.

 

 

 

Ik hoop gewoon dat je een late innesteling hebt!!!!!!! Er kan wel weer wat positiefs gebeuren in het wachtbankje van Mei.

 

 

 

Ik blijf voor je duimen hoor!!!!

Link to comment
Share on other sites

hoi, de progynova houdt de menstruatie tegen dus het kan dat je niet ongesteld wordt.

 

helaas heb ik steeds dezelfde ervaringen met de cryo's!

 

ik zou er zeker niet vanuit gaan, ik zie het altijd als een verloren week.

Link to comment
Share on other sites

Hi Hellen,

 

 

 

Inderdaad, ik zie het hetzelfde geloof ik: weer een extra week met hormoon gebruik. Tja, ik zal maar even braaf doen wat het AZM zegt en dan hopelijk einde zomer weer verder met volgende ICSI...

 

 

 

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use