Jump to content
Sign in to follow this  
Annemarie84

Herbalife

Recommended Posts

Hallo meiden,

 

 

 

Ik ben benieuwd of er hier nog meer meiden zijn die Herbalife gebruiken.

 

Volgens mij kan het geen kwaad en op internet staat eigenlijk dat het alleen maar goed is.

 

 

 

Groetjes Annemarie

Share this post


Link to post
Share on other sites

hallo,

 

 

 

herbalife.. ja als je het alleen voor de vitamines doet is het wel goed. maar afvallen tijdens de zwangerschap is natuurlijk helemaal niet goed.

 

Ik was ook aan de herbalife om af te vallen maar toen ik met de behandelingen begon ben ik er mee gestopt en begonnen aan , ontbijt musli met yoghurt een beetje roosvice en notenolie(bij ah te koop) volgens de acupunturist is dit olie ook bevordelijk voor de hechting van de emmy, Heb dit wel alleen bij de laatste poging gedaan en.. zwanger. naja misschien toeval maar ga er in januari wel weer mee beginnen.

 

 

 

suc6

 

 

 

liefs

 

Desiree

 

 

 

Ps: ik zie dat je in Delfzijl woont.. dat is nog geen 15 km van me vandaan!! Doe er altijd mij boodschapjes:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Dees,

 

 

 

Hoelang was je al met Herbalife bezig toen je zwanger raakte? En ben je er mee afgevallen?

 

Ik ben nu 8 weken bezig en ben 5kg afgevallen. Niet echt veel als je het vergelijkt met andere mensen die Herbalife gebruiken.

 

Ik gebruik ook de multivitaminen en daar zit ook foliumzuur in. Dus die hoef ik dan niet ook nog in te nemen.

 

 

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb ook een hele poos herbalife genomen, je mag het ook hebben als je zwanger bent maar niet om af te vallen, ik was er toen dr tijd 10 kilo mee afgevallen, je moet alleen als je stopt je gewone voeding weer opbouwen en herbalife afbouwen om het resultaat te behouden

 

 

 

succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this   • Posts

  • @Zandje succes vandaag. steaks ben je zwanger❤️ Nu ook blijven plakken🤞🏼🤞🏼🤞🏼
  • B12 was bij mij de boosdoener (4 miskramen! En al die tijd een lage b12 gemeten en olvg heeft er niets van gezegd🤨😩). Ik geef dat altijd als tip mee😉 Verder helpt kinderasperines, zeggen ze. Sommige ziekenhuizen schrijven het voor. 🤷🏻‍♀️
  • Ja precies, wat zou het toch fijn zijn als je zekerheid zou hebben... Ik ben benieuwd naar m'n test morgenavond.... Ja dat honger hebben 's nachts is wel echt iets wat erbij kan horen. Mijn eerste zwangerschap ben ik helemaal niet misselijk geweest. Zit ook vanalles te denken.... Hopelijk goed slapen straks, dat zou al fijn zijn.. 
  • 12 mm bms klinkt super! Heb je al een beetje zin om morgen jullie kleine spruitje op te halen?  Geniet morgen en laat de foto's van het embryo-tje maar doorkomen hoor! 😘
  • @Zandje Mijn B12 was 310 pmol/l . Bij een waarde tussen de 140/250 kom je in een grijs gebied aldus de huisarts en kunnen ze verder zoeken welk deel van deze waarde dan het actieve B12 gedeelte is. Gaan ze bij mij dus niet doen. Het was goed. Ijzergehalte van 8,1 was ook goed. Huisarts heeft ook aangegeven dat het preventief slikken van 1000mg B12 in tablet vorm ook geen kwaad kan voor het ongeboren vruchtje. Dat ga ik dus nu toch maar doen. Veder ben ik bezig met achterhalen hoe ik een ReceptIVFity test kan aanvragen. Ook daar nog veel onduidelijkheid bij zowel de huisarts alsmede bij het AMC. In the meantime ga ik alvast Probiotica tabletten bestellen om mijn microbioom te verbeteren. Ga ik overigens pas NA de ReceptIVFity test mee starten denk ik.
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use