Jump to content
Sign in to follow this  
Annemarie84

Herbalife

Recommended Posts

Hallo meiden,

 

 

 

Ik ben benieuwd of er hier nog meer meiden zijn die Herbalife gebruiken.

 

Volgens mij kan het geen kwaad en op internet staat eigenlijk dat het alleen maar goed is.

 

 

 

Groetjes Annemarie

Share this post


Link to post
Share on other sites

hallo,

 

 

 

herbalife.. ja als je het alleen voor de vitamines doet is het wel goed. maar afvallen tijdens de zwangerschap is natuurlijk helemaal niet goed.

 

Ik was ook aan de herbalife om af te vallen maar toen ik met de behandelingen begon ben ik er mee gestopt en begonnen aan , ontbijt musli met yoghurt een beetje roosvice en notenolie(bij ah te koop) volgens de acupunturist is dit olie ook bevordelijk voor de hechting van de emmy, Heb dit wel alleen bij de laatste poging gedaan en.. zwanger. naja misschien toeval maar ga er in januari wel weer mee beginnen.

 

 

 

suc6

 

 

 

liefs

 

Desiree

 

 

 

Ps: ik zie dat je in Delfzijl woont.. dat is nog geen 15 km van me vandaan!! Doe er altijd mij boodschapjes:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Dees,

 

 

 

Hoelang was je al met Herbalife bezig toen je zwanger raakte? En ben je er mee afgevallen?

 

Ik ben nu 8 weken bezig en ben 5kg afgevallen. Niet echt veel als je het vergelijkt met andere mensen die Herbalife gebruiken.

 

Ik gebruik ook de multivitaminen en daar zit ook foliumzuur in. Dus die hoef ik dan niet ook nog in te nemen.

 

 

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb ook een hele poos herbalife genomen, je mag het ook hebben als je zwanger bent maar niet om af te vallen, ik was er toen dr tijd 10 kilo mee afgevallen, je moet alleen als je stopt je gewone voeding weer opbouwen en herbalife afbouwen om het resultaat te behouden

 

 

 

succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this   • Posts

  • Lectori salutem! We hebben ingevroren bevruchte eicellen en nu staan we voor de keuze om te doneren of te vernietigen. Het betreft een Chinees-Nederlands paar, dus mocht u daar in zijn geinteresseerd, stuur dan een persoonlijk bericht.
  • Dank je wel! 😘
  • @Vrouwke77 inderdaad spannend die wachtweken. Maar gelukkig zit de helft er al op. Ik duim voor je! Bij onze eerste ICSI poging brak helaas nog 8 dagen mijn menstruatie door.  Als het goed is krijg ik morgen de medicatie zodat ik hopelijk met pasen kan starten. Deze  keer deca als platlegger vanaf dag 1. En vanaf dag 2 starten met de stimulatie met 225 EH gonal F 's ochtends en 225 EH meriofert 's avonds. En dan op dag 8 de eerste FM.
  • Dat klinkt heel erg positief!!  Fijn dat je zo dicht bij DD woont en hopelijk met snel een mooi resultaat! Wij zitten nu voor het eerst in een ICSI traject en vorige week een terugplaatsing gehad van 2 embryo's. Vlg week mag ik testen! Super spannend en ook weer erg bang om (weer) teleurgesteld te worden...  
  • Hoi Vrouwke   Hebben voor Duitsland gekozen omdat we daar veel positieve ervaringen over lazen van oudere vrouwen met een laag AMH (0,8) en iets verhoogd FSH (12,6).  Met name omdat ze daar meer combinaties van medicijnen inzetten en hogere doseringen. Daarnaast is het team kleinschalig en de aanpak persoonlijk. Zo hebben we na de mislukte poging gisteren in overleg een nieuw schema opgesteld. Nu afwachten tot we kunnen starten. Afstand is voor ons gelukkig geen probleem. Wonen direct aan de grens en zijn er binnen 45 minuten.    Hoe loopt jouw traject?
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use