Jump to content

cyste


bri
 Share

Recommended Posts

hallo allemaal, wat gebeurt er veel zeg als je even niet elke dag leest!!! voor diegene die zwanger zijn van harte!!! ik hoop er ook ooit bij te mogen zijn, heb gisteren een echo gehad omdat ik maandag met deca ga spuiten... spannend hoor maar na de ziekenhuisopname met de bacteriele infectie na de sis echo blijft er een hardnekkige cyste zitten hij is van 6 bij 8 cm gekrompen naar 3 bij 3,3... de maximale afmeting van een cyste mag zijn 2,5 bij 2,5!! hij is dus nog te groot.

 

moet maandag wel starten maar dan de dag na kerst een echo is hij dan nog te groot dan wordt de behandeling stop gezet bah balen dan zeg!!!

 

heeft iemand er ervaring mee, een ivf met een cyste, alle info is welkom die onzekerheid is slopend en dan zijn dit nog niet eens de wachtweken!!!

 

 

 

ik hoor weer graag, groeten bri

Link to comment
Share on other sites

Hopelijk gaat die cyste krimpen meid... Als je de behandeling eventueel zou moeten stoppen omdat de cyste niet kleiner is geworden, telt de behandeling dan wel? Bij sommige verzekeraars wordt een poging al als poging gezien bij het zetten van de eerste spuit, bij andere verzekeraars pas als er een tp is geweest.

 

 

 

SUCCES MEID!!!

 

Bianca

Link to comment
Share on other sites

Tjonge, wat balen. Lijkt me echt heeeeeeeel vervelend. Zit je eindelijk in de hele molen van... moet je nog weer wachten!

 

Ik hoop dat het snel krimpt! Weten ze zeker dat het een cyste is? Ik weet, toen ik nog in het IUI molentje zat 4,5 jaar geleden, dat ze een keer niet wilden insemineren omdat ze niet zeker wisten of het een cyste was of een eiblaasje.....

 

Maar moet eerlijk bekennen dat ik nog niet zo'n kenner ben als de meeste mensen hier.

Link to comment
Share on other sites

hoi bri,

 

da;s balen zeg. maar gelukkig is hij wel kleiner aan t worden. ik heb zelf ook een cyste, maar van ong. een cm. dus nooit obstakel, maar deze blijft steeds even groot.

 

als die van jou wel kleiner wordt lijkt me dat ie met de deca ook zal krimpen. ik hoop t in ieder geval. ik snap niet helemaal wat ze dan gaan doen, als ie niet gekrompen is. of weten ze dat nog niet? ik hoop zo dat ie klein genoeg is straks!

 

lis

Link to comment
Share on other sites

Je kan ook een kuur krijgen om je cystes te laten verdwijnen...

 

Ik weet niet hoe ze deze poging zien als deze alsnog afgeblazen wordt (hopelijk niet)

 

Cystes groeien nl juist harder onder invloed van hormonen

 

 

 

Dus duimen dat ze weg gaan!

 

 

 

vl Robin

Link to comment
Share on other sites

hallo allemaal, wat lief al die reactie's:icon_santa:

 

ik heb de eerste 2 spuitjes deca er al inzitten morgen de echo om te kijken of de cyste gekrompen is, zo ja dan doorgaan zo nee dan komt er overleg, of langer doorgaan deca of behandeling uitstellen en de cyste aanprikken...

 

super spannend ik hoop maar dat ik de deca niet voor niets in mijn buik geport heb.... moet zeggen dat het spuiten me heel erg meevalt, waar wij nog het meest rekening mee moeten houden is het tijdstip iedere dag ongeveer op hetzelfde tijdstip is vooral tijdens deze feestdagen nogal moeilijk!!

 

jullie begrijpen wel dat ik vannacht niet echt lekker rustig zal slapen met zo'n belangrijke echo morgen.

 

Nu weer op naar het lekkere eten en voor iedereen nog een geweldige kerstdag. Ik houd jullie op de hoogte!!

 

 

 

groeten Bri

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use