Jump to content

ongesteld na 3 weken terugplaatsing ben in de waar


cinta

Recommended Posts

Hallo,

 

Dit is mijn eerste IVF poging, ik heb endometriosche en ik heb alleen 1 embryo terug geplaats.

Na de TP voelde ik stekjes in mijn buik (meestal in de linker kant), buikkrampen, en de 7e -9e dag, begon met hevig misselijkheid,duizellig, vermoeiheid, vaak plassen, veel eten (blijven honger :tongueP:). tijden 2WW moest ik wel werken ( 4 dagen per week bij horeca).

 

10 dagen na TP (9 mei) ben ongesteld, hevig met rode bloed tot nu (begin verminderd). :sad:

Meestal alleen 1e dag heb buik krampen, volgende dag voel ik helemaal geen krampen of pijn, maar nu voel ik nog steeds stekjes in mijn buik (sinds de TP), beetje bukkramp.:dontknow:

Heb onregelmatig cyclus, vorige maand ben op 25 april ongesteld geworden, deze maand op 19 mei word ongesteld. Heb de verloskundige gebeld en ze zei, k moet wachten to zwangerschaptest op maandag (23 mei).

 

Dus , op maandag (23 mei) heb zwangerschaptest (clear blue digital) gedaan en de uitslag is NIET ZWANGER :sad: . Heb weer de verloskundige gebeld om te infomeren, daarna maakte ze me een afspraak met gynocoloog voor de evaluatie.

Maar als de uitslag Negatied is waarom voel ik nog steeds misselijk (af en toe hevig misselijk), vermoeiheid (wil alleen maar slapen :tongueP:) , duizellig, pijn op mijn rug en ook altijd snel honger, beetje stekjes in mijn buik?

 

is er iemand dat me misschien kunnen vertelen of uitleggen, ben echt in de waar, :dontknow:

is het mogelijk dat de uitslag was verkeerd???

 

mvg

Link to comment
Share on other sites

ik zou eigenlijk niet weten of het nog zo zou kunnen zijn...kunnen gewoon de hormonen zijn he....en met punctie zijn je eierstokken uiteraard ook nog gevoelig (althans bij mij) dus wie weet komt het daar wel van. kwil je niet ontmoedigen hoor, helemaal niet, ik weet hoe de stress is en de twijfel, maar omdat je echt ongi bent geworden denk ik van niet, maar goed. het menselijke lichaam maakt wel meerdere gekke bokkensprongen, duim voor je iig

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cinta en welkom hier.

 

Het is niet ongebruikelijk om een nasleep te hebben van alle hormonen die je spuit. Meerdere verhalen op het forum te vinden van lichamelijke klachten ook zoals jij beschrijft. Ook je cyclus kan wat verstoord zijn en bloedingen kunnen heftiger zijn.

Ikzelf heb hier ook altijd veel last van. Ik doe altijd een zw test na een poging want ondanks dat je ongesteld kunt worden heeft er misschien toch iets gezeten. Daarom voor de zekerheid altijd een test.

Cb digitaal slaat vanaf 50 hcg uit, er zijn ook gevoeligere testen bv van het Kruitvat, 2 voor 5,-.

 

Helaas kan dit erbij horen maar nogmaals het zal door de hormonen komen dat je nu meer en anders last hebt dan normaal.

 

Veel succes verder.

Link to comment
Share on other sites

Hallo Dames,

 

Bedankt voor jullie informatie, ja zou kunnen van alle de hormonen zijn. Het is wel echt vervelen, voraal als k op mijn werk en dan voel k alles tegelijk (steekjes in mijn buik, misselijk en daarna een zwaar hoofdpijn). Hebben jullie ook bloedtest gedaan na negatief resultaat van thuis zwangerschaptest?

Ik wacht over 2 weeken mijn afspraak met mijn dokter voor de evaluatie, ben echt benieuwd.

 

groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hey Cinta,

 

Hier heb ik ook erg veel verwarring gehad na onze laatste poging. Ik mocht op dag 18 na de punctie testen. 3 dagen ervoor begon ik te vloeien. Alleen verlies ik normaal ook stolsels, en die zaten er nu niet bij. Heb getest maandag: helemaal aan het eind een tweede streepje (goedkope test van kruidvat). Kontakt opgenomen met het ziekenhuis. Normaal doen ze daar geen bloedtest, maar door de tegenstrijdigheden wel een bloedtest gehad: hcg was 30. Dat is te laag voor op de 18e dag na punctie, maar te hoog om te negeren: 2 dagen later weer een bloedtest, hcg 8.1 of 8.2, weet het niet meer zo precies... Kortom, ben wel zwanger geweest, maar normaal zou je dat helemaal niet opgemerkt hebben.

Ik heb ook last gehad van misselijkheid, rugpijn, rommelige darmen/buik. Heb zelfs tijdens de menstruatie daarna weer een hele heftige buikpijn aanval gehad van een half uurtje (terwijl het vloeien al zo ongeveer klaar was). Heb toen weer contact gehad met het ziekenhuis en er is toen een echo gemaakt: alles zag er prima uit....

Maar je lijf kan dus inderdaad door de hormonen aardig van de wapper raken.... Heb ik tijdens mijn iui jaren geleden ook gemerkt. Bleef nog lang met grote borsten en vermoeidheid rondlopen toen.

 

Groetjesssssssssssssss

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use