Jump to content

Moeders voor Moeders.


Elin
 Share

Recommended Posts

Weet niet zo goed waar ik het plaatsen moet dus maar even hier.

 

 

 

Vanmorgen is de mevrouw van MvM geweest en ik kon meteen beginnen, ik kreeg een mooi boek over de zwangerschap en geboorte en een tijdschrift en een cd-rom.

 

 

 

Maar ondanks de cadeaus had ik toch wel meegedaan. Dit is wel het minste dat ik kan doen voor de vrouwen (als ons) die moeilijk zwanger kunnen worden.

 

 

 

Ze vertelde dat na het programma Babyboom de aanmeldingen bijna verdubbeld zijn. Mooi om te horen he!

 

 

 

Wie van jullie heeft er meegedaan, doet mee of gaat mee doen als ze zwanger wordt?

Link to comment
Share on other sites

Nou, als het bij ons mag lukken ga ik me ook zeker te weten aanmelden! Ik ben het helemaal met Brendy eens, dat is wel het minste wat we kunnen doen. Wij hebben dit toch ook allemaal kunnen doen door MvM?

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

Ik heb ook meegedaan, van 6 t/m 16 weken.

 

Ik vond het ook een kleinigheid... dat doe je toch gewoon?

 

Ik was zelfs een beetje beledigd, dat een vriendin (die uiteraard meteen de eerste maand na het stoppen met de pil zwanger werd) niet mee deed. (ik zat toen net voor de behandelingen.)

 

 

 

Ik heb ook het boek gekregen, een serviesje, en een echolijstje.

 

Maar daar doe je het idd niet voor.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb met bijde mee gedaan !!! ha ha ha

 

 

 

Ik heb uiteraard ook twee keer lekker mee gedaan met moeders voor moeders,ook heb ik mee gedaan met Babyboom en dan doet het me heel goed om te horen dat na babyboom de vrouwen meer zijn gaan plassen.:jump_rope:

Link to comment
Share on other sites

Bij de eerste x heb ik niet meegedaan.

 

Weet eigenlijk niet eens of ik er toen voor gevraagd ben.

 

Kan het me in iedergeval niet herinneren.'

 

Anders had ik het zeker gedaan.

 

Zodra ik weer zwanger mag worden zal ik ook zeker mee gaan doen!

 

tÍs toch fijn te weten dat er vrouwen mee gebaat zijn??

 

Gewoon "lekker blijven plassen!" HIHI.........

Link to comment
Share on other sites

jaa natuurlijk heb ik meegedaan, ook al mijn vriendinnen, die deden het zeg maar voor mij toendertijd..

 

 

 

maar net als jose vond ik het stinken ...die geur.....van die bussen!!

 

 

 

cyn

Link to comment
Share on other sites

Ik had graag mee willen doen, maar in onze regio was het toen ik zwanger was helaas niet mogelijk... Volgens mij nu hier wel. Ik had graag iets willen (terug)doen, want mede dankzij MvM mochten wij een kindje krijgen!

 

 

 

Bianca

Link to comment
Share on other sites

Wat goed zeg dat sinds babyboom de aanmeldingen zo omhoog zijn gegaan.

 

Ik kon net als Bianca helaas niet meedoen hier in de buurt.

 

Ik heb wel 3x gemaild en gebeld maar ze deden het hier niet.

 

Zo jammer vind ik dat!!!

 

Hopenlijk nu wel, want ik hoorde dat voor 1 pregnylspuit wel een zwembad vol urine nodig is!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb ook zoiets gehoord beau, nou kom ik aan met mijn halve flesje van vanmorgen (op mijn werk kan ik niet opsparen, denk dat ik vierkant uitgelachen word) maar ik blijf mijn best doen dames!

 

 

 

Tja als het niet kan, door dat ze in de buurt niet ophalen of dat je niet door de vragenlijst heen kwam dan is dat logisch natuurlijk. Maar dan heb je het in iedergeval geprobeerd.

 

 

 

Die vrouw vertelde ook nog dat het als sinds 1931 bestaat en dat er eerder een koetsier was die met paard en wagen de flessen ging wisselen. Toendertijd zetten de zwangere vrouwen een krant voor het raam dan wist de koetsier dat hij daar moest wisselen, maar in de winter hadden alle mensen kranten voor de ramen zodat de planten niet zouden bevriezen.

 

 

 

Heerlijke anekdote, ik zie het al helemaal voor me.

Link to comment
Share on other sites

haha grappig!

 

ja ik heb ook mee gedaan. vond het zo fantastisch, zo echt en natuurlijk voor het goeie doel. hopelijk mag ik weer een keer!

 

toen ik in september zwanger was had ik me met 5 weken al opgegeven, maar kreeg helaas een miskraam. vond t wel moeilijk dan nog met mvm geconfronteerd te worden ,maar ja, da;s logisch...

 

lis

Link to comment
Share on other sites

Ik heb ook mee gedaan en 2 vriendinnen van me ook n.a.v. mijn verhaal over dat zwembad...

 

Aangezien ik een tweeling droeg, had ik ook meer hormonen.

 

 

 

Was er, net als de rest, reuze trots op dat ik mee mocht doen.

 

 

 

Groetjes Laura

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Even een updateje, gister zijn voor het laatst de flessen opgehaald. Ik heb bijgehouden hoeveel flessen ik gevuld heb (van 4 tot 16 weken) en kom tot 86. Ben erg blij dat ik mee heb kunnen doen en vind het heel erg wennen dat het nu niet meer hoeft.

 

 

 

Zijn er onder de 'nieuwe' zwangeren ook dames die meedoen?

Link to comment
Share on other sites

Alsof ik het voelde he :lol:

 

 

 

Bij mij waren ze erg snel met reageren, ik heb me 6 januari aangemeld en 9 januari kon ik beginnen, toen was ik 4 weken en 1 dag.

Link to comment
Share on other sites

Over een half uurtje komt de mevrouw van moeders voor moeders.

 

Heb mn plasje al klaar staan voor de test.

 

 

 

Liefs Renaat

 

 

 

(misschien past dit topic beter in het zwangere onderdeel?? )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use