Jump to content

Compactie Cryo.


Zomerzotheid

Recommended Posts

Ben zins gister in bezit van een compactie cryo:happydance:

Vreselijk goed natuurlijk zo'n gratis kansje , maar ik kreeg ook te horen dat deze al 6 dagen oud is.

Nu vraag ik me af als compactie op dag 4 al zo hoort te wezen is compactie op dag 6 dan niet er traag?

 

Ze zei hij is goed weinig afbrokeling , ze zei niks over dat ie al 2 dagen achter loopt.

 

Wat vinden jullie hier van?

 

Ben ik blij gemaakt met een dooie mus?

 

 

Dag vier worden ze ingevroren dag 5 weer ontdooid en dag ze de terugplaasting.

 

Liefs Roos

Link to comment
Share on other sites

Hi roos,

 

Joh: denk maar zo: die cryo van jou heeft het invriezingsproces overleef, het ontdooiingsproces overleefd, toen nog een dag goed overleefd in de stoof: dus het is gewoon een ijzersterke embryo :-). Laat maar lekker groeien in je buik!

 

Ik hoop dat je over twee weken een positieve test hebt. Wanneer mag je testen?

Link to comment
Share on other sites

Jeetje Caroline , wat erg wat jij vorige week hebt meegemaakt, op het laaste moment kreeg je te horen dat ze niet goed waren ontdooid ik wil je heel veel sterkte wensen wij hebben dit ook een keer gehad, en door dat de klap zo groot was ben ik een behoorlijke tijd vanslag geweest, dikke knuffel.

 

Wij mogen 22 maart testen ik hoop dat ik dat red vanaf dag negen krijg ik het altijd zwaar maar weet nmiddels wel dat een dikke plus no weinig betekend.

 

Ik houd jullie op de hoogte !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use