Jump to content

Voorburg


Sab

Recommended Posts

 • 5 months later...

Hoi Sab,

 

 

 

ik zou graag van je ervaring horen met Voorburg. Wij zijn bij het Rijnland / Alphen a/d Rijn in behandeling en zij werken met Voorburg samen.

 

Ik ben dus heel benieuwd hoe het jullie is vergaan.

 

De gynaecoloog die ik heb in Alphen is niet heel open (onduidelijk en stroef in zijn communicatie) en dat is best lastig daar het om een heel belangrijk fase in ons leven gaat.

 

Hoe zijn jouw ervaringen hiermee?

 

 

 

Groet,

 

Bianca

Link to comment
Share on other sites

Hi Bianca,

 

helaas ik de gyn die ik had afgelopen december met pensioen gegaan en doet hij nu alleen nog de ivf kliniek. wat precies weet ik niet hoor.

 

Verder wist ik niet dat ze samenwerken met Alphen, in wat voor opzicht??

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Hallo allemaal,

 

Ook wij gaan in Voorburg IVF doen. Wij hebben daar ook het voortraject gehad en de IUI's en ik vind het allemaal schatten.

 

10 april moeten we voor de intake IVF, maar ik ben toch heel nieuwsgierig hoe een IVF cyclus loopt in Voorburg.

 

Hoe vaak bijvoorbeeld echo's, met welke medicijnen werken ze, hoe gaat het met de punctie?

 

Ik hoop op reacties.

 

 

 

Groetjes, Jennie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use