Jump to content

Een Knalgoed Oud En Nieuw Gewenst!


Bianca
 Share

Recommended Posts

Hallo lieve meiden,

 

 

 

We vertrekken zo naar vrienden van ons om daar gezellig met elkaar oud en nieuw te vieren (we gaan gourmetten.) Maar voor dat we in de auto stappen, wil ik jullie natuurlijk eerst even een heel goed uiteinde van 2007 wensen, en natuurlijk een KNALGOED 2008!!!!!!!!!!

 

 

 

Afgelopen dagen hebben we het erg druk gehad. Daarom was ik ook niet zo actief hier op t forum. Marissa was ziek. Geen enorme koorts, maar wel verhoging en enorm onrustig, huilerig. Nu blijkt er een hoektand door te komen... Geen griep dus, maar een tand...

 

Gelukkig gaat t nu weer beter met haar en kunnen we heerlijk oud en nieuw gaan vieren.

 

 

 

Liefs, Bianca

 

Link to comment
Share on other sites

Hallo meiden,

 

 

 

Iedereen weer bijgekomen van de jaarwisseling? Hier wel... We waren bij vrienden en zouden om 1 uur 'snachts naar huis gaan. Marissa was al wakker geworden om 23.15 uur en we hebben haar toen niet weer op bed gelegd, ze was wakker geworden door het lawaai daar in huis en vond het we gezellig om er bij te zitten. Ze vond het vuurwerk helemaal niet eng, ze keek er niet eens naar, haha... Het speelgoed daar in huis was veel interessanter! Dus tegen 1 uur hadden we alles in de auto geladen, Marissa in de auto en wij naar huis... Nou ja, dat dachten we... Het was zo ontzettend mistig, we zagen helemaal niets! Het was gewoon te griezelig om te rijden naar huis. We waren zo'n 300 meter op weg en toen durfden we echt niet verder. We hebben de auto aan de kant van de straat geparkeerd en zijn terug gelopen. We konden gelukkig bij onze vrienden blijven slapen. We waren met een hele groep en niemand kon door de mist naar huis. Gelukkig waren er hele lieve overburen die ook hun overige bedjes beschikbaar stelden en zo konden we daar allemaal blijven overnachten. Gisterochtend weer naar huis gegaan en gisteren visite gehad. Schoonfamilie kwam bij ons thuis om een borrel te drinken op t nieuwe jaar. Was gezellig, maar we waren allemaal zo moe... haha. Marissa was erg moe door alle drukte en vannacht hebben we heerlijk bijgetankt. Ons meisje is nu ook weer helemaal de oude. Haar hoektand is er bijna door, we zien al een klein wit puntje te zien. Klachten lijken nu ook weg te zijn!

 

Vandaag is ze naar oma (mn schoonmoeder), ik zou aan het werk, maar ben snotverkouden en helemaal op in mijn hoofd door alle drukte van de afgelopen dagen. Er voor gekozen om vandaag lekker thuis te blijven (ik werk nog therapeutisch, dus dan is het wat makkelijker om sneller aan jezelf te denken) en bij te tanken. Marissa is wel naar oma gegaan, daar heeft ze het altijd reuze naar haar zin en oma vindt het ook super gezellig. Nou meiden, ik ga ff douchen en daarna lekker hier op t forum ff bijlezen hoe het met jullie allemaal gaat!

 

 

 

Liefs, Bianca

Link to comment
Share on other sites

Hoi meiden!

 

 

 

Allemaal een super, geweldig, liefdevol, gelukkig, gezond en vooral vruchtbaar 2008 gewenst....hopelijk gaan er dit jaar weer wat van onze dromen in vervulling.

 

 

 

Liefs, Sandra

Link to comment
Share on other sites

Hey Bianca,

 

 

 

Fijn dat het goed gaat met je meisje en met jou denk ik ook al beter?

 

De mist was inderdaad vrij heftig.

 

Wij zijn wel naar huis gereden, maar ik hoorde de volgende dag dat er iemand bij ons in het dorp het verkeerde erf opliep, omdat ie niets zag! Grappig haha.

 

 

 

Ik wens jou en je gezin ook een mooi 2008 toe en hopelijk verloopt dit jaar beter voor jullie dan afgelopen jaar (met uitzondering natuurlijk van de geboorte van Marissa; dat was natuurlijk wel mooi!)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use