Jump to content

ervaring punctie


milen
 Share

Recommended Posts

Nou meiden ik ben weer terug, en dacht ik duik gelijk achter de computer, nu ik nog geen pijn heb.

 

Moest er vanochtend om 9.30 zijn en de punctie was om 9.55 afgelopen.

 

 

 

Ik zal er heel eerlijk over zijn, link viel wel mee,je voelt de prikken wel, heb gewoon goed meegepufd, maar dan de rechter kant,nou nou dat deed toch zeer:sad2:, heb een paar keer een harde vloek gelaten, en er kwamen toch ook wel wat tranen vrij.

 

 

 

De oorzaak van die pijn kwam doordat mij eierstok verborgen lag en ze dus diep moest prikken, en had totaal 15 grootte en een paar kleintjes, en juist die zijn moeilijk te aan te prikken.

 

 

 

Maar zodra ze klaar waren, hab jk ook geen last meer, even wachten hoe ik me straks voel als de pijn stilling is uitgewerkt!!

 

Maar klagen hoor je me niet, alles voor een goed doel.

 

 

 

Maandag bellen ze voor de uitslag!!

 

ga nu lekker naar de bank verhuizen:bf_nonew:

 

Hou jullie maandag weer op de hoogte

 

 

 

milen

Link to comment
Share on other sites

Hoi Milen,

 

 

 

Ja ik vond de punctie ook behoorlijk pijnlijk... ik vond ook wel verschil tussen links en rechts. Bij mij deed links meer pijn, ik dacht zelf dat dat misschien kwam doordat daar de follikels groter waren?? Maar goed ik had er 31 en had op een gegeven moment echt zoiets van: komt er nu eindelijk een einde aan!?

 

 

 

Ik heb momenteel nog steeds heel veel last van mn darmen, schijnt normaal te zijn volgens de gyn en eigenlijk lig ik het beste op de bank (lekker met een goed boek, grote fles water en een kan thee!!) Moet zowieso nog rusten houden ivm grote kans nog op overstimulatie..

 

 

 

Vanmiddag hebben we de terugplaatsing van 1 embryo, ziekenhuis heeft net gebeld en ze plaatsen een 8-cellige terug.. en hopelijk kan er nog wat in de vriezer..

 

 

 

Hopelijk heb jij ook mooie embryo's en wie weet maandag de terugplaatsing.. spannend is het allemaal he?! Laat je 1 of 2 embryo's terugplaatsen?

 

Nou doe lekker uitrusten en succes....

 

Groetjes kim

Link to comment
Share on other sites

Mied, rust maar lekker uit!

 

Je blijft het denk ik nog wel een paar dagen lichtjes voelen.

 

Ik heb daarna niet aan de pinstillers gemoeten of zo maar het voelde een beetje beurs van binnen dagen lang nog.

 

 

 

Ik heb mega veel geleden met de punctie zelf , echt inderdaad tot janken aan toe, links dus met name : daar zaten de grootste en meeste follikels + ik heb littekenweefsel dus daarom was het net als bij jouw allemaal wat lastiger, lees: pijnlijker.

 

Ze vonden het wel erg dat het me zo'n pijn deed terwijl ik van tevoren dacht; een follikeltje wat meot daar nu voor gevoel in zitten! hahaha heb ik geweten

 

 

 

Verbazend dat je dan toch gewoon stil kan blijven liggen he??....trouwens: ikzelf durfde me van de pijn niet eens te bewegen.

 

Er was zlefs eerst sprake van algehele narcose, idd vanwege linker eierstok die te ver weg lag..

 

 

 

Maar gelukkig vergeet je de pijn, zeker met goede eitjes en later een goede bevruchting.

 

dus spannende dagen voor je!

 

ik zal voor-- je duimen

Link to comment
Share on other sites

hallo dames, heel veel succes met het uit rusten ,

 

neem er de tijd voor, dat jullie goed voor berijd zijn voor de tp dat is heel spannend maar daar voel je bijna niets van.

 

heel veel succes groetjes nicole.:av-31:

Link to comment
Share on other sites

Ik laat er 1 terug plaatsen, want ik ben nog maar 26, en er zitten meer risico's aan 2(is mij verteld)

 

Moet zeggen dat ik totaal geen napijn heb,valt weer mee.

 

jij heel veel succes met de terugplaatsing,zal voor je duimen

 

 

 

milen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use