Jump to content

Pretecho


Medusa

Recommended Posts

Hallo dames, ik heb ff vraagje over de pretecho of de echo voor geslachtbepaling.

 

Ik heb volgende week de echo enkel voor geslachtbepaling, maar als beeb nou in een stuit ligt of de navelstreng tussen de benen.

Kunnen ze dan niet zien wat het geslacht is???

 

Dat is dan voor niets die echo heb???

Of zijn hun echo's anders dat ze het toch kunnen zien???

 

liefs Medusa

Link to comment
Share on other sites

Hoi Medusa,

 

Bij onze pretecho lag het mannetje met zijn been ervoor elke keer, maar ze zijn gewoon doorgegaan net zolang totdat we goed zagen dat het een mannetje is.

Niet lang daarna moest ik voor de 20 weken echo en ja toen lag meneer in vol ornaat met zijn benen wijd hahahahah maar wij wisten toen al dat het een mannetje is dankzij de mevrouw die de pret echo maakte

Link to comment
Share on other sites

Hey Meduus,

 

Bij onze geslachtsbepaling lag hij veel met z'n beentje opgetrokken waardoor we niet vanaf de zijkant door zijn benen konden kijken. Uiteindelijk strekte hij zijn benen en zag dr. Papa een heel klein piemeltje, logisch als je pas 14w6d bent.

Op zijn website staat dat als het geslacht moeilijk of niet te bepalen is, je een andere keer kosteloos mag terugkomen.

 

Ik zou me niet te druk maken, ze kunnen tegenwoordig heel veel.

 

Veel plezier alvast!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use