Jump to content

Medisch Centrum Kinderwens (MCK)


Liminous

Recommended Posts

Hallo,

 

Wij hebben volgende week een gesprek in het MCK voor het eventueel overstappen, maar ik zou graag wat ervaringen lezen met dit ziekenhuis.

 

Momenteel zitten we bij de VU maar de laatste tijd hebben we steeds vaker het gevoel een nummertje te zijn. Vorige maand moesten we verplichte rust omdat ze vol zaten, maar wel met de garantie dat we deze maand wel aan de beurt zijn.. Nou, deze maand is het dus weer hetzelfde liedje.. Weer een maand verplichte rust en nu willen ze me zelfs 5!! weken aan de pil hebben. Dit gaat tegen al mijn gevoel in. En zo zijn er nog meer dingen waar we onze vraagtekens bij hebben.

 

Dit hele traject is al onzeker genoeg en om iedere maand nog meer in onzekerheid te zitten over het wel of niet krijgen van een behandeling, zien wij niet zo zitten.

 

We hebben ook een aantal vragen hierover voorgelegd bij de VU en als het goed is komen daar deze week antwoorden op. Al met al hebben we een boel om over na te denken en zou ik het fijn vinden om jullie ervaringen te lezen

Link to comment
Share on other sites

Hoi Liminous wij zijn na drie pogingen overgestapt van het maasstad naar mck. Hebben trouwens ook een gesprek gehad in voorburg waar ik me ook heel prettig bij voelde. Reden dat we naar mck zijn gegaan was dat je daar niet zo'n ziekenhuis gevoel krijgt en dat je niet een uur zit te wachten als je een afspraak hebt. Wij konden trouwens gelijk beginnen maar hebben zelf een maandje uitgesteld maar dat is wat je zelf wilt. Ook wilde ik graag menopur spuiten ipv gonal en dat was ook geen probleem. Wij hadden een afspraak bij dr crooij en die heeft ook de punctie en terugplaatsing gedaan en met succes! Ben nu 19 weken zwanger. Enige nadeel was voor ons de verbinding, wij komen uit de buurt van Rotterdam dus altijd file maar ze denken daar goed mee dus afspraken na of voor filetijd kan ook. Ik had trouwens de punctie in de zomervakantie dus redelijk rustig op de weg :-) succes!

Link to comment
Share on other sites

@ limi: ook hier ff... Jemig meis wat een K*Tstreek dat ze jullie nog een maand willen laten wachten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik zit zelf in t Erasmus in R'dam, maar voel me daar soms ook een nummertje.... Meis iedereen kan je een advies geven, maar uiteindelijk zeg ik: volg gewoon je eigen gevoel!!!!!! Jij moet het ondergaan waar jij je het prettigst bij voelt!!!!!!!!!!!!!

Je verdient het gewoon, helemaal na je bbz. Weet dat nog zo goed, ik was toen bezig met ronde 1 en heb toen zo om je gehuild.....

 

 

Lieverd een hele dikke knuffel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Hallo Liminous,

Ik had kinderwens toen ik 20 jaar was (ben nu 39),

Wij zatten toen in SFG en Erasmus in Rottedam, (in Erasmus werd de terugplaatsing gedaan )

maar bij de tweede poging had ik een miskraam gehad,

't werd mij te veel en had toen rust genomen maar van maanden werd het jaren en

intussen was ik spontaan zwanger geworden maar toen bleek het een bbz te zijn,

of dat alles niet genoeg was had ik nog een klap te verwerken,

toen was het voor mij wel genoeg na alles, ;t was een moeilijke tijd,

maar na weer wat jaartjes verder werd het verlangen naar een kindje toch sterk,

we willen het zo graag maar waren ook bang dat het niet meer zou lukken gezien ons leeftijd (of weer een teleurstelling van miskraam)

toevallig zat mijn man op de internet te zoekken naar informatie enzv: en zo kwam hij teregt bij mck,

we hadden toen daar eerst een gesprek en je had daar helemaal geen ziekenhuis gevoel,

ze zijn daar ook heel vriendelijk, wij hebben onze derde poging daar gedaan ,

ik had een terugplaatsing van 2 emmy's en nog eens twee keer een terugplaatsing van cryoo's

maar ik was niet zwanger. (dat alles heeft bijmekaar een jaar in beslag genomen,)

in december hadden wij weer een gesprek gehad en hebben toen besloten om nog een poging te doen,

maar dan na de feestdagen, dat was geen probleem zodra ik dan mijn menstruatie had

moest ik ze bellen, maar intussen was er een overlijden van familie toen zijn we in april verder gegaan,

ik heb toen weer een terugplaatsing gehad van 2 embryo's en ben nu 29 weken zwanger van 1 (donderdag 30 weken),,

ik heb nog 4 cryo's in twee rietjes,

Ik zou zeggen volg je gevoel , (dat hebben wij ook gedaan).

en wens je heel veel succes,

o, ja wat ik ook heb gebruikt bij de laaste poging (waarvan ik nu zwanger ben) is multivitamine , tarwekiemolie en granaatappelsap,

Liefs Marie.

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

 

Wij hebben 4 icsi pogingen bij MCK gedaan, en de PESA bij het Rijnland ziekenhuis (samenwerkingsverband met MCK).

We waren erg tervreden over de "klantvriendelijkheid", de verpleging en de artsen. Jammer genoeg niet zwanger geraakt, daarom zijn we nu overgestapt naar Dusseldorf.

 

Heel veel suc6 gewenst

 

Groetjes Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use