Jump to content

Misselijk = Bellypops


Medusa

Recommended Posts

ik nog niet, ondanks de supermisselijkheid die ik nu nog steeds heb helaas, maar ik had ook al op diverse sites gelezen dat ze eigenlijk ook niet echt helpen. je kan emesafene proberen (zetpillen en gewone pillen), maar die hielpen bij mij ook niet tegen de misselijkheid, wel tegen het overgeven en kokhalzen, maar na 8 weken was ik die dingen wel even zat, dus ik neem de misselijkheid nu voor lief, het kokhalzen en overgeven is gelukkig wel minder geworden. verder op een pepermuntje sabbelen werkt wel ietsjes. verder ben ik ook nog aan het uitproberen wat wel en niet werkt...voorlopig kan ik alleen maar melkprodukten drinken zonder misselijk te worden, verder word ik overal misselijk van helaas.....je wilde je symptomen...je zal ze krijgen, whahahaha...nee hoor meduus...hoop dat het snel minder word voor je...anders nog minimaal 6 weken rustig aan doen (ik zit zelfs in de zw door die misselijkheid :(

 

anyway....ik zou dan toch emesafene gebruiken als je echt veel moet spugen of kokhalzen, geloof niet dat die pregpops echt helpen (nog niet echt een positief woordje gelezen, behalve op de sites die ze verkoopt)

 

knuffel

Link to comment
Share on other sites

ja het zou ook te mooi zijn om waar te kunnen zijn, ff lolly op eten voila misselijkheid weg.

 

hahahahaha ja benbri ik wilde mn klachtjes / misselijkheid ik moet er zelf ook wel om lachen.

 

Ik moet nog niet spugen maar ik merk per dag duidelijk verschil in mn misselijkheid dat het erger wordt, net al met moeite kunnen koken en amper eten op, bakje vla ging er goed.

Het helpt nu nog wel een beetje als ik misselijk wordt een zuurtje eten.

met mn neus dicht honden voer pakken enz enz.

 

Maar wat balen dat je nog steeds zo misselijk bent je hoop t toch na 12 weken van alle "nare " kwaaltjes af te zijn

Link to comment
Share on other sites

ja, ik dacht ook echt dat het minder werd hoor na 12 weken, maar de laatste dagen lijkt het wel weer erger te worden :( vanmorgen sinds een paar weken ook echt weer overgegeven en de gehele dag misselijk...met een verschil met het begin is dat ik eerst helemaal niets at, maar nu wil ik alleen maar eten de hele dag door, want dat stopt de misselijkheid, maar om nou de hele dag door te eten is ook weer niet goed :( om radeloos van te worden, bleeeeeeeegh....ik vroeg al aan mijn man.....help, ik wil dit niet 9 maanden lang houden, ik hou dit toch niet 9 maanden lang? help....keek ie mij aan van....duuuuuuh....weet ik het, heb ik dus ook niets aan :( mannen!!!! hahahahaha....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use